Благодаря ти,разбрах,ще продължаваме да конвертираме звука с програми.Първоначално публикувано от azrado
Благодаря ти,разбрах,ще продължаваме да конвертираме звука с програми.Първоначално публикувано от azrado
Така, значи сблъсках се със следния проблем ,а именно файлове M2TS - блу рей 5.1 аудио файлове , плеъра показва че чете нещо но ресивъра ( Sony STR-DB895D) свързан чрез оптика не дава никакви признаци за входящ сигнал .
някой да даде някакво предложение за решение на проблема или програмка за конвертиране на и запазването на 5.1 звука.
Фърмуера е 1-03-01
А какъв звук има във тоя файл? Ако Dolby True HD или DTS-HD MA няма как да го чуеш.
ами звука е DTS-HD MA моля за извинение , че не съм го отбелязал в предишния си пост
а конвертор някакъв
Няма ли отделен аудио поток с "нормален" звук?Първоначално публикувано от keymaker
ами в описанието пише ,че има ама като се опитам да го сменя и плеъра казва ,че е само този.
а ето тук нещо интересно за WD http://chip.com.ua/515470.html
Здравейте, днеска пристигна вкъщи, новия модел с DTS Downmix засега нищо не му се е опряло, каквото му сложих, всичко върви на 6, дори и 1080p без замисляне и насичане, на компа ми забавяше DTS звука ( Pentium Dualcore 2,2 Ghz 2Gb RAM ). Firmware 1.01.75. Много съм доволен засега, образа е много добър, само има малък проблем с черното, но се надявам да го разреша.
От няколко дни това е обявено в сайта им .
Колега , сподели ако ти е възможно от къде го поръча и на каква цена !
Братми от днес ползва WD TV Live 1.01.11 на SONY KDL-40Z5500 забележки нямаме всичко което пускаме върви единственото което дразни е че субтитрите са малко нагоре и немогат да се свалят надолу но можеби в бъдещите фирмуеъри ще бъде решено.
Братми от днес ползва WD TV Live 1.01.11 на SONY KDL-40Z5500 забележки нямаме всичко което пускаме върви единственото което дразни е че субтитрите са малко нагоре и немогат да се свалят надолу но можеби в бъдещите фирмуеъри ще бъде решено.
Не живея в БГ, но в сайта дет го поръчах старата версия вече беше изчерпана и имаха само този, така че не се притеснявах че ще пратят стария и ще имам разправии. Иначе живея в Чехия, тука си го поръчах : http://www.alza.cz/western-digital-t...hd-d144243.htm
Добра цена ! Дано и в БГ се появи , иначе ще се купува отвън !
Реших проблемаПървоначално публикувано от keymaker