Страница 73 от 148 ПърваПърва ... 2363717273747583123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Здравейте,
    опитах да включа А110 към лаптопа с USB кабел, обаче на компютъра не става нищо. На устройството светва лампата за USB и диска се unmount-ва, но на компютъра не се чува звука от включване на USB устройство, в Device Managera и в Disk Managera не излиза нищо. Качил съм Ext2FSD. Диска е форматиран с Ext3. Къде греша?

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

az go polzvam s Ext2Fsd-0.46.exe i si raboti.parvo trqbva da se dade nqkakva bukva na diska i tragva.no i tarpenie trqbva, 6toto my otneme 30 sec dokato se osaznae.

4. Тук е от
    Mar 2009

Не става. Аз търпение имам, но пуканката не се разпознава от лаптопа като устройство.

5. Тук е от
    May 2003

Има нов фърмуер ......

6. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от milko
    Здравейте,
    опитах да включа А110 към лаптопа с USB кабел, обаче на компютъра не става нищо. На устройството светва лампата за USB и диска се unmount-ва, но на компютъра не се чува звука от включване на USB устройство, в Device Managera и в Disk Managera не излиза нищо. Качил съм Ext2FSD. Диска е форматиран с Ext3. Къде греша?
    Преди имал ли си този проблем? Щото при мен по някаква причина Ext2FSD не тръгна и го подкарах с Ex2IFS драйвера - http://www.fs-driver.org/

Малко тъп въпрос, ама... коя дупка на USB-то на РСН ползваш? Host или Slave? С оригиналният кабел ли си?

7. Тук е от
    Apr 2009

хора, това чудо работи ли с playlist за movie и какъв?

8.  

9. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,защо двете приложения в NMT Torrent и Casdle iDVR не мога да ги пусна,като преди време са били пуснати и са работели

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Apr 2009

Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но не можах да разбера от всичко прочетено следното: при инсталиране на новия фърмуер задължително ли е да се форматира диска на пуканката (да уточня, че диска е вътрешен)? Ако е така, не виждам смисъла всеки месец да си изтривам информацията върху диска, за чието събиране съм положил доста усилия (в момента имам заето пространство от 750 GB). Искам да поясня, че и в момента съм изключително доволен от плеъра, тъй като го използвам само за гледане на HD филми. Досега не съм срещнал филм, който да не се прочете и да насича. DVD-тата си ги гледам на DVD-плеър.

12. Тук е от
    Mar 2009

@Tougi: Имам устройството от няколкодена и сега реших да пробвам USB Slave функцията за пръв път. Пробвах с и Ext2FSD и с Ext2IFS. Ползвам оригиналния кабел и го включвам в Slave порта отзад на PCH.

Може би трябва да пробвам и с друг кабел, в понеделник ще взема един и ще пиша кво е станало.

13. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от bstr
    Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но не можах да разбера от всичко прочетено следното: при инсталиране на новия фърмуер задължително ли е да се форматира диска на пуканката
    Не, разбира се. При първоначалното инсталиране, дискът се разделя на три части: системен диск, swap диск и "потребителски" диск. Нормалната инсталация пише само по системния диск. Ако нещо се скапе, Syabas предлагат и едно ютилити за проверка на диска.

Цитат Първоначално публикувано от milko
    @Tougi: Имам устройството от няколкодена и сега реших да пробвам USB Slave функцията за пръв път. Пробвах с и Ext2FSD и с Ext2IFS. Ползвам оригиналния кабел и го включвам в Slave порта отзад на PCH.

Може би трябва да пробвам и с друг кабел, в понеделник ще взема един и ще пиша кво е станало.
    Ако си все още с Ext2IFS, Control Panel -> IFS Drives Control Panel. Може би не си му задал буква, и за това не го показва...

14.  

15. Тук е от
    Mar 2009

Знам за това, просто няма на какво да дам буква

16. Тук е от
    Apr 2009

Много ти благодаря Tougi за бързия и точен отговор.

17. Тук е от
    Apr 2009

за USB-то - и на мен сега ми го направи тоя номер - диска не се появи дълго време. и стандартно- влез-излез от windows и готово. другия начин-от Device Manager-Scan for hardware changes- пак готово.

18. Тук е от
    Mar 2009

Не става с рестарт на windowsa нито със Scan for hardware changes. Вече си мисля че има проблем с устройството или че кабела е бъгав

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе