Да критикуваш Роджър Уотърс е като да хвърляш камъни по Еверест, можеш само да го направиш още по-голям!
Да критикуваш Роджър Уотърс е като да хвърляш камъни по Еверест, можеш само да го направиш още по-голям!
Всеки има право на гледна точка, радвам се, че според твоята логика съм написал нещо, което спомага за издигането на Уотърс.
Всъщност, горното е пропито с ирония до средата, дефакто моята лепта за издигането съм си я дал във вид на капчица жълти стотинки в банковата сметка на човека. Интересно е колко от идолопоклонниците в темата са го направили
Аз лично обожавам подобни коловозни заключения, в които няма нюанси - ако някой е бял, бял е до мозъка на костите си, ако е черен - подобно.
Мнението е като задника всеки си го има. Само, че твоята гледна точка е значима единствено пред микро света на твоето семейство! Второто ти изречение даже не заслужава коментар, просто няма нищо общо с "коловозното ми заключение" Пинк Флойд са част от световната музикална култура и да обсъждаш, как изглеждал Уотърс след полета и какво бил длъжен към почитателите си и защо "експлоатирал" собственото си изкуство десетки години е меко казано проява на лош вкус...... всъщност на кой му пука?!
Напълно съгласен. Продължавам да твърдя, че в никой пост няма написано нещо напреки на това, но.. то трябва и кпд за да се осмисля прочетеното
Флойд определено са част от световната музикална култура, макар тук да коментираме нещо по-различно, а не Флойд... Уотърс също влиза в групата, както и Лепа Брена, Алла Пугачова и Лили Иванова, защо не и Милко Калайджиев.
Аз не съм културен стожер и коментирам само малката част, която ме засяга, като се старая да не изказвам постулати като това кой, какъв е като даденост. Съобразявам се само и единствено с моя микросвят на предпочитания.
Както и да е, за мен времето на темата отмина, концерта наближава и е време да се настройвам за него, тъй че ще спирам с писанията тук с надеждата за повечко стил в Уотърс за в бъдеще.
Предлагам всеки, който наистина харесва музиката на Уотърс и ще ходи на стадиона да насочи оттук нататък вниманието си към бирената ни тема:
https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...%B8%D1%8F.html
Пожелавам на всички ни едно хубаво шоу, убеден съм, че ще е такова. Ако има плюс в повторението, то е в добитата рутина, не се съмнявам, че всеки детайл в този спектакъл, разиграван вече ххх пъти ще е излъскан до блясък и ще достави максимално удоволствие на всички ни на стадиона.
ПС - От темата с вицовете, благодарение на karata:
The three remaining members of Pink Floyd get in a car wreck and all three die. They are standing in front of the Pearly Gates when St. Peter comes up and says, ''Oh, Hi guys! We've been expecting you. Your really going to love it here, this is a great place and did you know that we even have our own band? We have Elvis Presley singing, Hendrix is playing guitar, Sinatra is on piano and Roger Waters, your old bandmate, is writing lyrics for us!''
David Gilmour replies, ''Roger is here?! When did he die?''
St. Peter leans over and whispers in his ear. ''It's really God, but he thinks he's Roger Waters!''