Страница 132 от 134 ПърваПърва ... 82122130131132133134 ПоследноПоследно
Резултати от 1,966 до 1,980 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Здравейте - интересува ме върви ли YouTube със последните актуализации на плеърчето?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2012

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Цитат Първоначално публикувано от SPaun
    Купих си втора употреба WDTV като втори плеър
    Имам проблем с конфигурирането и не знам как да го реша ?
    Искам да свържа HDD 500 GB , както и да гледам филми по мрежата посредством (D-Link DUB-E100 USB 2.0 Ethernet 10/100 ) без да откачам и закачам USB та.
    Как да процедирам ?
    С USB hub? http://www.itshop.bg/product/3725/ma...porta-sin.html

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Не знам дали точно тук да пиша ,но темата е за Western Digital TV™ Live HD (WDTV2) Продавам такъв поради факта че не го ползвам ако има заинтересовани нека пишат ... Цена 170 лв ... тел 0878423322

5. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте,имате ли представа до колко ГБ външен хард подържа.Взех си 3ТБ и не го разчита.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от armen
    Здравейте,имате ли представа до колко ГБ външен хард подържа.Взех си 3ТБ и не го разчита.
    Раздели го на две части и пробвай!

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,имам такъв плеър и имам проблем с настройката на мрежата.Схемата е следната:имам настолен компютър със Windows 7 Ultimate 64bit,свързан с лан кабел към рутер D-Link DIR-615,към същия рутер със лан кабел е свързан и плеярът ,а самият рутер е свързан към рутер от тези на BLIZOO (черен CISCO ). Четох из други форуми и правих какви ли не настройки,компютъра вижда мултимедийния плеър в "Network",плеярът вижда файловете на компютъра които са сложени в папка Libraries/My Videos само през функцията "Media Servers" ,а "Network Shares" не го дава налично,именно това ми трябва,за да мога да споделям всяка една папка вместо да местя всеки клип или филм в Libraries.Ако някой може да помага,ще е безценнен.Благодаря.

8.  

9. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Пробвай с този регфайл, но след като го сложиш рестартирай компа и плеъра задължително.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Hell пробвах няколко пъти по твоя начин- промяна никаква.Някакви други идеи?

11. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Прочети този пост или този файл и провери дали всички настройки са правилни.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Прочетох и двата варианта.Направих всичко което беше написано вътре,но плеарът продължава да не ми отваря "Newtork Shares",а единственно "Media Servers" опцията.Значи преди си работеше през "Network shares" и имах проблем с интернета на BLIZOO,тогва ми изчезна тази опция от плеара,дойде едно момче да ми оправи настройките на рутера D-Link DIR-615,интернета ми се оправи,но медия плеара продължава да не вижда компютъра през "Network Shares".Правих на всички папки които споделям да се споделят към "Everyone" (permission: read),акаунта на компютъра е с администраторски права не е Guest или Standart.Единствения начин по който тръгна е чрез "Media Servers" ,като вкарам някоя от папките с филми от компютъра с дясно копче и им дам "Include in library" --> Videos .... По този начин възпроизвежда филмите,но само със вградените субтитри в .mkv файла(външни субтитри не подкарва по този начин,дори и да са със същото име). По-лесния вариянт е да се отварят с "Network shares" и да си върви всичко и да се вижда всичко,защото с "Media Servers" опцията на плеъра не се виждат всички филми които съм вкарал към "Libraries" (незнам защо) и не тръгват външни субтитри,а само вградените в .mkv файла. Предполагам настройки по рутерите няма нужда да се прави щом работи "Media Servers" и на компютъра се вижда плеарът в секция "Network".Мерси за съветите до сега,но абсолютно нищо не се случва. И как да постъпим,че да тръгне "Network Shares" по явно не толкова обикновен начин?

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Направи хардуерен ресет на плеъра от скрития бутон. Ако и това не помогне , преди време с предната версия на плеъра имах подобен проблем и се оказа , че проблема е Win 7 -цата. 2 пъти ми се губеше така , Network Shares и минавах по този път с регистри , пермишъни и т.н. ... в крайна сметка правих чиста инсталация на Win 7 и заспиваше всичко за известно време. Последния път си сложих x64 версия и оттогава има - няма 2 години не съм го пипал. И през този период смених WD TV Live с новия и всичко си върви , даже си ползвам Linux Share за по голям перформънс - с Hanewin програмката за NFS Server !!!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте!Смятам да закупя WD TV Live 2011 и съответно изникват предварителни въпроси.... .Ще се гледа на 32'' CRT телевизор(засега),на който има само скарт(2) и композитен вход.Желая също да изкарам звук на 2+1 система,която има само чинчове...та как да стане това?Много бих се зарадвал,ако мога да използвам скарт входа на телевизора за картината и аудио изхода на композитния за връзка с ресийвъра.Доста е объркано положението...всяка помощ е добре дошла..

П.П: Забравих да спомена,че мога да преглътна липсата на звук към тиви-то,важното е сигнала към ресийвъра да е възможен!Мерси!

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от studio54
    Здравейте!Смятам да закупя WD TV Live 2011 и съответно изникват предварителни въпроси.... .Ще се гледа на 32'' CRT телевизор(засега),на който има само скарт(2) и композитен вход.Желая също да изкарам звук на 2+1 система,която има само чинчове...та как да стане това?Много бих се зарадвал,ако мога да използвам скарт входа на телевизора за картината и аудио изхода на композитния за връзка с ресийвъра.Доста е объркано положението...всяка помощ е добре дошла..

П.П: Забравих да спомена,че мога да преглътна липсата на звук към тиви-то,важното е сигнала към ресийвъра да е възможен!Мерси!
    За съжаление с въпросните телевизор и плейър би могъл да използваш за видео връзка единствено композитния изход (от малката буксичка AV OUT). От същото място излиза и аналогов стерео звук (само два канала), готов за директна употреба с усилвател. В комплекта на плейъра има преходник от малката буксичка към чинчове, съответно композит (жълт), ляв (бял) и десен (червен) аудиоканали. YPbPr не можеш да ползваш за SCART(RGB), несъвместими са.

17. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    За съжаление с въпросните телевизор и плейър би могъл да използваш за видео връзка единствено композитния изход (от малката буксичка AV OUT). От същото място излиза и аналогов стерео звук (само два канала), готов за директна употреба с усилвател. В комплекта на плейъра има преходник от малката буксичка към чинчове, съответно композит (жълт), ляв (бял) и десен (червен) аудиоканали. YPbPr не можеш да ползваш за SCART(RGB), несъвместими са.
    Благодаря ти за отговора.Но не бих ли могъл да използвам composite to scart adapter само за видео сигнал?

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Можеш, разбира се, но каква ще е ползата. Композита си остава композит, няма как да се трансформира в RGB, т.е. качеството остава на ниво композит.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе