Не може.
А защо го държиш така?
Защото имам 500 ГБ данни на него, които не искам да загубя при инсталиране на NMT Apps и форматирането, а нямам място къде да ги прехвърля временно. Освен това искам да мога да продължавам да си го виждам през USB и то без да търся драйвери за ext3 файлова система. От време на време я позлвам пуканката като преносим хард диск, та и да искам, не мога да ги инсталирам тези драйвери на всеки компютър, на който я закача.Първоначално публикувано от lazarus18
Малко е тъпо така, поне едно обикновено FTP е трябвало да сложат във фърмуеъра, което да си работи без да са необходими NMT Apps.
Здравейте,да попитам следното,каво ще стане с пукакнката ако по време на инсталирането на нов фирмуер огасне тока
Зависи кога точно се случи, но има процедура за възстановяване.Първоначално публикувано от dilyn
Благодаря за отговора LAZARUS няма опасност да (умре) пуканката
Не неме разбра единия дял е с NMT Apps, а на другия си е нтфс.Първоначално публикувано от lazarus18
И как е станало това? Те неговите си приложения не функционират на NTFS дял.
При свързване с USB-то. Не съм правил мрежа и не знам там как е!
Извинявайте, май обърках!
Аз си мислех за проблемма ми с Windows 7!
Успя ли да инсталираш драйвера за ext2/3?Първоначално публикувано от lionski
За сега не!
Препоръчаха ми да пробвам в "Safe Mode" режим.
Сега ще опита.
Не става! Веднага изписва, че тази версия е за XP, Vista..... и не става за Windows 7!
Във връзка с последните няколко поста по тази тема, ето какво се чудя:
по принцип ми трябват NMT Apps заради samba, torent клиент и т.н. Обаче ми трябва и NTFS или FAT32 дял, за да мога да го достъпвам по USB без нуждата от допълнителни драйвери.
Та се чудя, дали може да се инсталират NMT Apps, при което пуканката да си направи там какъвто дял (или дялове) са необходими, използвайки целият диск. след което те да се преоразмерят (resize) с нещо от рода на Partition Magic (или нещо друго, което работи добре с linux дялове). Предполагам, самите NMT Apps не заемат кой знае колко и примерно мога да им оставя 1 - 2 GB, а останалото да се направи на NTFS или FAT32 дял.
Здравейте отново.От вчера съм с нов тв Bravia 32v5500,но когато свързах пуканката с кабела HDMI към слота на телевизора имам смущения с кабелната телевизия(scart кабела е включен във входа за антена на тв)Все още съм с аналогова кабелна,утре ще си взимам CA Modul за цифрова тв но не мисля че смущенията ще изчезнат.Имате ли някаква идея защо се смущава кабелната?Мерси.
Слагаш си галваничен разделител на коаксиалния кабел преди да влене в телевизора и си решаващ проблема.
http://www.tpetrov.com/search.php?pr...D0%95%D0%9B+BG
Благодаря за отговора а не трябва ли да има и сплитер??