Здравейте,
някой знае ли Western Digital TV FullHD Live WiFi Multimedia Player WDBGXT с какъв чип и на каква честота е?
Този плейър подържа ли торент клиент?
Благодаря.
Здравейте,
някой знае ли Western Digital TV FullHD Live WiFi Multimedia Player WDBGXT с какъв чип и на каква честота е?
Този плейър подържа ли торент клиент?
Благодаря.
Имам проблем с вградени субтитри на mkv файл. Плеъра ги разпознава изписва ми че има заредени субтитри и даже има възможност да се сменя езика, но буквички на екрана няма. Ето това примерно https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=291002&hit=1
Инфо за спецификациите на плеъра тук: http://www.iboum.com/pr/wdtvlive11.phpПървоначално публикувано от adgj
За да се подкара торент клиент за WD е необходимо флашване на плеъра с модифицирания b-rad фърмуер, за съжаление за този модел все още не става (става само за стария WDTV Live).
Благодаря.Първоначално публикувано от nestorbg55
И при мен с този филм не излизат никакви субтитри.
Здравейте! Ще помоля собствениците на новия WD да споделят, как се държи в локална мрежа. Интересува ме по точно, отваря ли блу рей от папка, и ще могат ли да вървят блу рей и видео с висок бетрейт по лан с кабел?
Добре, а как може да се игнорират вградените субтитри и да се заредят други от srt файл?Първоначално публикувано от majesty
По стандартния начин - файл със субтитри в папката на филма със същото име. От бутона на дистанционното избираш, май "unknown" излизаха в списъка - това са външните.Първоначално публикувано от Bjasa
Здравейте,
Имам 2 въпроса:
1. Може ли да чете VOB/SUB (.idx, .sub), някой пробвал ли е?
2. Може ли да изкара 1920х1080 през HDMI към ТВ.
Дали някой е подкарал 3D SBS със субтитри?
Мен главно ме интересува за 3Д-то, дали може да се гледа .mkv side by side, с 3Д субтитри (vobsub)Първоначално публикувано от imarh
Здравейте, нов съм във форума, имам много интересен проблем с wd tv live hub, надявам се някой да да даде идея - аз се изчерпах. Историята е следната - купих си плеъра преди около 15 дни, насвалях си филми и ... всичко ми забива - започва филма, след няколко минути започва да насича и след още няколко минути ме изхвърля в менюто. Успях да изгледам без проблем единствено Хаус - десетина епизода, други десетина филма ми забиват. Телевизорът е SONY EX 720, на един месец. Занесох плеъра в Stealtech, откъдето го купих (нямам забележки към тях, даже ги препоръчвам заради готиното им отношение), върнаха ми го на следващия ден с най-новия фърмуер и без проблеми според тях. Прибирам се, пускам, същата работа - забива ми на всички филми още на 3-та, 4-та минута. На следващия ден, тоест днес отивам пак при тях, пускаме заедно филм и всичко е ок, пускаме друг - ок. Прибирам се - включвам плеъра в друг контакт, изключвам кабела на кабелната - забива на точно определено място на конкретен филм (и на всички останали също забива). Махам HDMI кабела, връзвам го с composite - забива. Нагласям го 10 секунди преди момента, в който се скапва, махам всички кабели от плеъра, освен захранването, плейвам, без да виждам какво става, след 2 мин. включвам видео кабела - и изненада - изхвърлен съм в менюто. После пробвах на стария си CRT телевизор, който е в спалнята - същата работа. След това се предадох и започнах да пиша във форума, ако намерите проблема - моите адмирации, ако не - се обаждам на доктор Хаус и после изхвърлям плеъра и си решавам проблемите. Благодаря, че ми отделихте време.
Замервал ли си напрежението на тока у вас?
За друго и аз не се сещам.
@bbogdanov - Можеш да направиш следните неща:
1. Послушай съвета на колегата от предния пост - измери си захранващото напрежение, провери зануляването на контактите и за всеки случай го пробвай и в някой приятел или съсед. Ако можеш вземи назаем един UPS и пробвай през него.
2. Направи проверка за грешки на харда чрез тази програмка под Windows. В зависимост от обема на данните и броя на грешките, проверката може да продължи от няколко минути до няколко дни.
Има ли добро проветрение там където държиш плеъра? Той е с пасивно охлаждане и разчита на естествената конвекция на въздуха. Можеш да пробваш дали проблема се появява ако принудително охлаждаш плеъра с вентилатор,сложи го близо до отворен прозорец и т.н.