Изтегли си Calibre, има добра интеграция с Kindle. Ще ти конвертира книгите преди качване без да се занимаваш.
Изтегли си Calibre, има добра интеграция с Kindle. Ще ти конвертира книгите преди качване без да се занимаваш.
Така и направих. Никакви проблеми. Става за секунди. 10х
Докато си правя разни експерименти си изтрих ръководството което беше качено на Четеца.
От къде мога да го изтегля. Става въпрос за Киндъл Тъч.
с тоя тъч първото което ми дойде на ум беше : напипаййй гооо в изпълнение на знаете кой
а на въпроса ето линк http://www.amazon.com/gp/help/custom...deId=200317150
Благодаря.
п.п. Домързява ме понякога да сменям езика на клавиатурата и затова се получават такива изцепки като "ТЪЧ"
Някой да даде експертно мнение за TrekStor Pyrus? -> http://www.trekstor.de/en/products/d...&cat=14&page=1
Заслужава ли си за 69 евро или е "дръвце"?
на хартия изглежда читав, но не е ясно дали поддържа кирилица...
М'да, точно това се опитвам да открия сега.
има резолюцията на амазон киндле , би трябвало да е ОК но докато ръка не пипне и око не види...Първоначално публикувано от Shmi
цената е много добра.
има ли доставка до бг?
и само да споделя че с киндъла без всички тези формати и функции се чувствам перфектно и го ползвам само за едно нещо - само чета
кирилица трябва да поддържа защото има украински?
Доставка не знам дали има до БГ. Сега съм в Германия, видях го случайно в една брошура на ProMakrt и ми хвана окото.
За функциите ми е пределно ясно, че и аз ще го ползвам също само за четене и затова не им обръщам внимание.
За енкодинга - дано наистина няма ядове, след като има украински. Не знам дали ще ми позволят да прехвърля от флашка някакви файлове, за проба.
НЯМА wifi тоя!!!
ако ще ти трябва обръщам внимание - аз само така качам на него /всъщност смъквам на него / - кабел вижда като иска ток.
ще трябва да го връзваш и да му зареждаш книгите.
Kindle...това е, което ще кажа само по въпроса !
Е, да... но ако бях в USA. Тук цената е друга.
в германия нямаше ли някаква нет библиотека която предлагаше собствен четец?
много съм скаран с немския няма да го намеря.
като цяло става рийдъра - просто ще трябва да си го зареждаш с книжки предварително.