Пуснали са POPCORN и в GET.BG - http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=36090 има и Wi-FI USB-то за него
Пуснали са POPCORN и в GET.BG - http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=36090 има и Wi-FI USB-то за него
Къв кабел, кви пет лева? Надяваш диска на SATA преходника на платката и готово. Виж шест поста по-нагоре (Отговор #895 на Esper), има снимка където добре се вижда.Първоначално публикувано от KillingTime
Контакта на телевизора ми не е с шуко. Интересно е обаче, че беше ударило също в няколко сплитера за кабелна телевизия, и на другият ми телевизор се влоши сигнала. Как мога да измеря напрежението между корпуса на телевизора и зануляващата клема в контакта?Първоначално публикувано от Tougi
С уред, включена на режим за измерване на ПРОМЕНЛИВ0 напрежение и обхват 300V.
Едната сонда на уреда поставяш върху шасито на телевизора ( масата на някой от чинчовете ако имаш такива, страничната метална част от HDMI конектора или може и направо на периферията на буксата, в която пъхаш канела на кабелната) и занулителните пластини от шуко контакта.
Изобщо пробвай да махнеш кабела на кабелната - вероятността да изчезне тази разлика в потенциалите е огромна.
MOD: Канех се от много време да си купя ЕТО ТАКЪВ изолатор а точно днес го намерих съвсем случайно.
Това е устройство, което разделя ГАЛВАНИЧНО телевизора/монитора от потенциала, идващ по кабелите на кабелната.
И докато навивах F конекторите ме блъскаше непрекъснато ток - явно и при мен не е като да няма потенциал.
На теория кабелната би трянвало за заземяват ширмовката.
Практиката обаче е показала, че хич не е добра идеята. И почти не се практикува.
Затова и почти винаги има потенциална разлика и конектора хвърля искри когато се пъха кабела.
Тоест горещо ти препоръчвам да сдобиеш едно такова нещо - около 10лв е и вероятно проблема ще се реши.
Дайте идея,защо при сваляне на торенти вече няколко пъти ми забива рсн-то? Със трансмишън 1.51 съм.
Забива защото теглиш с висока скорост, а процесора е слаб. Ограничи броя на конекциите на 150-200 и скоростта до към 800К и ще е ок.Първоначално публикувано от sitro
Бтв. на тоя въпрос е отговяряно няколко пъти по-назад.
Нета ми е доста слаб,не повече от 600к,да не би да е друга причината
Някой има ли опит с безжичния USB адаптер? Има ли някаква разлика от нормалния half duplex @100 по кабела?
Изобщо, какви скорости на трансфер постигате? По жицата аз стигам до 3.7-3.8 MB/sec със самба, и 3.2 с ftp.
Може и да прегрява ако е някъде на място дето не циркулира въздух добре. Докато теглиш, проц. се нагрява. Пробвай все пак да ограничиш скоростта (даже и по-драстично) за да изключиш тая възможност напълно. Опитай с с вер. 1.50 също.Първоначално публикувано от sitro
и при мен са същитеПървоначално публикувано от Tougi
![]()
4.11 MB/sec Samba когато ПС не е заето с друго.
Колко торента си заредил?Първоначално публикувано от sitro
Имай предвид, че ако е забил докато е свалял нещо след това вижда доста зор да чекне всички торенти.
Стартирай плеъра, спри всички задачи, изтрий тези, които не са на 100%, изтрий ги от диска на плеъра и ги пусни наново.
Ако не постигаш скорости на сваляне над 1,5-2 МВ/сек няма защо да го ограничаваш.
Пускай по 2-3 задачи максимум едновременно и спирай всички, които са на 100% вече да не се сийдват.
Tougi, скоростите с безжичната мрежа са в пъти по-ниски. Аз повече от 500-600 Кб/сек не постигнах.
Ако искаш безжична мрежа по-добре направи Bridge връзка с рутера и Access point. Тогава ако са ти N стандарт се постига скорост от над 7МВ/сек.
Мислих за безжичен мост. Ама тъй като скоростта на трансфер явно е ограничена от самото PCH, няма никаква файда...Първоначално публикувано от lazarus18
Напоследък ползвам само ftp. Бавно, но сигурно![]()
Точно с безжичен мост, но със Access point или втори рутер се постига скорост по-висока от по кабел.Първоначално публикувано от Tougi
какво сте кажете за това устройство http://www.azbox.eu/, маи това сте стане хита!?
Първоначално публикувано от lazarus18
!?! Не виждам логиката. Ако в двата случая използваш етернет изхода, откъде ще дойде по-високата скорост?
"Това" е със smp8634. Пуканката е със smp8635.Първоначално публикувано от asb
Сравнение тук:
http://www.sigmadesigns.com/public/P...ion_guide.html