В папката са два файла:
1. wdtv - CAS файл
2. wdtv.cas - MD5 файл
В папката са два файла:
1. wdtv - CAS файл
2. wdtv.cas - MD5 файл
Излезе нов фирм. Release 1.06.15 (8/9/2011)
http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.06.15_V.zip
http://support.wdc.com/download/note..._1_06_15_V.pdf
Не знам какво правиш, но досега никъде не съм срещал подобен проблем, щом вижда флашката и създава папка в нея, плеъра трябва да вижда и имиджа на нея. единствената възможност е да не иска да го покаже, а причината е че има инсталирана по-нова версия. Плеъра познава това единствено по този номер във wdtvhd.ver файла. Не помниш ли какво е инсталирано последно? Опитай да видиш версията, някъде в менюто беше, аз съм с имиджа от LaCie и не мога да проверя как се вижда, потърси сам.Първоначално публикувано от mihof33
Edit: Изключи медия библиотеката. ( ако така се казваше, никога не съм я включвал и не помня точно името )
Опитай да направиш ресет със копчето отстрани, намира се до страничното УСБ, дай фабрични настройки.
Хората от WD са или пълни безхаберници, или устройството има някакъв неразрешим хардуерен проблем.Съветвам никой да не си купува тази, ако има намерение да го ползва с оригиналния фирм.В b-rad е истинaта, но там все пак трябва да имаш познания в сферата, а не всеки е длъжен да се рови заради непрофесионализма на WD.
здравейте, аз не съм много наясно с плейърите и затова имам няколко въпросчета
Western Digital TV Live Hub 1000 GB е на добра цена, но незнам дали ще ми свърши работа
на мен ми трябва плейър, с който да свалям директно чрез безжичен интернет на вграден твърд диск, а не първо на лаптопа после на плейъра. има ли някакъв проблем с възпроизвеждането на по-голями файлове от сорта на 40-50 гб?
Пак ще ти кажа - за тази цел не се препоръчва wi-fi ! Става , но не работи стабилно !
Здравейте,
от две седмици (може би след новия ъпдейт) не мога да открия WD в мрежата като диск. Виждам го само като MEDIA DEVICES. Дори с WD DISCOVERY не мога да го мана като диск. Дали някой се е сблъсквал с подобен проблем?
Сложи си фърмуера на bRAD , елементарно се инсталира и там има торент клиент и можеш директно да си сваляш торенти на големия хард вързан към WDTV и съответно после си пускаш филмите от него и няма да имаш никакви грижи , поне при мен всичко тръгва - 720 , 1080 и BluRay.
Привет, помагайте момчета, че съм руса блондинка. Ъпдейтнах си фърмуера снощи от 1.02.21 на 1.06.15 и всичко беше ок. Днес не ми разпознава външното устройство.
Добре дошла в форума !
Руса блондинка ? Само май ти си така - честно , аз не съм виждал червенокоса блондинка !
Едно изключване от контанта дали няма да помогне ?
Май съм била много руса, като съм написала тази глупост - руса блондинка .
Не помогна изключването от контакта. Поне 2-3 пъти го направих. Реших да сложа друго USB и него си го разпознаваше, а моето не. Проблема обаче го реших. Сканирах си моето на компа и ми даде някакви файлове дето не му харесваха. После си тръгна и на плеъра. Мерси все пак за бързия отговор. Хубав ден!
този последният ъпдеит нещо не работи правилно.Ако имате проблем най-добре да се върнете на стара версия.
Да попитам.
Има ли разлика между WD Live и WD Live Hub, освен че втория има вграден диск???
Питам защото имам нужда от външен плеър (понеже на Панасоник плеъра чете само divX (егати куция плеър)), а по принцип си имам 500 GB USB 3.0 диск на WD и ако разликата е само в диска, то няма смисъл да давам 350 лв., като може за 180 лв.
Забелязах, че Live e HDMI 1.3, това проблем ли е за 1080p?
Други смислени разлики тук: http://www.wdc.com/en/products/homee.../mediaplayers/
аз не виидях.
3 неща ме интересуват само:
1. Субтитрите какъв точно им е шрифта? Добре ли се четат? Или поне на какво ви приличат като шрифт: Arial, Verdana, Tahoma? Дали има начин да се смени шрифта, както при Diva?
Ако някой снима с GSM как изглеждат и да качи една снимка, просто нямам думи... направо е златен!
2. Ако в 00-00 часа посред нощ гледате филм при абсолютно тиха стая, силно ли се чува как бучи вентилатора на плеъра? Защото при Diva си кълнех дните и направо го откачих отвътре...
3. Според вас какви са най-сериозните недостатъци на WD TV LIVE HUB?
Щом си имаш вече външен диск и не ти е проблем да подмяташ две кутийки вместо една, по-добре вземи по-ефтиния вариант, тъй като и двата плейъра ползват еднакви чипове. Ако имаш нужда от торент клиент, хората успешно са хакнали фирмуеъра и са го добавили. HDMI 1.3 е напълно достатъчен за всичко което можеш и искаш да гледаш в момента. Успех в избора.Първоначално публикувано от Mean