Страница 61 от 148 ПърваПърва ... 1151596061626371111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Пуснали са POPCORN и в GET.BG - http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=36090 има и Wi-FI USB-то за него

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от KillingTime
    Бихте ли ми помогнали с инсталацията на хард диска в пуканката. Днес получих чисто нов А-110 и съответно си купих 3.5 инчов ХДД WD 640 GB SATA2. След като го инсталирах, с ужас установих, че трябва и захранване, но в комплекта на пуканката и на харда няма такъв кабел. Кжете ми какво да търся в магазина следващия път, как се казва точно този кабел? В пуканката слота за захранването е с 10 (два реда по пет)пина, а на харда с 8 (два реда по четири) пина. Какъв кабел да търся?

Поздрави !
    Къв кабел, кви пет лева? Надяваш диска на SATA преходника на платката и готово. Виж шест поста по-нагоре (Отговор #895 на Esper), има снимка където добре се вижда.

4. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Tougi
    Лош контакт и липса на заземяване (зануляване). Провери си контактите и удължителите дали няма хлабав проводник (най вече земя или нула). Провери напрежението между корпуса на телевизора и зануляващата клема в контакта.

Проблемът може да бъде и в кабелната телевизия. Никога не можеш да бъдеш сигурен, че съседът не ти пуска 220 волта по ширмовката на коаксиалния кабел. А за утечните токове да не говорим... Телевизорът не е с "Шуко" контакт, нали?
    Контакта на телевизора ми не е с шуко. Интересно е обаче, че беше ударило също в няколко сплитера за кабелна телевизия, и на другият ми телевизор се влоши сигнала. Как мога да измеря напрежението между корпуса на телевизора и зануляващата клема в контакта?

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

С уред, включена на режим за измерване на ПРОМЕНЛИВ0 напрежение и обхват 300V.
    Едната сонда на уреда поставяш върху шасито на телевизора ( масата на някой от чинчовете ако имаш такива, страничната метална част от HDMI конектора или може и направо на периферията на буксата, в която пъхаш канела на кабелната) и занулителните пластини от шуко контакта.

Изобщо пробвай да махнеш кабела на кабелната - вероятността да изчезне тази разлика в потенциалите е огромна.

MOD: Канех се от много време да си купя ЕТО ТАКЪВ изолатор а точно днес го намерих съвсем случайно.
    Това е устройство, което разделя ГАЛВАНИЧНО телевизора/монитора от потенциала, идващ по кабелите на кабелната.
    И докато навивах F конекторите ме блъскаше непрекъснато ток - явно и при мен не е като да няма потенциал.
    На теория кабелната би трянвало за заземяват ширмовката.
    Практиката обаче е показала, че хич не е добра идеята. И почти не се практикува.
    Затова и почти винаги има потенциална разлика и конектора хвърля искри когато се пъха кабела.
    Тоест горещо ти препоръчвам да сдобиеш едно такова нещо - около 10лв е и вероятно проблема ще се реши.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Дайте идея,защо при сваляне на торенти вече няколко пъти ми забива рсн-то? Със трансмишън 1.51 съм.

7. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от sitro
    Дайте идея,защо при сваляне на торенти вече няколко пъти ми забива рсн-то? Със трансмишън 1.51 съм.
    Забива защото теглиш с висока скорост, а процесора е слаб. Ограничи броя на конекциите на 150-200 и скоростта до към 800К и ще е ок.
    Бтв. на тоя въпрос е отговяряно няколко пъти по-назад.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Нета ми е доста слаб,не повече от 600к,да не би да е друга причината

10. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Някой има ли опит с безжичния USB адаптер? Има ли някаква разлика от нормалния half duplex @100 по кабела?

Изобщо, какви скорости на трансфер постигате? По жицата аз стигам до 3.7-3.8 MB/sec със самба, и 3.2 с ftp.

11. Тук е от
    Sep 2008

Нета ми е доста слаб,не повече от 600к,да не би да е друга причината
    Може и да прегрява ако е някъде на място дето не циркулира въздух добре. Докато теглиш, проц. се нагрява. Пробвай все пак да ограничиш скоростта (даже и по-драстично) за да изключиш тая възможност напълно. Опитай с с вер. 1.50 също.

Някой има ли опит с безжичния USB адаптер? Има ли някаква разлика от нормалния half duplex @100 по кабела?

Изобщо, какви скорости на трансфер постигате? По жицата аз стигам до 3.7-3.8 MB/sec със самба, и 3.2 с ftp.
    и при мен са същите

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

4.11 MB/sec Samba когато ПС не е заето с друго.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Колко торента си заредил?
    Имай предвид, че ако е забил докато е свалял нещо след това вижда доста зор да чекне всички торенти.
    Стартирай плеъра, спри всички задачи, изтрий тези, които не са на 100%, изтрий ги от диска на плеъра и ги пусни наново.
    Ако не постигаш скорости на сваляне над 1,5-2 МВ/сек няма защо да го ограничаваш.
    Пускай по 2-3 задачи максимум едновременно и спирай всички, които са на 100% вече да не се сийдват.

Tougi, скоростите с безжичната мрежа са в пъти по-ниски. Аз повече от 500-600 Кб/сек не постигнах.
    Ако искаш безжична мрежа по-добре направи Bridge връзка с рутера и Access point. Тогава ако са ти N стандарт се постига скорост от над 7МВ/сек.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Tougi, скоростите с безжичната мрежа са в пъти по-ниски. Аз повече от 500-600 Кб/сек не постигнах.
    Ако искаш безжична мрежа по-добре направи Bridge връзка с рутера и Access point. Тогава ако са ти N стандарт се постига скорост от над 7МВ/сек.
    Мислих за безжичен мост. Ама тъй като скоростта на трансфер явно е ограничена от самото PCH, няма никаква файда...

Напоследък ползвам само ftp. Бавно, но сигурно

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мислих за безжичен мост. Ама тъй като скоростта на трансфер явно е ограничена от самото PCH, няма никаква файда...

Точно с безжичен мост, но със Access point или втори рутер се постига скорост по-висока от по кабел.

17. asb
    asb е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

какво сте кажете за това устройство http://www.azbox.eu/, маи това сте стане хита!?

18. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Точно с безжичен мост, но със Access point или втори рутер се постига скорост по-висока от по кабел.

!?! Не виждам логиката. Ако в двата случая използваш етернет изхода, откъде ще дойде по-високата скорост?

Цитат Първоначално публикувано от asb
    какво сте кажете за това устройство http://www.azbox.eu/, маи това сте стане хита!?
    "Това" е със smp8634. Пуканката е със smp8635.

Сравнение тук:
    http://www.sigmadesigns.com/public/P...ion_guide.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе