Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110
Добре аз сега ще си взимам плейър и се бях ориентирал към А-110 а сега ме зачовърка нещо тоя :D. Искам да попитам дали си заслужа да се вземе този спрямо другия. Този нов чип с какво толкова е по-добър от чипа на А-110? До колкото разбрах цели Блу рей филми стават на А-110 или се бъркам /ако това му е главното предимство/. За дизайн, WiFi адаптери и коаксиални изходи не ми пука много така че моля премахнете напълно разколебаването ми от А-110 :D
Ако не е спешна покупката , изчакай поне за едно ревю ! Двата плеъра имат доста разлики , пък и цената на новия е по-добра !
Deqn, в единия случай имаш един почти изцяло изчистен откъм софтуер плеър, който няма проблеми с mkv файлове и е на по-добра цена.
Другия плеър наистина ползва по-нов чип и би трябвало да няма проблеми с BD ремуксове и ISO, но ще мине време докато го докарат на нивото на А-110.
Привет, прочетох че РСН 110 има NAS функционалност!? някой знае ли как се настройва това!? Би трябвало през FTP да можеш да си видиш всички устройства в мрежата, а не само диска на РСНто!?
Цитат:
Първоначално публикувано от Fata
Привет, прочетох че РСН 110 има NAS функционалност!? някой знае ли как се настройва това!? Би трябвало през FTP да можеш да си видиш всички устройства в мрежата, а не само диска на РСНто!?
NAS функционалност е точно поддръжкатана тези протоколи - FTP, SMB, NFS и тн. Идеята плеъра /диска му/ да се вижда отсякъде по някой от тези протоколи.
Аха, разбрах, аз предположих, че трябва да виждам и всички закъмени за него дискове в мрежата!? Сори! Дай мнение каква да е следващата стъпка POPBOX или POPCORN A200 !?
Трудно ми е да кажа като не съм виждал нито единия :)
Popbox като че ли е някаква нова платформа, насочена по-скоро към щатите. Там имат един оператор Netflix, който предлага онлайн наемане и гледане на филми. Popbox ще работи с тях и предлага гледане и на собствени файлове.
А-200 ще е по-скоро устройството за нашия пазар. С-200 ще е за потребители, искащи пълна Блу-рей поддръжка /четец, менюта/, по-истински външен вид, място за втори диск, хардуерно WiFi И тн.
Значи чакам А200, ако някой разбере кога и къде ще го има да пише... Благодаря пак Lazarus
Колега , то е ясно къде го има , на техния сайт само засега !От 18.01.2010 се приемат поръчки , 179 $ без транспорт и мито ? / ддс / ! Срок на доставка неизвестен , но според един сайт към края на януари ще тръгнат доставките , но според мен не е сигурно !
ОК, нека е февруари, но ми не ми се занимава с глупости за 50 лева разлика, Румен от РСН ВГ няма ли да го внася!?
Сигурно да , но кога ? Ако стане като С-200 , ще се чака дълго !Тяхната прогнозна цена е около 430лв. , засега !
Ясно, ще го чуя и аз, ако консолидира 10тина поръчки ще стане бързо!?!?
Привет, четейки последните корментари, реших, че ми е време и аз да кача BTPD 0.15.4 от Комюнити инстолъра и .... дейнсталирах пак от там Трансмишъна... зарежда BTPD и до тука!? какъвто и торент файл да му дам едно и също съобщение.... Cannot find uploaded file. Hit "Return" to go back to previous page.... моля за идея какво точно иска!?
Цитат:
Първоначално публикувано от Fata
Привет, четейки последните корментари, реших, че ми е време и аз да кача BTPD 0.15.4 от Комюнити инстолъра и .... дейнсталирах пак от там Трансмишъна... зарежда BTPD и до тука!? какъвто и торент файл да му дам едно и също съобщение.... Cannot find uploaded file. Hit "Return" to go back to previous page.... моля за идея какво точно иска!?
Стартирай Torrent от NMT Apps. Оказа се, че трябва да е пуснато все пак.
10ks friend, пак ме спаси!? работи на пушка!?