Страница 72 от 148 ПърваПърва ... 2262707172737482122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Ако се опитваш да гледаш този филм по мрежата няма да можеш, но все пак е странно, че още в началото прекъсва. Какви настрйки си дал на Audio/Video и ъпдейтнал ли си фърмуера?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от boregepco
    v4era si vzeh edin a110. opitvam se da si pusna filma 300 -Формат: BluRay Rip,Видео: x264, 1920x1080, 17000kbps, 23,976fps, Звук: English DTS 5.1 1500kbps, fila e mkv.
    ot arenata e. da ama samo se opitvam. tova 4udo zatamnqva ekrana, kato 4e opitva da tragne, i posle ni6to-izhodna poziciq.
    ne6to ne e napraveno po nastroikite ili nqma da moga da go gledam prez nego?
    mersi

Вчера и аз се опитах да направя същото, със същия филм от арената Даже мислех тази сутрин да попитам тук във форума И при мен не тръгна, изписва Buffering... и после се връща в менюто. Щом не е само при мен, явно е от филма или с boregepco имаме един и същ проблем

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Дайте линк.
    Имам поне 3 версии на 300 и не съм имал проблеми.
    И винаги посочвайте от къде го пускате. Има огромно значение дали е от вграден диск, външен или LAN.

5. Тук е от
    Mar 2009

Аз лично пробвах с този ********************/details.php?id=6a...de6c3179b0f85e

Пускам го от вътрешния диск. Имам устройството от 2 дена и още не ми е останало време да му базикам настройките, така че са си по default С последния firmware съм. Сещам се че вима се seed-ва от transmission-а, но не ми се вярва това да е проблем. Това е първото MKV което пробвам, преди това пробвах с BlueRay и си бачкаше идеално. Тази сутрин пуснах да се дръпне още един филм на mkv за да пробвам довечера с него.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Със сигурност спри всички торенти преди да пускаш файловете, но едва ли е от това проблема.
    Принципно VC-1 във MKV е малко трики ситуация, но официално се поддържа от плеъра от доста време. Ще го пробвам и аз да видя как се държи.
    В торента има и sample файл. Той също ли не тръгва? Да знам дали да сваля само него или целия филм.

7. Тук е от
    Mar 2009

Да и той не тръгва, може да пробваш с него

Искам да те попитам още нещо. Пуканката seed-ваше цяла нощ 2 торента и тази сутрин като я пипнах беше много топла. Това нормално ли е да става само от seed?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да, нормално е. Не се притеснявай за топлината.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Хардовете не обичат много топлината, за това е добре да се слагат модели с малко отделяне на топлина.

11. Тук е от
    Mar 2009

Ами вече е малко късно за диска Аз се притеснявам по-скоро да не загрява процесора и да забива докато си гледам филм

12. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Капакът на пуканката е топъл, защото се използва за радиатор на процесора (обърни внимание на топлопроводимата подложка от вътрешната страна), а не защото твърдия диск грее.

Аз отдавна се каня да намажа подложката с берилиева паста, та капакът да грее още повече, ама все не остава време

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Tougi
    берилиева паста,
    К'ва е тая паста бре?!?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Бяла

Берилиев окис на прах плюс силиконово масло прави най-добрата топлопроводима паста - продава се по магазините за електроника - струва стотинки. Има я и в кита на някои дънни платки - за мазане на процесорите преди слагане на радиатора.

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Най-добрите топлопроводими пасти са други и с друг състав. За процесори - АрктикСилвър 5 примерно.
    Тук при НМТ може и бяла силиконова паста да се използва, но май и това не е нужно.
    Берилиевият окис е вторият по топлопроводимост диелектрик. Единствено диамантът има по-голяма
    Пастите на берилиева основа са по-добри от които да е други.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Аха ясно термопроводима паста... Не е най-добрата, но става... Иначе за процесори има доста по-специализирани но струват доста хубавите. Някой може ли да го снима тоя термомост на А-110, че ми стана интересно?

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Най-добрите топлопроводими пасти са други и с друг състав. За процесори - АрктикСилвър 5 примерно.
    И аз това визирах Ама е 10-тара за 3,5 грама Иначе количеството, което се ползва на едно мазане е много малко - колкото оризово зърно и стига за доста пъти. Моя куад с това съм го обслужил

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Тук при НМТ може и бяла силиконова паста да се използва, но май и това не е нужно.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

За триене

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе