Не знам какв ае тази версия. Последната май е 1.91. СЛожи нея.
Пробвай да спреш и после пуснеш пак Торент-а от NMT Apps.
Не знам какв ае тази версия. Последната май е 1.91. СЛожи нея.
Пробвай да спреш и после пуснеш пак Торент-а от NMT Apps.
За Transmission Remote GUI става дума.
Оправи се наистина след инсталирането на 1.91.
Мерси за помощта!
А кои са полезните програмки които ползвате, защото CSI ми препоръчва доста и коя програма ползвате например за стартиране на торенти?
Аз ползвам BTPD торент и го управлявам с web интерфейса му. Сложил съм и един скин на менютата.
Подкрепям Лазарус,Първоначално публикувано от lazarus18
По негов съвет си сложих БТПД- никакъв проблем до момента. Със скорост на даунлоуд от 180 и аплод 120 пуканката си върви безпорблемно в продължение на седмица. При по-висока скорост обаче се крашва, както и ако сваляш повече от един торент едновременно. Поне при мен е така.
Това са скоростите за даунлоуд и аплоуд в KB/s.
Нещо не е нормално тогава. Трябва да са поне 1500 и 1000 ако си с кабел и 1000, 500 с WiFi.
Не зная, но при по-големите пуканката забива и трябва да се рестартира от копчето отзад.
Всъщност сега ще пробвам-тегля само един торент и ще махна лимита на скоростта за даунлоуд.
С кабел съм.
Понякога съм теглил по 2 торента едновременно и се крашва дори и при ниска скорост. Дали това не е проблема?
Аз съм го ограничил до 1500 за да нямам проблеми и не е забивал месеци наред. Имам около 30 торента заредени в момента, но свалям/сийдвам неповече от 3-4.
А компютъра ти постоянно ли работи?
Забелазах снищи, че докато беше вкл. компа БТПД се рефрешваше и вървеше. След като го спрях снощи на сутринта Пуканката вече беше заспала. Може би мозилата я държи будна?
Компютъра дали работи ли не няма значение. Аз веднага щом ъплоудна торента излизам от WEB управлението.
Това забиване е странно. Колко си задал на Max connections в настройките на BTPD?
Здравей Лазарус,
Дефолтната стойност е там-0 нула.
Крашва се, но тази ст/ст не съм я променял.
Колко трябва да бъде там?
При мен е 50 и това са предостатъчно за нормално сваляне.
0 е без ограничение.
Също така си отвори порта /8881/ в рутера да води към плеъра.
Снощи сложих 20 и тази сутрин е наред.Сега ще го сменя с 50.
Портовете са отворени в рутера. Там са портовете на БТПД-то на пуканката, както и портовете на Бит торент и Биткомет програмите на още 3 други компютъра. Особено битторента веднага си дава когато има проблем с портовете.
Благодаря ти за съвета. Това БТПД отдавна ме тормозеше с крашванията си.