Преди месец получих подарък PocketBook InkPad 3 - много съм доволен.
Единствената ми забележка е че можеше да има опция за (временно) изключване на touch screen-а, чета предимно в леглото и предпочитам само хардуерните бутони.
Преди месец получих подарък PocketBook InkPad 3 - много съм доволен.
Единствената ми забележка е че можеше да има опция за (временно) изключване на touch screen-а, чета предимно в леглото и предпочитам само хардуерните бутони.
Ами гледах я и нея чудих се пак я гледах и накрая си поръчах Touch HD 3, 50% ми се видяха не разумно за два инча повече ама дано не съм сбъркал де. Ама моята ще е водоустойчива , не че смятам да я къпя де .
Аз също много държа на бутоните ама не схващам защо ти е временно да се изключва touch screen-а (каква е логиката в това), хардуерните бутони не си ли работят постоянно (даже четох че могат да им се разместват функциите както ти отърва).
Излъгал съм в предния пост - естествено че има как да се изключи тъчскрина - просто не съм го бил намерил.
Благодарение на питането на колегата vencifcl реших да видя как е с меню на български и като поразцъках настройките видях как се деективира/активира - става с двукратно натискане на бутона "меню" (за моя e-reader това е най-десния бутон).
Що се отнася до размера - аз съм на принципа на Мечо Пух (колкото повече - толкова повече), освен това устройството планирам да го ползвам изключително у дома така че (относително) по-големия размер не е пречка. Пък и вече поодъртявам (това беше повода за подаръка ) и по-голямото устройство ми е по-удобно.
Относно калъфите - не знам какво се предлага тук за Touch HD 3, за моето устройство нямаше много голям избор, поръчах някакъв, но хич не ми хареса - твърда пластмаса и направено в китайско мазе... Впоследствие си поръчах този кейс от немския амазон (не си струва да се ползва директната доставка, продукта се оскъпява много - ползвах gabko за доставката). Препоръчвам горещо производителя, много добра изработка, мек и приятен е в ръката, има възможност да се подпре на масата. Ето какво подходящо за Touch HD 3 на kwmobile намерих в немския amazon.
Този пост е редактиран от sclera_bg; 07-06-22 в 09:07.
Още когато си поръчах четеца си поръчах и калъфчето (папката) HPUC-632-R-F, еми не е лошо докато се скапе той ще е. Даже като се затвори изключва четеца, трябва да разгледам внимателно как става тоя чалъм.
Иначе самота книжка си е готиничка, ми не ми е малка въпреки че имах подобни опасения е по-голямата сигурно ще е още по-добре но....
Освен от Читанката другаде от къде книжки?