Пак неме разбра. Естествено че не функционират този дял е форматипан на ext3, а другия на нтфс. Дано вече да смесе разбрали.Първоначално публикувано от lazarus18
![]()
Пак неме разбра. Естествено че не функционират този дял е форматипан на ext3, а другия на нтфс. Дано вече да смесе разбрали.Първоначално публикувано от lazarus18
![]()
Аз точно това се опитвам да направя. Ама при мен не се получава - като иснталирам NMT Apps, единстената възможност, която ми дава, е да забърше целия диск. Как успя да го направиш с два дяла и да му кажеш да инсталира в първия?Първоначално публикувано от TODD
Слагаш си галваничен разделител на коаксиалния кабел преди да влене в телевизора и си решаващ проблема.
Пак благодарности на Lazarus проблема ми наистина се оправи макар и картината да е с лек снеговалеж.![]()
![]()
![]()
Ами много лесно преди да сложа хардиска в пуканката беше разделен на два дяла нтфс и като го монтирах и дадох да ми инсталира NMT Apps предложението на пуканката беше да забърше първия дял и да качи там нещата. Втория дял вобще него бутна и си остана на нтфс.Първоначално публикувано от stfn
Успех.
Някой играл ли си е с часовника на "Пуканката"? Моят е с около 6 часа назад!То и минутите му не са верни. Четох нещо за сверяване в NMT форума, но то беше за Линукс потребители и се отказах.
Даже не знам, че има часовкни. Има някъде в менютата някакъв тайм сървър, но все съм се чудел за какво е.
TODD, сега вече разбрах. Звучи логично, но не съм се сетил. А можеш ли да прехвърляш информация от единия на другия /в двете посоки/?
Това и аз бих искал даго разбера никаде ненамерих опция копи. На братми на WD TV™ Live има такава опция и можеш от едно USB устройство да копираш на друго. На пукнаката явно няма или аз незнам къде да го намеря.Първоначално публикувано от lazarus18
Успях да я видя тази пуканка с Windws 7!!!
За целта беше необходимо на самата програма EXT2 да променя от Properties, Comatibility да е за Windows Server 2008!!!
То за имане има. Имаш бутон File Mode и там даваш Add to List и после като отидеш на новото място даваш Copy/Move и тн. Може да избираш по няколко папки или файлове.Първоначално публикувано от TODD
Въпроса е, че като го правиш с външен диск с файлова система различна от ext2/3 не става. Може само от външния диск на вградения.
Пробвай да видим дали работи между дяловете.
lionski, браво. Не се бях сетил за това.
Дали някога ще оправят подръжката на sub файлове,че иначе трябва да си презаписвам 1/3 от колекцията със филми наново със srt.Бая игра ще падне ако е така...
subtitle workshop има batch convert, няма нужда да си играеш с всеки файл по отделно.
lazarus18 Златен си незнаех, че този бутон служи за това. Кофтито е, че немога даго пробвам понеже от днес съм с нов хард който е на цяло направен в пуканката, а стария го забърсах и сложих в едно чекмеже което получих като подарак заедно с новия хард. А е голяма играчка да си прехварлям информацията напред назад само за едната проба. Нетрябваше да бързам ама какво да се прави здраве да е голямо разминаване стана. Някой ако я ползва така както я ползвах аз до вчера нека го пробва и да сподели дали работи копирането. ЧНГ на всички.
Е да обаче филмите са ми на оптични носители/CD/DVD/Първоначално публикувано от OutCold
Каква точно е идеята на това? Един голям диск вече струва 120-150 лева и ще събере всичките ти записани филми на оптични носители.Първоначално публикувано от martinnb
Идеята е че имам близо 150 dvd със MKV 720p и 1080p от които повечето са двуслойни.Какво да ги правя,да ги хвърля ли? А по принцип ползвам външен WD-500GB-Green,а dvdта ги гледам на USBdvd записвачка.Първоначално публикувано от lazarus18