Страница 67 от 134 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

За да питаш точно това , явно нещо си пропуснал при четенето ! Първата версия на плеъра няма ДТС декодер / втората има /.Някои ползват програми за конвертиране на звук , други външен декодер с подходящите кодеци за звук !За повече подробности прочети отново темата !

Примерно прочети пост 63 !

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

Здравейте ,и аз съм се насочил към този плеър ,наследника на WD. Имам само 1 въпрос към вече притежателите на тази страхотна машинка.Дали има някакъв проблем със субтитрите(които са на кирилица) ,дали ги отваря правилно и въобще наред ли е всичко със субтитрите при WD HD Live .Благодаря предварително за инфото.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Вече решихме проблема с DTS и сега на дневен ред са субтитрите !Продукта е нов !И да има проблем един бъдещ ъпдейт на фирмуера ще оправи нещата !

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от thcrown
    Плеъра е наистина страхотен, аз лично съм много доволен от функционалността и времето за зареждане на дори най-големите файлове.
    Аз обаче го закупих за да гледам FULL HD ergo 1080P ergo 1920x1080P а не "FULLHD" 1920x1080i ergo 1920x800. Повечето FullHD филми които се търкалят в нета са точно такива!
    БЕЗОБРАЗИЕ.
    Единственото безобразие е, че не си прочел малко повече за видео форматите и резолюциите. 1920х1080р е резолюция с формат 16:9, а 99% от филмите са с формат 2,35:1 и 2,40:1. Това значи вертикална резолюция между 800 и 820.
    Гледай спокойно, не си прецакан по никакъв начин. С такава резолюция е записан филма и на Blu-ray диска.

ПП. 1920x1080i няма нищо общо с 1920x800.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Не бъди толкова убеден,защото първия WDTV и досега/след толкова много ъпдейти/ не разпознава външни субтитри в SUB формат

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И така да е ! Продукта е нов !Досега на пазара не е излязъл 100% готов плеър , винаги е имало някакви бъгове !

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Все пак ще е добре ,някой от потребителите thcrown,shadowking (които имат вече устройството) ако могат да драснат някои впечатления за субтитрите и работата му като цяло ,иначе е ясно че с напредване на времето и появяване на нов фърмуер нещата ще се изглаждат .Всяко начало е трудно.

10. Тук е от
    Oct 2009

При стартиране на плеъра, го свързах чрез HDMI към телевизора, на уви нищо не стана. След това го свързах през аналоговия и всичко си тръгна. Пробвах ръчно да го настроя да предава през HDMI, но уви плеъра автоматично се връща към аналогово предаване. Кабела, с който го свързвам е читав, защото го използвам и в момента. Ето и телевизорите, с които се опитах да свържа плеъра през HDMI:
    SONY BRAVIA KDLV3000; SAMSUNG LE 32B651; SAMSUNG LE23R71B. Възможно ли е да има несъвместимост с тези телевизори, или машинката е за връщане. ?

11. Тук е от
    Nov 2008

За субтитрите не виждам някаква промяна, но аз не съм кинолюбител и гледам по десетина филма на година, фен съм на качествената музика и особено на HD концертите,независимо дали са опера, джаз или рок. Затова ме радва подръжката на новите звукови формати. Има интересна опция която да се избере 8 или 12 bit, но не знам дали това е свързано с ТВ-то на което се гледа. Видимо зарежда по-бързо, картината е по-ясна. Записи на 720 p като ги пуснеш на ъпскейлинг 1080 p си е направо прекрасно поне за моите очи и при всички случаи по-добре от първия WD. Не искам да внушавам нищо на никой. Има и други алтернативи, които може би са и по-добри - Попкорна 2, гледам в Плесио има вече Екстримър, а до Коледа ще се появят и други подобни джаджи

12. Тук е от
    Dec 2008

Добре би било, ако може в следващи ъпдейти да могат да се четат субтитри - SUB (понякога не могат да се конвертират в SRT),а също и проблема със вградените субтитри на някои филми записани в DVD-R формат.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от murago
    При стартиране на плеъра, го свързах чрез HDMI към телевизора, на уви нищо не стана. След това го свързах през аналоговия и всичко си тръгна. Пробвах ръчно да го настроя да предава през HDMI, но уви плеъра автоматично се връща към аналогово предаване. Кабела, с който го свързвам е читав, защото го използвам и в момента. Ето и телевизорите, с които се опитах да свържа плеъра през HDMI:
    SONY BRAVIA KDLV3000; SAMSUNG LE 32B651; SAMSUNG LE23R71B. Възможно ли е да има несъвместимост с тези телевизори, или машинката е за връщане. ?
    Връщай го.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да , в Плесио има Xtreamer за 299лв. - малко скъпичко го дават при положение , че с поръчка от сайта на производителя идва за 240лв !Попкорн С-200 определено е много добър плеър , но оборудван с всички екстри гони 1000лв.Сигурно ще излязат и други плеъри на пазара , но едва ли цените ще са по-различни от сегашните !

16. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от Vorenus
    Все пак ще е добре ,някой от потребителите thcrown,shadowking (които имат вече устройството) ако могат да драснат някои впечатления за субтитрите и работата му като цяло ,иначе е ясно че с напредване на времето и появяване на нов фърмуер нещата ще се изглаждат .Всяко начало е трудно.
    Качил съм снимки в другата тема за WDTV Live.
    Хубаво е някой модератор да ги обедини да не се повтарят нещата.

17. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,
    Отдавна ползвам WDTV и съм много доволен. Наскоро видях, че са излезли нови фърмуери (моят е 1.2.10).
    Въпросът ми е някой от тях променя ли Прогрес бара по време на филм?
    В смисъл - лентата, която се появява при натискане на пауза или даване напред. За мен е много дразнеща, защото като дам отново Плей тя не се скрива веднага, а остава активна няколко секунди, през които закрива субтитрите и част от картината. Според мен тази лента е напълно излишна (при все че може да се покаже от Опшън менюто). Така че възможно ли е при пауза или превъртане напред/назад да не се показва линтата а само някаква малка иконка на съответното действие (както е при повечето ДВД плейъри) или поне по някакъв начин да се намали времето на показване на лентата, т. е. като дам Плей тя да се скрива след по-малко от секунда?
    Ето за коя лента говоря:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте.
    Формат : DTSCD (*cue + *wav)
    Свалял съм няколко пъти такива файлове и не мога да ги възпроизведа. Свъзал сам го към logitech z 5500 с оптичен кабел. В настойките ли греша, или WDTV не го подържа???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе