Страница 48 от 134 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2006

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Аз не съм спец по програмирането и затова не ми се смейте,ако задам ,,индиански"въпрос.Преди години,когато се появиха DVD-плейърите Елит PV-371X,те нямаха софтуерна подръжка на DTS,но се намериха умни момчета/мисля,че единият беше PROTEL /,които направиха неофициален фърмуер и в резултат моя стар изпитан Елит си плейва DTS,без да му мигне окото.Та въпросът ми е следният-при WD HD TV може ли да стане същата хватка или тази кутийка просто хардуерно не може да се оправя с DTS?

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

Вчера си свалих Завръщане в бъдещето трилогия но като го пуснах на WDTV-то вързано към ресивър YAMAHA се оказа че само трета част излиза със звук.Като го пуснах на компа видях че първите две части са в звуков формат 'WMA 5.1'а само третата е'ac3'.Моля за съвет с коя програма мога да го конвертирам в 'ac3' формат !!!

4. Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от zaks
    И аз имам сийгейт 1ТБ с авт. палене,но нямам този проблем.Единственото е че като изгася плеъра от дистанционното и свето-диодите не светът,плеъра си грее.Както каза ЛАЗАРУС,че това си е нормално.Но за ХАРДА предполагам,че това не е нормално.
    Както казах това се оправи като спрях до го еджектвам но сега се появи нещо друго странно.Когато загася плейъра и ХДД се гаси(светлинния индикатор отпред не свети).Да но след няколко часа(на другия ден примерно) виждам ,че ХДДто свети-преминало е от изгасено състояние в стенд бай(харда не се върти но индикацията на 20% показва ,че все пак е включен).При теб да си забелязал подобно нещо?

5. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    Както казах това се оправи като спрях до го еджектвам но сега се появи нещо друго странно.Когато загася плейъра и ХДД се гаси(светлинния индикатор отпред не свети).Да но след няколко часа(на другия ден примерно) виждам ,че ХДДто свети-преминало е от изгасено състояние в стенд бай(харда не се върти но индикацията на 20% показва ,че все пак е включен).При теб да си забелязал подобно нещо?
    При мен като се изгаси плеъра,лампата на светодиода си остава светната,при което минава на режим стенд-бай.Това не е проблем защото и след 5 дни да пипнеш харда си е напълно студен,при което със сигурност означава,че харда не върти.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

ако някой от Варна има желание да обменим малко HD файлове, моля само да чукне на 0882202467 и да затвори - аз ще го набера да се разберем.Имам към 15-ина филма и малко демо-та

7. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от vankicha
    ако някой от Варна има желание да обменим малко HD файлове, моля само да чукне на 0882202467 и да затвори - аз ще го набера да се разберем.Имам към 15-ина филма и малко демо-та
    Не съм ги броил колко филма имам,но са 2 ТБ само с ХД филми и около 2-3 ГБ снимки

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Prerelease 1.02.10

Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)

Fixed Items:

Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.

Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.

Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.
    Added feature:

Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.
    Known issues:

A few text strings were not translated properly over different UI languages
    http://www.wdc.com/global/webtrackin...FW_1_02_10.zip

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Не съм ги броил колко филма имам,но са 2 ТБ само с ХД филми и около 2-3 ГБ снимки
    от Варна ли си?

що ми се струва че оттук на татък следващите ъпдейти няма да добавят нищо съществено(други формати като DTS-AUDIO примерно) а само някакви незначителни благинки

11. Тук е от
    May 2009

do azrado :

WDTV FW 1 02 10 - kava versiq e - beta ili pylna?

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Пазара на мултимедийни плеъри полудя - включиха се и ASUS и I-O DATA,така че WD вече има сериозна конкуренция:

1. http://pcworld.bg/12592_asus_puska_m..._hd_poddrazhka

2.http://www.akihabaranews.com/en/news...V-LS500LE.html

Още инфо:
    I-O Data are adding to their range of Full HD capable players/streamers with the I-O Data AV-LS500LE AVeL Link Player/Streamer which, apart from offering 1080p HD, DivX and Xvid support, also boasts H.264 (AVCHD) compatibility as well as playing ball with MPEG-4 ASP, MPEG-2 PS/TS, MPEG-1 and WMV9 formats.

The I-O Data AV-LS500LE AVeL Link Player/Streamer, which additionally (as you’d expect) takes in a host ogf other media formats such as MP3, WMA, AAC and WAV based audio, offers network connectivity as well as compatibility with DLNA enabled devices and, thanks to offering onboard USB support, will also happily play (and stream) multimedia files from USB flash drives as well as from devices such as digital cameras and camcorders (via their respective USB cables).

i-o-data-av-ls500le

Connectivity-wise, on and above the USB port alluded to previously, the I-O Data AV-LS500LE AVeL Link Player/Streamer offers up 1xHDMI, Composite, RCA, optical audio and, obviously, Ethernet support but, alas, not integrated wireless connectivity (you’ll need to hook up with your WiFi router if you’re looking for cable free streaming).

The I-O Data AV-LS500LE AVeL Link Player/Streamer is set to launch later this month in Japan and will retail for the equivalent of $138.

Read more: http://nexus404.com/Blog/2009/06/07/...xzz0IiG0ezG4&C

13. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от ravema
    ...Преди години,когато се появиха DVD-плейърите Елит PV-371X,те нямаха софтуерна подръжка на DTS,...които направиха неофициален фърмуер и в резултат моя стар изпитан Елит си плейва DTS,без да му мигне окото.Та въпросът ми е следният-при WD HD TV може ли да стане същата хватка или тази кутийка просто хардуерно не може да се оправя с DTS?
    И аз го имам тоя Елит и си слушам един диск с DTS аудио, предполагам, че не трябва да е проблем софтуерно да се добави и DTS.

14.  

15. Тук е от
    May 2008

Има ли някой друг аудио ДТС конвертор,че Попцорн аудио конвертора нещо спря да работи.
    Като натисна иконста да се стартира не се появява,след 1-2 компютера започва да се товари,след натискане на старт таск манажера ми излиза,юе програмата работи а не се показва на дескотопа.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

как да пусна видеоклипове от папка да се въртят един след друг а не да пускам следващия и по-следващия и т.н

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Има ли някой друг аудио ДТС конвертор,че Попцорн аудио конвертора нещо спря да работи.
    Като натисна иконста да се стартира не се появява,след 1-2 компютера започва да се товари,след натискане на старт таск манажера ми излиза,юе програмата работи а не се показва на дескотопа.
    Виж да не би антивирусната да го разпознала като вирус.

18. Тук е от
    Jun 2009

И аз имам същият проблем ако някой знае решение да помогне! Антивирусната е ESET NOD32 версия 4.0.435 , но не предполагам , че проблема е в нея тъй като на другият ми компютър е същата и си работи аудиоконвертора!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 134 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе