Здравейте, сдобих се с един ДВР но имам проблем с него и не мога да гледам камерите от вънка. Ще се опитам да ви кажа какво съм направил. Не знам марката на двр понеже нищо не пише на него но нека да ви кажа за проблема.Първия ми въпрос е има ли значение кабела от рутера към двр да е прав или крос? ИП ми е статично и за целта пуснах дмз на рутера към ип на двр като направих и него статично. 192,168,0,111 (примерно) под дефаут има два порта 80 и 6036. порт 80 го смених на 5555 и съответо и пренасочих тези портове 5555 и 6036. Резултата обаче е нулев. когато си напиша ип с порт 5555 в мозила отваря страницата на двр но не ми иска усер и парола и седи празна жълта страница. Когато махна портовете и оставя само дмз се отваря синя страница с някакво падащо меню но празно .... е не мога да разбера къде бъркам за това ми трябва помоща ви. В интернет експлорер не отваря нищо. Има и нещо друго странно.Когато пингна ип на двр си имам пинг но рутера казва че няма никой закачен в него.... КЪДЕ БЪРКАМ ?????