Вече за тези пари може да се вземе Egreat R1. Не че е перфектен и той, но е малко по-добър. Пък и има опция да му се закачи стандартен SATA диск.
Вече за тези пари може да се вземе Egreat R1. Не че е перфектен и той, но е малко по-добър. Пък и има опция да му се закачи стандартен SATA диск.
Търся да закупя на разумна цена WD TV HD или WD TV™ Live HD
За оферти може и на ЛС
добре какви проблеми вади (Ген2)
Привете на всички,
Устройството е чудно. Имам само две питания.
1. Как се пускат субтитрите на ДВД филм (VOB файл). От Options/Subtitles от дистанционното не става.
2. Когато пусна MKV външните субтитри са ок. Но ако превъртя напред не с FF, а с NEXT бутона от дистанционното субтитрите не се появяват повече.
Купувам WD TV LIVE или WD HD на разумна цена!
Контакти на ЛС.
някои знае ли можеш ли да избираш наи-новите качени клипове в you tube и как ако може?
Някои провал ли е това филма 12 ROUNDS от замунда https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=221715&hit=1 дали му върви без насичане? Понеже аз нямам HDD и го пускам през мрежата и не става да се гледа.
Имайте едно наум и със следните неща, които забелязах. Ако шервате или теглите в момента торенти с по-голяма скорост, може да има насичане на филмите заради интензивната работа на харда, спрете ги или ограничете скоростта на ъплоуд или даунлоуд. Машинката почва да насича и от прегряване. На няколко пъти вече ми се случва корпусът да пари, понеже я държа над приемника на Булсатком и след един филм време, следващият почва да насича, налага ми се да я обърна на една страна и да изчакам малко да се охлади преди да гледам пак.
Още няколко въпроса:
1. Ако кача 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0 и нещо не ми хареса има ли лесен начин да се върна пак към официалната 1.02.21 и това от .ver файла ли си прави с промяна номера на версията?
2. Ако настроя фърмуъра на b-rad да показва youtube видео в 720p и ако избера видео което го има само в 360p/480p какво се случва?
3. Как да направя няколко видео-то (независимо дали от плейлиста или от резултатите след търсене) да тръгват автоматично едно след друго?
4. Правилно ли съм настройл прикаченият S00custom-options за да пусна единственно торент клиента с уеб интерфейс и 720p в youtube, като всичко останало искам да е както е в оригиналният фърмуеър и другите допълнителни екстри на b-rad да са изключени?
явно се пообъркаха нещата.значи според мен (през S00custom-options)можеш да настроиш да прави УПСКЕЛИНГ до 1080р НА СИГНАЛА от youtube не както беше до сега 720р.но за сега поне НЯМА начин да избираш с каква резолюция да е самият сигнал от youtube.ако сигнала е 360р УПСКЕЛИНГА дали ще е 720р или 1080р се тая,картината ще е гадна.но друго си е ако има опция изходният сигнал от youtube към HD плеъра да e наи-високият възможен както го има в повечето клипчета.
Така, качих го и нещта ми се изясниха:Първоначално публикувано от imarh
1. Да
2. Като се настрой на 720p и ако видеото има такава версия се пуска тя. Ако няма HD, тогава излиза каквото има.
3. Все още не съм намерил начин....?
4. Правилно съм го настройл.
Здрасти!
Свалих Аватар 20 гб обачи ми насича на WD плеъра,това нормално ли е?
http://0.arenabg.com/details.php?id=...6fa68b24f09302
Ако сваля блюрей,може ли да се гледа на плеъра?
http://0.arenabg.com/details.php?id=...2d326a8a555504
Аз свалих същия Аватар, обаче от замунда, не от арена. Предполагам е същия.Първоначално публикувано от zaks
Върви без проблем на WD TV LIVE.
Освен,че има интернет,друга разлика има ли м/у двата плеъра?Първоначално публикувано от imarh
Има ли значение с какъв фирмуер съм?
А твоя кой е ? Най-първия ? Ако е така има разлика в чипа , има DTS , hdmi 1.3 , lan , ... !