Да, точно това е.
Какво става, та не тръгва? Не ти вижда ъпдейта ли? Или пускаш и остава на 0%? Опиши по-подробно, така никой няма да може да ти помогне.
Да, точно това е.
Какво става, та не тръгва? Не ти вижда ъпдейта ли? Или пускаш и остава на 0%? Опиши по-подробно, така никой няма да може да ти помогне.
При мен проблема е същия. Не вижда ъпдейта. Ресетвам го и софтуерно и от копченцето отстрани, и пак нищо.Първоначално публикувано от mihof33
За смяна е само софта , единствено още кажи с какъв имидж е сега, но пробвай да смениш номера на версията във файла wdtvhd.ver, отвори го с wordpad и смени версията на 5.0.1 примерно, трябва да стане.
Може да пробваш и някое от тези, доста са добри
http://www.mediafire.com/?pnsjrfv22ql34b0
http://www.mediafire.com/?0r0bmo0ocxbo5ey
Тук повече за тях:
http://wdhd.ru/board/index.php?a=vtopic&t=1885
За същото става на въпрос.При теб загрява ли на стендбай?Първоначално публикувано от kall
А кое точно е имидж?Първоначално публикувано от mihof33
Имидж=софтуер, в повечето случаи е с разширение .img, в нашие случай е .bin, но като цяло, пак си е същото.
Загряват винаги в стендбай, защото всъщност плеъра не е съвсем изключен. Спира му захранването на дисковете и образа на изхода, но ако си с ХДМИ, може да видиш че всъщност е активен и в стендбай.
На първия линк е крос-имидж ( от друг плеър, преправен да работи на WDTV Gen.2 ) ,при него има истински стендбай, старта е много по-бавен, но поне наистина е изключен.
Не става, пробвах всичко както си ми писал,но нищо. Все пак да напиша всичко , което правя да не бъркам някъде.Първоначално публикувано от mihof33
1.Форматирам флашката.
2.Разархивирам фирмуера на флашката - снимка 1
3.Вкл. я в плейъра и приди ми показваше че има нов наличен фирм. и дали искам да преинстална.
Но сега нищо не показва, като го вкл. сканира за 5 сек. и показва че няма налични файлове.
Като махнах флашката и я сложих на компа видя , че има новосъздадена папкаот плейъра - .wd_tv - снимка 2 с тези файлове вътре - снимка 3
Пробвах всичко написано, но уви без резултат. Ако имате идеи пишете, щото аз вече нямам.
Абе , аз имам една идея , но няма да ти хареса , но като гледам как се мъчиш и помощ не иде отникъде , но да поизчакам , може пък нещо да стане , ..... все още стават чудеса !
За тази ли става на въпрос?Първоначално публикувано от civicaНема пари братле !Първоначално публикувано от civica
Да , за тази идея става на въпрос ! И напълно те разбирам , брато ! Само предложих , нищо лично !
Прочети пак, смяната във wdtvhd.ver файла, ако не го промениш, нищо няма да стане, версията ти е съъщата и плеъра не разбира че има нова версия ( а тя всъщност не е и нова)Първоначално публикувано от mihof33
Нестава и с промяната на версията.Дръпвам този фирм.,променям версията -Първоначално публикувано от mihof33
VERSION='3.28.WDTVHD.0.3'
LOCATION='wdtvhd.bin'
PKG_LOCATION=''
Променям я от '3.28. на '5.28. , но уви нищо.
Да не би да бъркам някъде?
Провери каква версия имаш инсталирана, трябва във този файл да е по-нова, или с по-голям номер. Флашката как я форматираш? Трябва да е FAT32, не знам дали става със NTFS.
Форматирам я под FAT32, сменя версията 50 пъти, но никакъв резултат.Направи ми впечатление, че като сложа флашката в плейъра и после я погледна на компа има нова папка.Първоначално публикувано от mihof33
Нормално ли е?
Иначе, друг начин за преинсталване на фирмуера има ли?
Папката е нормално да се появи, но не помня дали се появява на оригиналния софт. Ти със какъв софт си сега?? Я виж дали има нещо в папката и го пусни тук.
Иначе друг начин трябва да има, но няма да е изпълним в домашни условия.