Здравейте,
някой има ли идея как да ползвам bluetooth слушалки с NMT A-110 ?
Здравейте,
някой има ли идея как да ползвам bluetooth слушалки с NMT A-110 ?
Имам А-110. Проблема е следният: тегля филм с вградено БГ аудио и не мога да го пусна. Другото, което прави е, че филма излиза в много папки, където трябва да намера стриймове и после точно определения стрийм на филма- нали се сещате, че при 50,60 стрийма ще ми отнеме 2,3 часа ровене. Имали от къде да дръпна някакви ъпдейти на софтуера на тая пуканка?
Ти си свалил пълен Блу-рей. Там нещата са по-сложни. Ако филма не е на един файл няма да се оправиш.Първоначално публикувано от dans
Търси mkv с БГ аудио и нямаш проблем. Иначе с бутон Audio можеш да сменяваш потоците.
Колеги,
Пуканката заби и след няколко рестарта не се оправя.От вътрепния хард вижда само А3 (Hard_disk_A3)
Дори с рестарт с айджекта не се оправя.
Моля за Помощ
Сам
Какво точно виждаш и къде го виждаш? Как е забил,авиждаш диска.
Вече не се вижда изобщо диска. Май той се е прецакал. Виждам шернатите и мапнати на пуканката папки на компютъра, но вътрешния хард-не.Явно онова преди няколко поста е били репетиция за това......Първоначално публикувано от lazarus18
Той самия малко странно свисти в началото и после се чува как спира да върти.Всичко се вижда на телевизора. Според мен пуканката си работи, новсе едно че вътре няма диск.
Жар компютърс дали ще го сменят?
А като закачиш плеъра с USB към компютъра какво става?
Опитай да извадиш диска и да го сложиш в компютъра. Ако там се чете се опитай да чекнеш с някаква Linux програма партишъните.
Какъв модел е диска?
Не съм пробвал този вариант още, тъй като това стано снощи късно.Първоначално публикувано от lazarus18
Компа ми е стар и не поддържа САТА2 дискове. Няма как да го закача.
Днес се чух с човек от сервиза на Жар и се разбрахме да занеса диска да го прегледат.
Диска ми е Вестърн диджитал 1,5Т и е модела, който е препоръчан в сайта на НМТ.
Ти имал ли си подобен проблем?
Дори копчето за ресет на Пуканаката настиснах отпред-няма промяна.
Според мен си е загубил партишъните, а не се е скапал диска. Най-лесно ще се оправи с преформатиране, но ще загубиш цялата информация. Другия вариант е да го фикснеш с някаква програма. При мен беше станало нещо такова с А-100 още, но нямам спомен как точно се оправи.
Дори и да е така, аз не виждам как да го направя. От визарда не се усеща пуканката, тя приема, че няма диск....или май не беше така? Май со прав-имаше еразе май.Първоначално публикувано от lazarus18
Ама всичко заминава.......Да го мъча ли това довечера?
Аз ти гарантирам, че ако пуснеш NMT Setup Wizard ще ти даде опция да форматира диска и всичко ще тръгне нормално. Въпроса е дали си съгласен да загубиш всичко.
Пробвай все пак дали не ти дава опция за преинстаация БЕЗ формат на диска.
Пробвай и тази процедура:
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1067
Ще го пробвам непременно. Ох дано стане....Благодаря ти Лазарус18Първоначално публикувано от lazarus18
Флашката как трябва да е форматирана или няма значение ако е ФАТ?
Здравей Лазарус,Първоначално публикувано от lazarus18
наистина има опция за инсталация на НМТ приложенията без формат на диска. Обаче като стигна до фида на файловата система ехт.3 пуканката умира, т.е. онова което се върти спира, не се появява процес бар, а и не чувам нещо да се случва с диска. Няма опция за пълен формат на целия драйв. Когато изпълнявах процедурата посочена от теб ми каза че не намира програмата ехт2ф. Стори ми се странно....
Ще продължа през следващите стъпки
съобщението е e2fck No such device or address while trying to open dev/hda3
Possibly non existent or swap device?
scan complete, please reboot player
Я да питам ребоот с червеното копче и делете или с червеното и юсб/джд ром айджект?
Здравейте.От няколко дни съм собственик на А-110.До сега имах Western Digital WD TV HD. От менюто му имаше възможност да се промени така,че примерно в папките на всички филми си бях сложил обложката на филма и като го пусна не ми се налагаше да се ровя за да намеря даден филм а направо се виждаха папките със снимка.Това всичко си е в меню ВИДЕО,а не СНИМКИ. Има ли такава възможност и Пуканката да не са подредени в списък а като браузър и ако да от къде да си я настроя,тъй като се рових из менюто и неможах да открия нищо такова. Благодаря предварително.