Това не е публична изява. Със сигурност няма да останеш по-доволен, ако му сложим скрита камера в банята.
Това не е публична изява. Със сигурност няма да останеш по-доволен, ако му сложим скрита камера в банята.
Този пост е редактиран от Kasap; 30-08-13 в 00:01.
Келеш ... с теб се разбрахме, че ще те хостна бе
Крис, мисля, че имам твой телефон, ще се чуем утре по-някое време да обясниш къде е кръчмата. Макар, че може и да имам компания от Варна и да не успея да дойда ....
Сори, пристигането на летището за концерт е публична изява... Ако питаш мен, по-публична от самия концерт, снимат те отблизо и те гледат под лупа докато не пееш.
Roger-Waters-at-the-presi-007.jpg
Така не е ли по-лесничко да обясниш на детето кой е тоя пичага и каква готина музика е правел? Малко усмивка, едно сако, изправена стойка. Ако не ти стигат силите за това...
Стенли, тел на ПМ, компанията от Варна по кръчми не ходи ли...
Някой да е виждал Лили Иванова по анцуг или разрошена? Независимо къде и кога....
Бе то и Евгени Минчев не съм го виждал неглиже. Ама не ми се ще да обяснявам на внуците какъв е и що е...
Истината е проста. Който се кефи ще си иде на концерта, който не го интересува ще си седи в къщи. Който не го харесва има турски сериали или Планета ТВ.
Оценките кой какъв, пък къде, пък с кой, пък защо така или иначе, са работа на жълтите боклуци. Морализаторстването в случая си е чиста загуба на време. Роджър Уотърс да не е обществена телевизия, че да му приписваме морални отговорности за възпитанието на гражданско общество.
Това не е морал бре, чешем си езика кой колко труд влага и доколко уважава публиката си...
ПС - няма логическа връзка в съждението, че след като не ти допада особено спектакъла на Уотърс трябва да ти допадат турските сериали и Планета. Нали не мислиш, че всеки фен на Слейър, Металика, Мейдън, Линкин Парк трябва да изпада в транс от доста по-различната Стена...
Та кажи го - който не го харесва вече се е накефил тази година на Рамщайн, по-приятно звучи
Те ти морал (и визия):
sr2013-7.jpg
ooooooooo Рамщайн ....който и колега да питам защо ходи по концертите и колко песни може да изреди като заглавия отговаря "Келешите правят шоу на сцената и си струва да го гледаш" и познават 3-4 песни максимум. Та дали едни хора ще ги запомним заради подскоците по сцената или заради посланията с които сме израстнали ...все тая. Важното е след концерта да си кажем, че си е струвало 40 годишното чакане ......другото няма значение.
Ето това не го разбирам...
Ако прочетеш всичките ми постове в темата, според мен няма да намериш намек, с който съм се опитал да принизя това, което са направили някога Флойд. Изказвам недоволство от моментните усилия, които влага Уотърс, във възпитан стил, без да прекрачвам границата както направиха някои събеседници от другата страна. (Ако бъркам - поправи ме моля)
А ти в няколко думи оцени приноса на титани като Рамщайн като "подскоци на сцената" И после вкарваме в дискусията термини като безпочвеност...
Разни вкусове Крис ....за теб титани, за мен .... Моята логика е , че не е важно как изглежда някоя звезда в личният си живот, той си е негов. Аз давам пари за да го видя на сцената как изпълнява любимите ми песни, другото не ме интересува. По тая логика ненавиждам папараците които дебнат известните за парична облага и миг слава.
Касап, не е зле, дай боже всекиму ;-)
Ето го бре, Вашият човек: :rolleyes: