Пуканка нямам лично, но това не означава, че не съм се сблъсквал с нея при доставката и за друг човек. Да не говорим, че като възможности сме я разучили много преди да се продава официално в България. Какво имат повечето пишещи тука, които не може да си свържат правилно компа или пуканката с домашната мрежа или ТВ-то, че не разбрах. Има няколко човека, които са наясно и с двете и маса хора, които не разбират и от двете. Моят въпрос е - имаш ли специализирано НТРС, което е до ТВ-то и е свързано само с един HDMI кабел, в сравнително прилична малка мултимедийна кутия
, с правилно подбрани елементи по отношение на мощ и шум. Имаш ли ресийвър и колони до Пуканката. Не вярвам да нямаш. Пуканката е просто един супер юзерфрендли, специализиран мултимедиен компютър. В принципите няма разлика. За това спорът е безмислен. Хайде да прекъснем тази тема. Няма смисъл. Лазарус18 ме разбра много правилно. Пуканката е за предпочитане. Стига толкова. Точно защото повечето хора не разбират, а и не им трябва, за това NMT устройствата са първи избор. Колко пъти да го повторя. Просто трябва да се добавят още няколко елемента - хард задължително, някакво подходящо озвучаване по-добро от ТВ-то, може би възможност за безжична мрежа. Това е крайното ми лично мнение. А и да не обобщаваме NMT само с Пукнака. Има и много други подобни съчетания на база сигма процесор.
Извинявам се ако за някои хора съм прозвучал кощунствено и извън темата.