Ползвах си лаптопа Сони Байо вече 10 години и половина.
Горкият тази вечер хвърли топа- ще го давам на поправка, но така или иначе вече според мен е леко нерентабилно да продължавам да ползвам 10+ годишен лаптоп за бачкаторски кон, не е толкова надежден, та ми трябва съвет за:
-работен лаптоп, до 700 лв който ще ползва предимно за пишеща машина, за интернет работа и сърфиране, гледане на филми по 2- 3 до 5 филма в месеца.
Вече и игри не играя, щот одъртях и предпочитам да се кача на колата и да забия на някъде, отколкото да пуцам.
Играя само интернет табла в някакъв сайт playon или нещо подобно и то според мен е много тъпа щото алгоритъмът и е тъп и бъгав, ама за разсейване става.
Та интересува ме не само конкретни лаптопи, но най -вече АМД или интел процесор за лаптоп, предполагам вградена карта ще е достатъчна, но все пак се гони някаква перспектива 5-7 години използваемост на този хардуер.
Ако за тези 2-3 неща ми подскажете, мога и сам да избера предполагам лаптоп.
Ако можете да посочите конкретни здрави доказали се лаптопи още по добре.
За да ви улеснят донякъде ще спомена, че докато преди 10-на години когато купувах лаптоп го смятах за инвестиция, то сега вече разсъждавам по друг начин и го считам по -скоро за консуматив, който ще се изплати от работата и ще дойде време за нов.Та не се хвърляйте на 2000 или дори 1500 лв.Не си струва Парите според мен.
Дайте съвети моля.
И благодаря предварително.