WiFi - то е несигурна работа, само за плейване го ползвай, и то за ниски битрейти, опитай по възможност през жичен LAN. Впрочем файла, който "гърми" при прехвърляне през процентите, през WiFi ли го пускаш?
WiFi - то е несигурна работа, само за плейване го ползвай, и то за ниски битрейти, опитай по възможност през жичен LAN. Впрочем файла, който "гърми" при прехвърляне през процентите, през WiFi ли го пускаш?
1. Това става след всеки ъпдейт. Просто си забравя настройките за субтитрите.
2. Аз съм с кабел и не съм усетил спад, но и не съм засичал скорости.
3. При мен няма никакъв проблем с превъртането и със 3-те метода.
Интересно, при мен пък си беше запомнил ама абсолютно всички настройки, нарочно проверих.
Здравейте,пуканката ми е вързана с мрежов кабел с модема.Сега искам да я вържа само с USB към компа ,пробвах нещо не се получи.Прабвах с USB-PC което е на задния панел на пуканката,има ли значение кое USB ще ползвам.Благодаря предварително!!!!!!!
Само през USB-PC можеш, но трябва да имаш инсталиран драйвър на компютъра. Имай предвид, че тогава не можеш да използваш пуканката като плейър, а връзката се ползва за бърз трансфер. На 45 страница на разширеното ръководство е обяснено как се прави.
Само за протокола ! А има ли вграден твърд диск в нея ?
Благодаря,kaloman за бързия отговор.
civica,да има вграден диск
Преинсталирах наново през USB новия фърмуер и всичко се оправи.При самата инсталация е станало нещо и затова имах проблемите.
Здравей Лазарус,честит Имен ден на никнейма ти. Бъди жив и здрав, още дълго да ни помагаш.Първоначално публикувано от lazarus18
Има ли смисъл да се апдейтва фърмварето на пуканката, ако си върви и нямам забележки?
Мерси
Слагай го. Аз го сложих преди няколко дена и не виждам проблеми.
Здравей,Първоначално публикувано от lazarus18
Сложих го, но поиска всичко аппликации да се преинсталират иначе не вървеше.
Добре ама и торентите на БТПД-то изчезнаха?
Така ли е при теб?
Едит: През Комюнити Софтуер Инсталера видях, че е на пауза и го стартнах от там и се оправи.
Благодаря. Засега е наред
Здравейте! Не мога да инсталирам NMT приложенията с новия фърмуер. Опитах всичко, за което се сетих - с различни видове външен твърд диск, с флашка, в папка, без папка, от интернет, но не и не. Примерно с флашка - успешно инсталира фърмуера, рестартира и автоматично иска да инсталира приложенията, стигам от къде, соча му флашката - отговор "не намирам USB". Опитах същото през интернет - започва да сваля файлове и след време ми пише инсталацията пропадна рестартирай. Ако има значение - имам вграден твърд диск 1тб. Някакви идеи?
Много интересно, че при мякои се получава тоя проблем. Даже чета, че след няколко опита им се прецакват изцяло NMT приложенията и се налага да се източи цялата информация и да се форматира диска от начало.
При мен ъпдейтна онлайн и работи вече няколко дена безгрешно.
И при мен стана така,но ъпдейта беше в папка. Като записах файловете свободно във флашката и стана.Първоначално публикувано от docR
И аз никакъв проблем.Първоначално публикувано от lazarus18