Страница 119 от 148 ПърваПърва ... 69109117118119120121129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,771 до 1,785 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Има нов фирмуеар който за сега е достъпен през самата пуканка вече съм с него. Интересно ми е защо не е обявен никъде.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно още не са сколасали да го качат във сайта си.
    Има 1-2 интересни неща, които са оправили.

4. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

5. Member
    Тук е от
    May 2006

Сложих последния ъпдейт и пробвах да пусна няколко радиостанции и с новото приложение Shoutcast Internet radio нито една не тръгна.Защо така?

6. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr
    Сложих последния ъпдейт и пробвах да пусна няколко радиостанции и с новото приложение Shoutcast Internet radio нито една не тръгна.Защо така?
    При мен всичко си е наред. Вероятно е от интернет доставчика при теб.

7. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от TODD
    При мен всичко си е наред. Вероятно е от интернет доставчика при теб.
    Възможно е. На Виваком съм и съм с WiFi връзка. Ше опитам пак.

8.  

9. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr
    Възможно е. На Виваком съм и съм с WiFi връзка. Ше опитам пак.
    Аз също но с жичен и нямам проблем преди малко пак го пробвах бачка без грешка.

10. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте,
    Имам пуканка А110 с безжичен адаптер и трърд диск 1тб. Свързана е HDMI кабел с телевизора и определено добре работи и с големи файлове. Забелязах, че бъгва и прави грешки с врамето, когато е включен адаптера. Твърдия диск и адаптера ги получих заедно с пуканката. Дано новия фърмуер е по-стабилен. Имам интенет на Vivakom с WiFi рутер. Интернета, пуканката и телевизора са в една стая. Въпроса ми е свързан със следното:
    Трябва ми телевизор в друга стая. Разглеждах новите модели на SONY - BRAVIA KDL-32EX700. Дават обяснение, че до телевизора сварзваш рутер и си правиш WiFi мрежа чрез DLNA. Не съм наясно с тази технология. Имам стар рутер Buffalo. Ако го свържа с такъв телевизор ще мога ли да имам връзка с пуканката и лаптопа си. Има ли възможност да гледам по безжичен път филми от харда на пуканката - съвместими ли са? Връзката трябва да бъде директно от пуканката или двата рутера трябва да се свържат. Рутера Buffalo има опция "bridge". Ако правилно разбирам може да прави мост с друг рутер. Не съм наясно дали трябва и другия да е Buffalo. Ако някой е наясно би ли ми обяснил на разбираем език! Предварително благодаря!

11. Тук е от
    Nov 2007

Междувременно открих отговорите тук - http://forum.setcom.bg/index.php/topic,44706.0.html
    Няма да стане - трябва всичко да е DLNA сертифицирано. Номерата на Сони за да си продават продуктите.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Естествено, че ще стане. За да ползваш връзката с мрежата без съответния скъп USB адаптер на Сони си правиш мрежата безжична между 2-та рутера, или в bridge режим или просто ползваш втория като Access point. Така вкарваш телевизора в мрежата. От там нататък вече въпрос на настройки на компютъра ти.
    И пуканката може би ще се вижда ако си пуснал uPnP сървъра й, но какво ще тръгне на телевизора и дали ще има субтитри трябва да се пробва.
    Май-много по-лесно ще е да си вземеш още едно захранване за нея и един HDMI кабел и да я местиш.

13. Member
    Тук е от
    May 2006

Бъгове който аз открих досега в новия фърмуер:
    1. Субтитрите излизат заврени най-долу на дисплея,дори малко и не се виждат.Естествено това се оправя и не е проблем.
    2. WiFi скороста на трансфер между РС и плеъра при мен падна.
    3. Най-същественото което ми се случи е,че при превъртане чрез бутоните с цифри на дистанционното в %, ме изхвърля веднага и после немога да пусна нищо. Веднага ме връща обратно на файла.

Върнах стария фърмуер и всичко си дойде на мястото.

Някой има ли наблюдения върху това до сега или само при мен се случи ???

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Интересно, при мен не се наблюдава нищо от гореописаните проблеми с новия фърмуеър. Понякога се получават ако е претоварен плейъра с някакъв поток през LAN или ако преди настъпването на даден проблем яко си "разръчквал" настройките му. Всичко принципно се оправя след един твърд рестарт - червеният ключ отзад или reset - бутона отпред, или дърпаш захранването.

16. Member
    Тук е от
    May 2006

Рестартирах и пак беше същото.Утре ща пробвам наново да го инсталирам и ще видим дали ще е пак така.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Нещо не се е получило както трябва при префлашването. Предполагам, че си инсталирал и новата версия NMT apps. Иначе откъде инсталира файла - през LAN или USB. Аз лично предпочитам LAN. Успех!

18. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Нещо не се е получило както трябва при префлашването. Предполагам, че си инсталирал и новата версия NMT apps. Иначе откъде инсталира файла - през LAN или USB. Аз лично предпочитам LAN. Успех!
    През WiFi мрежа.Може затова нещо да не се е получило. Ще пробвам през USB да видим как ще е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе