K200 със допълнителна DTS карта ли е?
Явно затова не може от менюто да се избере Аналог на ДТС звука.
K200 със допълнителна DTS карта ли е?
Явно затова не може от менюто да се избере Аналог на ДТС звука.
Да с такава е към чинчовете можеш директно да си вържеш колонки.
Грешно се изразих,говорим за чинчове
Значи нещата са ясни. Това си е на базата на Popcorn Hour A-100, но с повече изходи и зада има все пак някакъв звук при DTS ползват допълнителна карта и няма как да вкарат звука пак в HDMI и той излиза само на аналоговите чинчове.
Ползвай си ресийвъра. Не ти трябва звук на телевизора.
E здравe да e. Мeрси за инфото
Здрвейте. Някой ще си каже ли мнението по тази тема. Междодругото докато се рових във нета попаднах на много изгодни HTPC както вие ги наричате. Коя е по добрата алтернатива това HTPC или другия тип като пуканката?Първоначално публикувано от airking
Определено голяма част от хората които пишат тук, са фенове на NMT, така че ти за себе си попрочети още малко и си избери кое от двете предпочиташ. Не съм чел за M32B модела, но ако оставим настрана възможностите за DVD лоудър, WiFi и дисплея, мисля, че не се различава много от M31B като плейър. Ако решиш да направиш директно сравнение, на тази страница има таблица с по- известните модели плейъри и там можеш да сравниш PCH с M31B. Никога не съм имал HTPC и преди PCH ползвах РС то за да гледам- определено мога да ти кажа, че "пуканката" е хубаво нещо! Вярно, че е куца на дизайн, но мен това не ме притеснява.
Успех!
Благодаря ти kaloman за отговора. От много разсъждения май се спрях на MSI Media Live http://www.msi.com/index.php?func=pr...4&prod_no=1113
Хареса ми доста, а и на добри пари мога да го взема, а и за други неща бих го ползвал. Надявам се да не сбъркам![]()
Да споделя опит.
За знаещите, сигурно не е кой знай какво, но на някой може да е полезно.
Пуканката ми е свързана в мрежа, а изхода на аудиото в аудиосистемата ми.
Сутрин на кафе, жена ми трудно се оправяше да си намери интернет радио и да си слуша любима музика.
На компютъра влизам в този сайт например http://www.shoutcast.com/
Подбирам си жанр и съответното радио го записвам чрез мрежата директно в Пуканката - в папка Музика!!
В този сайт конкретно, нещата стават като натиснете TUNE IN! и го сейвате в Пуканката, както казах в папка
МУЗИКА, като можете да промените името за да се подсещате за какво радио става въпрос.
Така жена ми борави лесно и просто с дистанционното.
Отива в папка музика и си избира едно от заредените от мен радиа.
Дано съм бил полезен на някого!
Отиди на 15 страница, там е разисквнано как да се направи удобно меню за радиостанциите.
А това са БГ станции оптимизирани за Попкорна с готини картинки на ТВ-то. Правиш нов HTML, слагаш линка вътре и после го стартираш:
http://www.ethernall.net/NMT/radio/bg_radios.html
Tnx. to Ethernall за хостването!
Този Kaiboer K200 с ДТС поддръжка и 5+1 аналогови аудио изходи май е по-добър от Пуканката. С него вече спокойно хората могат да си вържат по-евтините (и много по-добри от звука на ТВ) РС 5+1 колони без да се изръсват с още много пари за рисийвър и допълнителни колони.
welcomeПървоначално публикувано от jivkojj
бях обещал да направя вариант на страницата с плейване на картинките локално от диска на пуканката, но нещо все не остава време. Сега се подсетих. Архива със снимките ще го кача на някой торент, че е към 4-500MB зипнат. Има ли някакви предпочитания или идеи де да го кача?
Ами по принцип ще е добре в някой, който не иска регистрация. mininova? Щото умниците от Арена са забранили достъп извън БГ, а замунда не знам дали всички имат.
Като идея, може да направиш снимките да се викат от:
Pictures/_bgradios_ /*или подобно както ти харесва*/
за да не се пълни главната директория, пък и нали темите са така.
Edit: @tedi_1 сега се сетих. Не е необходимо такива сложни гимнастики с ПЦ-то и после файлове. Просто отиваш в MSN cominity и от там например страницата Flash (има и други) - най-добрите радиота са подбрани и организирани, а към digital improved и sky е особено улеснен достъпа.
v4era si vzeh edin a110. opitvam se da si pusna filma 300 -Формат: BluRay Rip,Видео: x264, 1920x1080, 17000kbps, 23,976fps, Звук: English DTS 5.1 1500kbps, fila e mkv.
ot arenata e. da ama samo se opitvam. tova 4udo zatamnqva ekrana, kato 4e opitva da tragne, i posle ni6to-izhodna poziciq.
ne6to ne e napraveno po nastroikite ili nqma da moga da go gledam prez nego?
mersi
От какво се опитваш да го гледаш - вътрешен диск, фалшка, по мрежата? Опитай да го рестартираш - вадиш от контакта и пак включваш и пробвай пак.