Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110
Здравейте, забелязах наскоро един проблем, в някои филми на по-светъл он се появяват едни розови-лилави линии, нещо като на сниката коятп съм постнал.
Така започва филма Zombieland.REPACK.1080p.BluRay.x264-CROSSBOW.torrent свален от Замунда, по-нататък във филма линиите се появяват още няколко пъти
http://www.img-share.net/thumbnail/24columbia.jpg
Има ли начин да се оправи това?
Предполагам си пробвал дали на компютъра липсва?
Ще го сваля да го пробвам при мен.
На компютъра не се появяват линиите,
тези линии при мен се появяват на няколко места и във филма Pandorum.2009.1080p.Bluray.X264-DIMENSION, пак свален от Замунда
Колеги,
Предложения защо не мога да погкарам външни СРТ субтитри на МКВ филм?
Абсолютно идентични са с името на файла, в една папка на пуканката са, но не се плейват.
Направих името на филма така, както е папката, съответно и субтитрите направих така-не става.
Предположения?
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Стартирай Torrent от NMT Apps. Оказа се, че трябва да е пуснато все пак.
Странно, при мен торент сервиза е спрян и БТПД си тегли и сийдва без проблем. Даже си мисля, че предния път това му е била болката за да не тегли-че е работел.
Цитат:
Първоначално публикувано от Samisam
Колеги,
Предложения защо не мога да погкарам външни СРТ субтитри на МКВ филм?
Абсолютно идентични са с името на файла, в една папка на пуканката са, но не се плейват.
Направих името на филма така, както е папката, съответно и субтитрите направих така-не става.
Предположения?
Отвори субтитрите с notepad и виж има ли изобщо букви.
Като написнеш бутона SUB какво ти изписа? Само ON или FILE?
Цитат:
Първоначално публикувано от Samisam
Странно, при мен торент сервиза е спрян и БТПД си тегли и сийдва без проблем. Даже си мисля, че предния път това му е била болката за да не тегли-че е работел.
И при мен беше така, но след някакъв рестарт се наложи да го пусна.
Пише си ОН.и във файла има букви на БГ.
Но не тръгват. Не е голям проблем, защото аудиото е на руски и английски-все едното ще ми свърши работа.
Още нещо забелязах- на В като вендета има вградени субтитри - около 11 броя. с бутона отивам на 4/11 bul. Обаче се виждат маймунки. И това не можах да го подкарам. Релиза е от замундата. На сетапа на пуканката съм дал за субтитри на български да е. От друго място не се сещам да ги сбутам.
ОБАЧЕ-днес гледах G.I.Joe The raise of Cobra 1080. От вътрешния хард диск и на места така запецева..после забързва. Дали е от релиза или от пуканката.
На бързите сцени става. Имаше торенти да работят- всичко спрях и пак така. На някой друг да му се е слувало?
За БТПД - Добре че го коментирахме тук, ако при мен спрат поне да зная да пусна сервиза за Торентите.
Я качи файла със субтитрите тук като атачмънт.
1 Прикачен файл(ове)
разширението е сменено на тхт
Цитат:
Я качи файла със субтитрите тук като атачмънт.
Случвало ли ти се е да не иска да тргва някой филм? след рестарт-тръгва. Какво и става на пуканката отвреме на време?
@Samisam -> това е .sub формат, а не .srt ! Преименувай разширението на *.sub и ще се оправи. При компа субтитиращата програма го разпознава и затова няма проблем, но при плеърът не е така. Няма нужда да ги разпознаваш като видове -> ако не тръгне просто ги преименувай и пробвай. За маймуните пробвай на формат UTF-8.
:Drinks:
Хел,
Благодаря, ще го изпробвам.
Как да ги различвам обаче? Понякога филма го свалям от руски или друг сайт, субтитрите от юнакс. Обаче каква мъка пада с таминга-не е истина просто.
Явно вътре във файла подредбата е специфична. При ави файловете на компа нямаше проблем един и същи дори и суб и срт все си ставаше.
Тук май не е така.
А помощ за маймунките, които виждам при вградените мкв.? Нямам идея
За кой релийз Mkv със субтитри става дума?
Понякога плеъра натрупва разни грешки и се налага да се рестартира. Като всяка техника.
Samisam, и други с подобен проблем с външни субтитри - опитай в настройките да сложиш абсолютно навсякъде български език - език на менюто, субтитри, и после в секцията за DVD - звук, субтитри - също. В някои случаи има ефект. Успех.
P.S. Пак да питам - някой с 2 TB вътрешен диск има ли?
Цитат:
За кой релийз Mkv със субтитри става дума?
Понякога плеъра натрупва разни грешки и се налага да се рестартира. Като всяка техника.
Лазарус,
Довечера ще напиша релийза. С програмата МедиаИнфо виждам, че има субт. на бг.
Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Samisam, и други с подобен проблем с външни субтитри - опитай в настройките да сложиш абсолютно навсякъде български език - език на менюто, субтитри, и после в секцията за DVD - звук, субтитри - също. В някои случаи има ефект. Успех.
P.S. Пак да питам - някой с 2 TB вътрешен диск има ли?
Кире,
и аз тръгнах да правя това, ама като се смени всичко да пише по екраните на БГ и се върнах. Странно ми е да пише на бг. Ще пробвам и това. аз съм с 1.5ТБ.
За насичането на филма с 1080п на бързите сцени от вътрешния хард има ли някакво решение?
вероятно е проц.мощност на пуканката. Но пък качеството веднага се познава-различно е от тези на 720.
Лека седмица на всички.
С.