Ако се опитваш да гледаш този филм по мрежата няма да можеш, но все пак е странно, че още в началото прекъсва. Какви настрйки си дал на Audio/Video и ъпдейтнал ли си фърмуера?
Ако се опитваш да гледаш този филм по мрежата няма да можеш, но все пак е странно, че още в началото прекъсва. Какви настрйки си дал на Audio/Video и ъпдейтнал ли си фърмуера?
Първоначално публикувано от boregepco
Вчера и аз се опитах да направя същото, със същия филм от аренатаДаже мислех тази сутрин да попитам тук във форума
И при мен не тръгна, изписва Buffering... и после се връща в менюто. Щом не е само при мен, явно е от филма или с boregepco имаме един и същ проблем
![]()
Дайте линк.
Имам поне 3 версии на 300 и не съм имал проблеми.
И винаги посочвайте от къде го пускате. Има огромно значение дали е от вграден диск, външен или LAN.
Аз лично пробвах с този ********************/details.php?id=6a...de6c3179b0f85e
Пускам го от вътрешния диск. Имам устройството от 2 дена и още не ми е останало време да му базикам настройките, така че са си по defaultС последния firmware съм. Сещам се че вима се seed-ва от transmission-а, но не ми се вярва това да е проблем. Това е първото MKV което пробвам, преди това пробвах с BlueRay и си бачкаше идеално. Тази сутрин пуснах да се дръпне още един филм на mkv за да пробвам довечера с него.
Със сигурност спри всички торенти преди да пускаш файловете, но едва ли е от това проблема.
Принципно VC-1 във MKV е малко трики ситуация, но официално се поддържа от плеъра от доста време. Ще го пробвам и аз да видя как се държи.
В торента има и sample файл. Той също ли не тръгва? Да знам дали да сваля само него или целия филм.
Да и той не тръгва, може да пробваш с него
Искам да те попитам още нещо. Пуканката seed-ваше цяла нощ 2 торента и тази сутрин като я пипнах беше много топла. Това нормално ли е да става само от seed?
Да, нормално е. Не се притеснявай за топлината.
Хардовете не обичат много топлината, за това е добре да се слагат модели с малко отделяне на топлина.
Ами вече е малко късно за дискаАз се притеснявам по-скоро да не загрява процесора и да забива докато си гледам филм
![]()
Капакът на пуканката е топъл, защото се използва за радиатор на процесора (обърни внимание на топлопроводимата подложка от вътрешната страна), а не защото твърдия диск грее.
Аз отдавна се каня да намажа подложката с берилиева паста, та капакът да грее още повече, ама все не остава време![]()
К'ва е тая паста бре?!?Първоначално публикувано от Tougi
Бяла![]()
Берилиев окис на прах плюс силиконово масло прави най-добрата топлопроводима паста - продава се по магазините за електроника - струва стотинки. Има я и в кита на някои дънни платки - за мазане на процесорите преди слагане на радиатора.
Берилиевият окис е вторият по топлопроводимост диелектрик. Единствено диамантът има по-голямаПървоначално публикувано от VanDan
Пастите на берилиева основа са по-добри от които да е други.
Аха яснотермопроводима паста... Не е най-добрата, но става... Иначе за процесори има доста по-специализирани но струват доста хубавите. Някой може ли да го снима тоя термомост на А-110, че ми стана интересно?
И аз това визирахПървоначално публикувано от VanDan
Ама е 10-тара за 3,5 грама
Иначе количеството, което се ползва на едно мазане е много малко - колкото оризово зърно и стига за доста пъти. Моя куад с това съм го обслужил
![]()
Най-добрите топлопроводими пасти са други и с друг състав. За процесори - АрктикСилвър 5 примерно.
Тук при НМТ може и бяла силиконова паста да се използва, но май и това не е нужно.