И как става така ?Първоначално публикувано от keymaker
единият формат е в кадри а другият във време
И как става така ?Първоначално публикувано от keymaker
единият формат е в кадри а другият във време
В характеристиките на плеъра пише,че поддържа субтитри в .sub формата,ама явно не.И при мен не излизат..
Става като му дадеш запиши като->избираш subrip и ...черпиш една бираПървоначално публикувано от zaks
Опитах се да конвертирам субовете с Subtitle Workshop 2.5 и 4 версия ама нищо не стана,пробвах с SubtitleCreator и станаха за секунда.Благодаря Ви за помоща.
Пробвах да пусна 1 харда и после плеъра,но сканирането пак си продължава 10 мин.Бях се зарекал да купя нов хард 1Т ,но сигурно ще сканира докато изпия бирата и изям пуканките.
ами пробвай и ще разбереш , че става и няма ядове.Първоначално публикувано от keymaker
Най-доброто от последния фърмуер е , че чете вече idx/sub субтитри ( графични ) , което предразполага промяна на размера на шрифтове и цветове им . Аз използвам програмата AVIAddXSubs в която последна версия има супорт за WD HD TV плеъра .
извинявам се за това си изказване, на WD-то не става ,но на компа няма значение та от тук се получава моето заблуждение в случая.Първоначално публикувано от keymaker
моля да бъда извинен.
Възможно ли е да се сложи преходник USB-RJ45 и устройството да работи с мрежови, NAS -дискове ?
Първо този преходник трябва да е мрежова карта и второ, трябав да има драйвер за нея, което значи да сложиш някой от хакнатите софтуери за плеъра.
С тях е възможно. Поне така съм чел.
Аз имам мрежова карта на USB от тези Dongl-четата, пробвах с такъв Firmware, но не стана нищо.
1. Забивами като пусна филма и след 2-3 мин зацепва.
2. Вобще не прави дори и опити за закачане до рутера.
3. Не знам конкретно дали правилно го настройвам.
Повечето неща за WD TV на едно място
http://wiki.wdtv.org/doku.php
Някой успя ли да подкара мрежови функций на плеера?
Пробвах се, но лично аз не успях а много ми се искаше.
Има нов ъпдейт 1.02.08 на http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
NEW FIRMWARE PRE_RELEASE 1.02.08
Bugs fixed in 1.02.08:
-Some characters still missing from Greek font
-VC-1 MKVs playback poorly
-Audio out of sync during MKV playback
-10 Minute FF and REV doesn't work during MKV playback
-Audio clipping issues