Страница 104 от 148 ПърваПърва ... 5494102103104105106114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,546 до 1,560 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    И как е станало това? Те неговите си приложения не функционират на NTFS дял.
    Пак неме разбра. Естествено че не функционират този дял е форматипан на ext3, а другия на нтфс. Дано вече да смесе разбрали.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от TODD
    Пак неме разбра. Естествено че не функционират този дял е форматипан на ext3, а другия на нтфс. Дано вече да смесе разбрали.
    Аз точно това се опитвам да направя. Ама при мен не се получава - като иснталирам NMT Apps, единстената възможност, която ми дава, е да забърше целия диск. Как успя да го направиш с два дяла и да му кажеш да инсталира в първия?

4. Тук е от
    Nov 2009

Слагаш си галваничен разделител на коаксиалния кабел преди да влене в телевизора и си решаващ проблема.

Пак благодарности на Lazarus проблема ми наистина се оправи макар и картината да е с лек снеговалеж.

5. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stfn
    Аз точно това се опитвам да направя. Ама при мен не се получава - като иснталирам NMT Apps, единстената възможност, която ми дава, е да забърше целия диск. Как успя да го направиш с два дяла и да му кажеш да инсталира в първия?
    Ами много лесно преди да сложа хардиска в пуканката беше разделен на два дяла нтфс и като го монтирах и дадох да ми инсталира NMT Apps предложението на пуканката беше да забърше първия дял и да качи там нещата. Втория дял вобще него бутна и си остана на нтфс. Успех.

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Някой играл ли си е с часовника на "Пуканката"? Моят е с около 6 часа назад! То и минутите му не са верни. Четох нещо за сверяване в NMT форума, но то беше за Линукс потребители и се отказах.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Даже не знам, че има часовкни. Има някъде в менютата някакъв тайм сървър, но все съм се чудел за какво е.
    TODD, сега вече разбрах. Звучи логично, но не съм се сетил. А можеш ли да прехвърляш информация от единия на другия /в двете посоки/?

8.  

9. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Даже не знам, че има часовкни. Има някъде в менютата някакъв тайм сървър, но все съм се чудел за какво е.
    TODD, сега вече разбрах. Звучи логично, но не съм се сетил. А можеш ли да прехвърляш информация от единия на другия /в двете посоки/?
    Това и аз бих искал даго разбера никаде ненамерих опция копи. На братми на WD TV™ Live има такава опция и можеш от едно USB устройство да копираш на друго. На пукнаката явно няма или аз незнам къде да го намеря.

10. Тук е от
    Dec 2004

Успях да я видя тази пуканка с Windws 7!!!
    За целта беше необходимо на самата програма EXT2 да променя от Properties, Comatibility да е за Windows Server 2008!!!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от TODD
    Това и аз бих искал даго разбера никаде ненамерих опция копи. На братми на WD TV™ Live има такава опция и можеш от едно USB устройство да копираш на друго. На пукнаката явно няма или аз незнам къде да го намеря.
    То за имане има. Имаш бутон File Mode и там даваш Add to List и после като отидеш на новото място даваш Copy/Move и тн. Може да избираш по няколко папки или файлове.
    Въпроса е, че като го правиш с външен диск с файлова система различна от ext2/3 не става. Може само от външния диск на вградения.
    Пробвай да видим дали работи между дяловете.

lionski, браво. Не се бях сетил за това.

12. Тук е от
    Jan 2009

Дали някога ще оправят подръжката на sub файлове,че иначе трябва да си презаписвам 1/3 от колекцията със филми наново със srt.Бая игра ще падне ако е така...

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

subtitle workshop има batch convert, няма нужда да си играеш с всеки файл по отделно.

14.  

15. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

lazarus18 Златен си незнаех, че този бутон служи за това. Кофтито е, че немога даго пробвам понеже от днес съм с нов хард който е на цяло направен в пуканката, а стария го забърсах и сложих в едно чекмеже което получих като подарак заедно с новия хард. А е голяма играчка да си прехварлям информацията напред назад само за едната проба. Нетрябваше да бързам ама какво да се прави здраве да е голямо разминаване стана. Някой ако я ползва така както я ползвах аз до вчера нека го пробва и да сподели дали работи копирането. ЧНГ на всички.

16. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от OutCold
    subtitle workshop има batch convert, няма нужда да си играеш с всеки файл по отделно.
    Е да обаче филмите са ми на оптични носители/CD/DVD/

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от martinnb
    Е да обаче филмите са ми на оптични носители/CD/DVD/
    Каква точно е идеята на това? Един голям диск вече струва 120-150 лева и ще събере всичките ти записани филми на оптични носители.

18. Тук е от
    Jan 2009

Каква точно е идеята на това? Един голям диск вече струва 120-150 лева и ще събере всичките ти записани филми на оптични носители.
    Идеята е че имам близо 150 dvd със MKV 720p и 1080p от които повечето са двуслойни.Какво да ги правя,да ги хвърля ли? А по принцип ползвам външен WD-500GB-Green,а dvdта ги гледам на USBdvd записвачка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе