Снимка на кое? На плеъра ли? Нямам, ама мога да направя. Какво те интересува? Как изглежда от вън ли или...?Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Диск нямам за продан :(
Преглед за печат
Снимка на кое? На плеъра ли? Нямам, ама мога да направя. Какво те интересува? Как изглежда от вън ли или...?Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Диск нямам за продан :(
На това,което продаваш.
И в GET.Bg е на 399:
http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=36090
Нормално е цените да паднат , излизат нови модели.
Здравейте!Искам да попитам дали е вазможно на Popcorn-а да се инсталира еквалаизер или някаква подобна програма,защото на системата ми за дом. кино високите са и доста зле,да не казвам никакви.С компа всичко е ок като се регулират,но ако си взема тази машинка дали ще има решение на този проблем.
Разгледай тази тема !Цитат:
Първоначално публикувано от KumaLisko
Имам въпрос: Попкорна мие нов и за момента съм го вързал към ЦРТ Панасоник. Получава се така, че попкорна внася брум в системата, т.е. когато превключа на неговия вход аудиото започва да бруми, независимо от това дали тече филм и т.н. Т.е. има си фонов брум - 50Hz според мене. Захранването е оригиналното. Иначе съм инсталирал 1TB Western Digital Green Power диск. Пробвах да го развържа от ЛАН-а - няма разлика. Връзката към ТВ-то е през 3-те чинча: sound L/R и CVBS (видео) към съответните чинчове на предния панел на ТВ-то.
Някакви идеи? :help
Я извади кабела на кабелната телевизия и виж дали няма да изчезне. Ако стане си сложи галваничен разделител на коаксиалния кабел.
Кабелната ти е проблема. Направи както Lazarus ти е написал в предния пост. Можеш да комбинираш галваничен разделител + разклонител с гръмозащита за захранването.Цитат:
Първоначално публикувано от pavele
Ок , довечера ще тествам пак. А знае ли някой къде има такъв галваничен разделител? Той не влошава ли сигнала?
Питай в кабелния ти оператор. Иначе ги има и по магазини за сателитна техника и някои ел.уреди.
@lazarus18, @Hell,
Наистина този брум изчезна като откачих входния коаксиален кабел на кабелната! Имах подозрение, че може и тунера за цифровата (Homecast eM 2150CO) на Евроком също да има пръст в тази работа, но след като го шутирах напълно резултатът не се промени, така че отпадна от заподозрените. Във всеки случай първо ще пробвам с галваничен разделител. Вероятно на Еврокомци някой усилвател по трасето прави тази мизерия...
Едит: Днес идваха от кабелната и монтираха галваничен разделител на масата на техния кабел. Всичко заспа! ;-)
Благодаря за помощта! :Drinks:
Как се казваше шел (daemond) за торент на NMT за Windows (програма не web) -който e подобен като utorрent? От къде да го дръпна ?
Transmission.
Дръпни си CSI - ще ти е по-лесно.
Това го имам. Даже му изпратих 10 $ защото много ме изкефи програмата. Тези програми са за NMT-то, интересувам се от тази която се слага на PC-to и се свързва с Transmission. Работи като шел,терминал, като чукнеш торента( на PC-to) -тя се отваря свързва се с Transmission, и торента започва да се тегли. (на НМТ-то чрез Transmission.) и т.н., нещо с u... започваше май.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18