Страница 47 от 134 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2007

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Цитат Първоначално публикувано от XM6002B
    Докато "сканира" диска - изключи и включи пак захранващия кабел на плейъра!

>
    След около 100 опита стана,явно му е било много инфото,и му е трябвало повече време да"сглоби" цялата информация,преди май се отказваше предварително....

2.  

3. Тук е от
    May 2007

Някой има ли представа как може да се изключи напълно въпросния плейър без да се вади щепсела от контакта?Не ,че ми пречи че е в стенд-бай(повечето ми уреди са така),но ако в това му положение тока спре и бъде пуснат отново,плейъра се включва автоматично.Ако не съм вкъщи ще работи напразно и той и прикачения хард.А не ми се иска да го включвам и изключвам всеки път от контакта
    Мерси

4. Member
    Тук е от
    May 2006

И мен ме дразни това с изключването. Незнам дали може да се реши този проблем с бъдещ ъпдейт.

5. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    Някой има ли представа как може да се изключи напълно въпросния плейър без да се вади щепсела от контакта?Не ,че ми пречи че е в стенд-бай(повечето ми уреди са така),но ако в това му положение тока спре и бъде пуснат отново,плейъра се включва автоматично.Ако не съм вкъщи ще работи напразно и той и прикачения хард.А не ми се иска да го включвам и изключвам всеки път от контакта
    Мерси
    Дано в следавщите ъпдейти да направят корекция и в този проблем,но едва ли е кой знае какво.Плеъра харчи 23вата когато работи а харда изключва до 15 мин когато не се използва.Дефакто плеъра и да е заасен той пак си работи ,но светодиодите не светят.Аз като го загася от бутона ОФФ на другият ден пак си е леко топличък////....

6. Тук е от
    May 2008

Предлагат ми USB-HDD MEDION 1,5TB за 119eвро,но незная да ли е плеъра ще го разпознае,ако някой знае нека да сподели.
    http://forum.geizhals.at/t642932,-1.html
    http://www.hofer.at/at/html/offers/58_13156.htm

7. Тук е от
    May 2007

Още един въпрос: След като eject-на ХДДто(външен Сийгейт с автонoмно захранване) харда гасне нормално.След като изключа плейъра и после пак го включа той не "пали" автоматично харда.Трябва да му вадя щепсела или усб-то на диска ,че да се стартира и плейъра да го открие.Това нормално ли е?При РСто харда си се стартира с включването на компютъра...

8.  

9. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    Още един въпрос: След като eject-на ХДДто(външен Сийгейт с автонoмно захранване) харда гасне нормално.След като изключа плейъра и после пак го включа той не "пали" автоматично харда.Трябва да му вадя щепсела или усб-то на диска ,че да се стартира и плейъра да го открие.Това нормално ли е?При РСто харда си се стартира с включването на компютъра...
    И аз имам сийгейт 1ТБ с авт. палене,но нямам този проблем.Единственото е че като изгася плеъра от дистанционното и свето-диодите не светът,плеъра си грее.Както каза ЛАЗАРУС,че това си е нормално.Но за ХАРДА предполагам,че това не е нормално.

10. Тук е от
    May 2007

Оправих се с проблема с харда-преместих го на УСБ 1 и преди да изключа плейъра не го еджектвам.Така харда си се включва заедно с плейъра и се гаси също
    Друг въпрос:Чудя се дали да кача 1.02.08 фирмуера(който е бета).Сега съм с 1.02.07 който принципно е добър само дето при някои филми ДТС звука ми се губи за няколко секунди .Четох някъде ,че 08 оправял проблема.
    Ако кача бетата ще може ли после нормално да се ъпдейтне до финалната версия когато я пуснат.Защото и двете са 08 и дали плейъра ще разпознае финалната като нова?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте момчета!Прочетох почти цялата тема за WD плеъра,както и ревюто в „hardwarebg" и устройството сериозно ме заинтересува,специално възпроизвеждането на филми с HD резолюция.И все пак имам един въпрос към притежателите му и знаещите съфорумци : да разбирам ли,че ако искам да гледам филм в mkv формат и звука му е dts,то задължително ми трябва декодиращ звука ресийвър?И понеже рисивъра си е скъпа инвестиция,а устройството ми трябва само за филми,то има ли по-евтин вариант за целта?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Най-евтино е да си преконвертираш всеки филм предварително.
    Гледането на филми без добър звук е голям компромис.
    Освен с ресийвър може да минеш и с някаква система за домашно кино със оптичен вход за звука.

13. Тук е от
    May 2008

Субтитрите от суб формат като ги направя в срт на 23.976 ми изоставят с говора от3 -5 мин.Как да ги настроя да ми съвпадат?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2006

Моля за помощ-опитвам се чрез Popcorn Audio Converter v.1.76.3 да конвертирам звука на това-********************/details.php?id=164974&hit=1 от DTS
    на AC3.Накрая на операцията обаче ми дава съобщение:,,Unsupported codec V_MPEG2".Какво да правя?Преинсталирах кодеците-K-Lite и пак също-
    то съобщение-моля за съвет.

16. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте.
    Взех машинката, но при инсталиране на фърмуеър 1.02.08 се появи проблем.
    Доколкото си спомням стигнах до стъпка - Upgrade finish, system will reboot now (Once the HD media player restarts, the new firmware is automatically loaded.)
    След рестарта ми излиза черен екран с надпис - WD TV Media Player .
    Нямам никакъв достъп до менюто, не сканира за хард. Като натискам бутоните на дистанционното не реагира.
    Изключих го за няколко часа, натисках бутона за Резет отстрани и никаква реакция. Някой да има идея какъв може да е проблема и как може да се оправи ?
    Дали при слагане на нов софт и възникване на проблем важи гаранцията, ако се наложи да ходя до магазина.
    Предварително благодаря за мненията.
    Снимка може да видите на този линк (не можах да сложа тук) на екрана , който ми се появи - http://tranz.it/load.php?id=bjERnZ8CxXF0Olju314419

17. Тук е от
    Jan 2008

Проблема е: прекъснал си ъпдейта на фърмуера. То си пише че след като завърши процеса се саморестартирва още веднъж. (Тази снимка е от ъпдейт процеса).
    Не съм сигурен дали ще успееш със стандартния метод да възстановиш фърмуера, но пробвай.
    Задръж ресет бутона по-дълго - 10секунди.
    Успех.

18. Тук е от
    Mar 2008

Ами аз не съм го прекъсвал по някакъв начин, поне не умишлено. След като ми даде - Upgrade finish, system will reboot now , се включи отново и тогава ми излезна този екран и замря. Но е ясно че при инсталирането нещо не се е получило както трябва, дали е била прекъсната инсталацията или пък след инсталацията по някаква причина неможе да подкара новата версия или пък е друга причината нямам идея. За съжаление и с Резет бутона не става. Пробвах няколко пъти и за по-дълго време и не става. Дано да има някакъв сервизен режим в който да може да се влезне и да се оправи. Май ще се наложи да ходя до сервиза да се борят с проблема.

Оправи се ! Прекъснат е бил инстала, както и се предполагаше. Явно по някое време (След рестарта може би) нещо е прекъснала връзката с прикаченото устройство и след рестарта не е намериоло отново файла. Като наместих кабелите си намери файла и се стартира инсталирането отново и мина без проблеми. До кви разправии води една малка грешка само. Сега започвам, всъщност продължавам да тествам различните файлове за поддръжка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 134 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе