След около 100 опита стана,явно му е било много инфото,и му е трябвало повече време да"сглоби" цялата информация,преди май се отказваше предварително....Първоначално публикувано от XM6002B
След около 100 опита стана,явно му е било много инфото,и му е трябвало повече време да"сглоби" цялата информация,преди май се отказваше предварително....Първоначално публикувано от XM6002B
Някой има ли представа как може да се изключи напълно въпросния плейър без да се вади щепсела от контакта?Не ,че ми пречи че е в стенд-бай(повечето ми уреди са така),но ако в това му положение тока спре и бъде пуснат отново,плейъра се включва автоматично.Ако не съм вкъщи ще работи напразно и той и прикачения хард.А не ми се иска да го включвам и изключвам всеки път от контакта
Мерси
И мен ме дразни това с изключването. Незнам дали може да се реши този проблем с бъдещ ъпдейт.
Дано в следавщите ъпдейти да направят корекция и в този проблем,но едва ли е кой знае какво.Плеъра харчи 23вата когато работи а харда изключва до 15 мин когато не се използва.Дефакто плеъра и да е заасен той пак си работи ,но светодиодите не светят.Аз като го загася от бутона ОФФ на другият ден пак си е леко топличък////....Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Предлагат ми USB-HDD MEDION 1,5TB за 119eвро,но незная да ли е плеъра ще го разпознае,ако някой знае нека да сподели.
http://forum.geizhals.at/t642932,-1.html
http://www.hofer.at/at/html/offers/58_13156.htm
Още един въпрос: След като eject-на ХДДто(външен Сийгейт с автонoмно захранване) харда гасне нормално.След като изключа плейъра и после пак го включа той не "пали" автоматично харда.Трябва да му вадя щепсела или усб-то на диска ,че да се стартира и плейъра да го открие.Това нормално ли е?При РСто харда си се стартира с включването на компютъра...
И аз имам сийгейт 1ТБ с авт. палене,но нямам този проблем.Единственото е че като изгася плеъра от дистанционното и свето-диодите не светът,плеъра си грее.Както каза ЛАЗАРУС,че това си е нормално.Но за ХАРДА предполагам,че това не е нормално.Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Оправих се с проблема с харда-преместих го на УСБ 1 и преди да изключа плейъра не го еджектвам.Така харда си се включва заедно с плейъра и се гаси също
Друг въпрос:Чудя се дали да кача 1.02.08 фирмуера(който е бета).Сега съм с 1.02.07 който принципно е добър само дето при някои филми ДТС звука ми се губи за няколко секунди .Четох някъде ,че 08 оправял проблема.
Ако кача бетата ще може ли после нормално да се ъпдейтне до финалната версия когато я пуснат.Защото и двете са 08 и дали плейъра ще разпознае финалната като нова?
Здравейте момчета!Прочетох почти цялата тема за WD плеъра,както и ревюто в „hardwarebg" и устройството сериозно ме заинтересува,специално възпроизвеждането на филми с HD резолюция.И все пак имам един въпрос към притежателите му и знаещите съфорумци : да разбирам ли,че ако искам да гледам филм в mkv формат и звука му е dts,то задължително ми трябва декодиращ звука ресийвър?И понеже рисивъра си е скъпа инвестиция,а устройството ми трябва само за филми,то има ли по-евтин вариант за целта?
Най-евтино е да си преконвертираш всеки филм предварително.
Гледането на филми без добър звук е голям компромис.
Освен с ресийвър може да минеш и с някаква система за домашно кино със оптичен вход за звука.
Субтитрите от суб формат като ги направя в срт на 23.976 ми изоставят с говора от3 -5 мин.Как да ги настроя да ми съвпадат?
Моля за помощ-опитвам се чрез Popcorn Audio Converter v.1.76.3 да конвертирам звука на това-********************/details.php?id=164974&hit=1 от DTS
на AC3.Накрая на операцията обаче ми дава съобщение:,,Unsupported codec V_MPEG2".Какво да правя?Преинсталирах кодеците-K-Lite и пак също-
то съобщение-моля за съвет.
Здравейте.
Взех машинката, но при инсталиране на фърмуеър 1.02.08 се появи проблем.
Доколкото си спомням стигнах до стъпка - Upgrade finish, system will reboot now (Once the HD media player restarts, the new firmware is automatically loaded.)
След рестарта ми излиза черен екран с надпис - WD TV Media Player .
Нямам никакъв достъп до менюто, не сканира за хард. Като натискам бутоните на дистанционното не реагира.
Изключих го за няколко часа, натисках бутона за Резет отстрани и никаква реакция. Някой да има идея какъв може да е проблема и как може да се оправи ?
Дали при слагане на нов софт и възникване на проблем важи гаранцията, ако се наложи да ходя до магазина.
Предварително благодаря за мненията.
Снимка може да видите на този линк (не можах да сложа тук) на екрана , който ми се появи - http://tranz.it/load.php?id=bjERnZ8CxXF0Olju314419
Проблема е: прекъснал си ъпдейта на фърмуера. То си пише че след като завърши процеса се саморестартирва още веднъж. (Тази снимка е от ъпдейт процеса).
Не съм сигурен дали ще успееш със стандартния метод да възстановиш фърмуера, но пробвай.
Задръж ресет бутона по-дълго - 10секунди.
Успех.
Ами аз не съм го прекъсвал по някакъв начин, поне не умишлено. След като ми даде - Upgrade finish, system will reboot now , се включи отново и тогава ми излезна този екран и замря. Но е ясно че при инсталирането нещо не се е получило както трябва, дали е била прекъсната инсталацията или пък след инсталацията по някаква причина неможе да подкара новата версия или пък е друга причината нямам идея. За съжаление и с Резет бутона не става. Пробвах няколко пъти и за по-дълго време и не става. Дано да има някакъв сервизен режим в който да може да се влезне и да се оправи. Май ще се наложи да ходя до сервиза да се борят с проблема.
Оправи се ! Прекъснат е бил инстала, както и се предполагаше. Явно по някое време (След рестарта може би) нещо е прекъснала връзката с прикаченото устройство и след рестарта не е намериоло отново файла. Като наместих кабелите си намери файла и се стартира инсталирането отново и мина без проблеми. До кви разправии води една малка грешка само. Сега започвам, всъщност продължавам да тествам различните файлове за поддръжка.