Страница 84 от 134 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

zlatko вече съм споменавал тук защо съм се подхлъзнал . Проблемите си остават и то не само при мен , а и при хиляди други . Прочети малко форума им и ще разбереш , че не съм поредното сърдито старче . Радвам се че при теб си е добре ( макар че се съмнявам ) , но явно си касметлия .

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@pensiq
    Да сега погледнах миналия ти пост и видях от какво се оплакваш. Мрежови проблеми не съм имал никакви - всичко беше почти plug'n'play. Повечето проблеми идват от упорстването на много потребители да ползват продуктите на MicroSoft(ще цитирам по памет участник в друг форум - "Съдейки по идиотските ви въпроси ползвате Windows."). Разбира се би трябвало от WD да направят устройството съвместимо с повечето OS.
    Така или иначе винаги добавям сам субтитри към филмите и правя това в advanced sub station(.ass) формат. Така те излизат перфектно позиционирани. Филмите които свалям досега не са имали нито един проблем на този плейър. DVD&BluRay менютата са ми абсолютно ненужни. Досега рестарт при гледане на YouTube не съм имал, но в интерес на истината не ползвам тази функция много-много. Т.е. всичко което ти виждаш като проблем при мен не съществува. Утройството предлага много функционалност на смехотворна за мен цена.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Устройството беше рекамирано с това , че едва ли не само ще прави всичко или се лъжа ? Защо аз трябва да си оправям субтитрите ? Защо трябва да забива ако го забравя за 5 мин. на пауза ? Защо да нямам менюта и всичките им благини ? Еми аз като нямам тази възможност как да си пусна коректно пълните копия на BluRay дисковете ? Защо като си дръпна концерт пак BluRay да нямам възможност да си сменям траковете , а ми се налага да превъртам ( а то е толкова " приятно " ) до желаното място ? Това е FullHD плеяр и аз искам да пускам такива файлове на TV - то си , а не .avi с лошо качество . Сега като се сетих , няма и една много важна екстра , а именно да променя типа на изходния сигнал според пуснатия файл . До колкото съм запознат има такива плеяри . Както и да е . Нека разговора ни не се превръща в спор от който нищо няма да излезе . Явно има хора които са доволни от моментното състояние на нещата , но аз не съм от тях .

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , това с блу-рея / пълни менюта и др. функции / се постига с закупуване на необходимия лиценз за тези права , а от WD не са предвидили това да стане за този плеър или ако стане / аз лично силно се съмнявам /, цената няма да е тази !

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако е рекламирано, че ще прави всичко защо не очакваш да вари яйца или да мие чиниите? Никъде не е писано, че поддържа Блу-рей или че ще го поддържа.
    Напротив, винаги е казвано, че това е най-орязания откъм възможности модел, но пък е най-лесния за употреба и изчистен като функции. Повярвай ми, колкото повече функции, толкова повече бъгове.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

За яйцата си прав , че не е толкова топъл та чак да ги вари , а за чиниите има кой да се грижи . Иначе си абсолютно прав , че колкото повече функции повече бъгове .

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако е рекламирано, че ще прави всичко защо не очакваш да вари яйца или да мие чиниите? Никъде не е писано, че поддържа Блу-рей или че ще го поддържа.
    Напротив, винаги е казвано, че това е най-орязания откъм възможности модел, но пък е най-лесния за употреба и изчистен като функции. Повярвай ми, колкото повече функции, толкова повече бъгове.
    В някой форум, четох едно мнение за WDTV Live по повод неспирните мрънкания защо няма това или не прави онова - "В момента в който от WD добавят сервиране на бира във възможностите на плейъра, ще има недоволни, че бирата не е добре охладена" ;-)
    Според мен устройството работи близо до обявенето от производителя и срещу 200лв предлага отлично съотношение цена/качества.

10. Тук е от
    May 2009

Не знам колко добре работи, но току що си свалих Metallica.Orgullo.Pasion.Y.Gloria.2009.x264.BDRip.720p.mkv от арена и не тръгва изобщо. Файла е около 12 ГБ и на компа си върви - т.е. с файла всичко си е наред. Май утре ще го подменям – това не се търпи!!!

11. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

infinitybeta
    Почти сигурно има нещо объркано с файла - провери какво е инфо-то за него? Може би има някакво несъотвествие. До сега не съм имал .mkv, което да не е тръгвало, а съм изгледал поне 50 филма(.mkv и .ts).

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

и аз не съм имал проблем.единствено понякога насича,но като го пусна отначало и в 95% от случаите няма грижи после.ако не стане с включване и изключване просто излизам назад до менюто и тогава става.чудя се нa какво се дължи това.при вас така ли е?например снощи гледах GAMER към 10gb.ако се сещате сцената където нашият човек в началото му хвърлиха граната и тои падна през прозореца върху една кола и точно тогава ми насече и малко преди това,но след като излезнах назад до менютои пуснах пак филма отначало всичко се оправи.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от infinitybeta
    Не знам колко добре работи, но току що си свалих Metallica.Orgullo.Pasion.Y.Gloria.2009.x264.BDRip.720p.mkv от арена и не тръгва изобщо. Файла е около 12 ГБ и на компа си върви - т.е. с файла всичко си е наред. Май утре ще го подменям – това не се търпи!!!
    Този файл при мене не тръгна и на компютъра и аз го изтеглих и мислех да го гледам с WD Live. В момента в който го стартирам ми блокира целия компютър и се наложи да reset-на от кутията. Пробвах го 2 пъти, но и 2рия път стана така...

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

този файл и при мен не тръгна на Popcorn C-200...значи е нещо збъркан...това не е причина да си връщам плеара на производителя

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

добре де WD TV Live може ли примерно да прави Upscale, която преобразува сигналите със стандартна разделителна способност (480i) в 1080p и подава сигнал, еквивалентен на разделителна способност Full HD на 1080p при телевизорите.дано не казах пак някоя глупост.

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

venci79
    Телевизора ти със сигурност ще upscale-ва по-добре. А иначе подавания към TV сигнал е винаги такъв какъвто си избрал в настройките.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

zlatko това значи ли че дали ще му подам на телевизора 1080p или 480i се ще излезе 1080p и супер качество винаги ще си гледам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 134 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе