Страница 130 от 134 ПърваПърва ... 80120128129130131132 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,936 до 1,950 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Здравейте,
    някой знае ли Western Digital TV FullHD Live WiFi Multimedia Player WDBGXT с какъв чип и на каква честота е?
    Този плейър подържа ли торент клиент?
    Благодаря.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2004

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Имам проблем с вградени субтитри на mkv файл. Плеъра ги разпознава изписва ми че има заредени субтитри и даже има възможност да се сменя езика, но буквички на екрана няма. Ето това примерно https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=291002&hit=1

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от adgj
    Здравейте,
    някой знае ли Western Digital TV FullHD Live WiFi Multimedia Player WDBGXT с какъв чип и на каква честота е?
    Този плейър подържа ли торент клиент?
    Инфо за спецификациите на плеъра тук: http://www.iboum.com/pr/wdtvlive11.php
    За да се подкара торент клиент за WD е необходимо флашване на плеъра с модифицирания b-rad фърмуер, за съжаление за този модел все още не става (става само за стария WDTV Live).

5. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от nestorbg55
    Инфо за спецификациите на плеъра тук: http://www.iboum.com/pr/wdtvlive11.php
    За да се подкара торент клиент за WD е необходимо флашване на плеъра с модифицирания b-rad фърмуер, за съжаление за този модел все още не става (става само за стария WDTV Live).
    Благодаря.

6. Тук е от
    May 2008

И при мен с този филм не излизат никакви субтитри.

7. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте! Ще помоля собствениците на новия WD да споделят, как се държи в локална мрежа. Интересува ме по точно, отваря ли блу рей от папка, и ще могат ли да вървят блу рей и видео с висок бетрейт по лан с кабел?

8.  

9. Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от majesty
    И при мен с този филм не излизат никакви субтитри.
    Добре, а как може да се игнорират вградените субтитри и да се заредят други от srt файл?

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Bjasa
    Добре, а как може да се игнорират вградените субтитри и да се заредят други от srt файл?
    По стандартния начин - файл със субтитри в папката на филма със същото име. От бутона на дистанционното избираш, май "unknown" излизаха в списъка - това са външните.

11. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте,

Имам 2 въпроса:

1. Може ли да чете VOB/SUB (.idx, .sub), някой пробвал ли е?
    2. Може ли да изкара 1920х1080 през HDMI към ТВ.

Дали някой е подкарал 3D SBS със субтитри?

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от KuriN
    Здравейте,

Имам 2 въпроса:

1. Може ли да чете VOB/SUB (.idx, .sub), някой пробвал ли е?
    2. Може ли да изкара 1920х1080 през HDMI към ТВ.

Дали някой е подкарал 3D SBS със субтитри?
    По т.2 - Да. Пише го и в спецификациите.
    Това върви без проблем.

13. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от imarh
    По т.2 - Да. Пише го и в спецификациите.
    Това върви без проблем.
    Мен главно ме интересува за 3Д-то, дали може да се гледа .mkv side by side, с 3Д субтитри (vobsub)

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте, нов съм във форума, имам много интересен проблем с wd tv live hub, надявам се някой да да даде идея - аз се изчерпах. Историята е следната - купих си плеъра преди около 15 дни, насвалях си филми и ... всичко ми забива - започва филма, след няколко минути започва да насича и след още няколко минути ме изхвърля в менюто. Успях да изгледам без проблем единствено Хаус - десетина епизода, други десетина филма ми забиват. Телевизорът е SONY EX 720, на един месец. Занесох плеъра в Stealtech, откъдето го купих (нямам забележки към тях, даже ги препоръчвам заради готиното им отношение), върнаха ми го на следващия ден с най-новия фърмуер и без проблеми според тях. Прибирам се, пускам, същата работа - забива ми на всички филми още на 3-та, 4-та минута. На следващия ден, тоест днес отивам пак при тях, пускаме заедно филм и всичко е ок, пускаме друг - ок. Прибирам се - включвам плеъра в друг контакт, изключвам кабела на кабелната - забива на точно определено място на конкретен филм (и на всички останали също забива). Махам HDMI кабела, връзвам го с composite - забива. Нагласям го 10 секунди преди момента, в който се скапва, махам всички кабели от плеъра, освен захранването, плейвам, без да виждам какво става, след 2 мин. включвам видео кабела - и изненада - изхвърлен съм в менюто. После пробвах на стария си CRT телевизор, който е в спалнята - същата работа. След това се предадох и започнах да пиша във форума, ако намерите проблема - моите адмирации, ако не - се обаждам на доктор Хаус и после изхвърлям плеъра и си решавам проблемите. Благодаря, че ми отделихте време.

16. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Замервал ли си напрежението на тока у вас?
    За друго и аз не се сещам.

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@bbogdanov - Можеш да направиш следните неща:

1. Послушай съвета на колегата от предния пост - измери си захранващото напрежение, провери зануляването на контактите и за всеки случай го пробвай и в някой приятел или съсед. Ако можеш вземи назаем един UPS и пробвай през него.
    2. Направи проверка за грешки на харда чрез тази програмка под Windows. В зависимост от обема на данните и броя на грешките, проверката може да продължи от няколко минути до няколко дни.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Има ли добро проветрение там където държиш плеъра? Той е с пасивно охлаждане и разчита на естествената конвекция на въздуха. Можеш да пробваш дали проблема се появява ако принудително охлаждаш плеъра с вентилатор,сложи го близо до отворен прозорец и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе