В папката са два файла:
1. wdtv - CAS файл
2. wdtv.cas - MD5 файл
В папката са два файла:
1. wdtv - CAS файл
2. wdtv.cas - MD5 файл
Излезе нов фирм. Release 1.06.15 (8/9/2011)
http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.06.15_V.zip
http://support.wdc.com/download/note..._1_06_15_V.pdf
Не знам какво правиш, но досега никъде не съм срещал подобен проблем, щом вижда флашката и създава папка в нея, плеъра трябва да вижда и имиджа на нея. единствената възможност е да не иска да го покаже, а причината е че има инсталирана по-нова версия. Плеъра познава това единствено по този номер във wdtvhd.ver файла. Не помниш ли какво е инсталирано последно? Опитай да видиш версията, някъде в менюто беше, аз съм с имиджа от LaCie и не мога да проверя как се вижда, потърси сам.Първоначално публикувано от mihof33
Edit: Изключи медия библиотеката. ( ако така се казваше, никога не съм я включвал и не помня точно името)
Опитай да направиш ресет със копчето отстрани, намира се до страничното УСБ, дай фабрични настройки.
![]()
Хората от WD са или пълни безхаберници, или устройството има някакъв неразрешим хардуерен проблем.Съветвам никой да не си купува тази, ако има намерение да го ползва с оригиналния фирм.В b-rad е истинaта, но там все пак трябва да имаш познания в сферата, а не всеки е длъжен да се рови заради непрофесионализма на WD.
здравейте, аз не съм много наясно с плейърите и затова имам няколко въпросчета
Western Digital TV Live Hub 1000 GB е на добра цена, но незнам дали ще ми свърши работа
на мен ми трябва плейър, с който да свалям директно чрез безжичен интернет на вграден твърд диск, а не първо на лаптопа после на плейъра. има ли някакъв проблем с възпроизвеждането на по-голями файлове от сорта на 40-50 гб?
Пак ще ти кажа - за тази цел не се препоръчва wi-fi ! Става , но не работи стабилно !
Здравейте,
от две седмици (може би след новия ъпдейт) не мога да открия WD в мрежата като диск. Виждам го само като MEDIA DEVICES. Дори с WD DISCOVERY не мога да го мана като диск. Дали някой се е сблъсквал с подобен проблем?
Сложи си фърмуера на bRAD , елементарно се инсталира и там има торент клиент и можеш директно да си сваляш торенти на големия хард вързан към WDTV и съответно после си пускаш филмите от него и няма да имаш никакви грижи , поне при мен всичко тръгва - 720 , 1080 и BluRay.
Привет, помагайте момчета, че съм руса блондинка. Ъпдейтнах си фърмуера снощи от 1.02.21 на 1.06.15 и всичко беше ок. Днес не ми разпознава външното устройство.
Добре дошла в форума !
Руса блондинка ? Само май ти си така - честно , аз не съм виждал червенокоса блондинка !![]()
Едно изключване от контанта дали няма да помогне ?
Май съм била много руса, като съм написала тази глупост - руса блондинка.
Не помогна изключването от контакта. Поне 2-3 пъти го направих. Реших да сложа друго USB и него си го разпознаваше, а моето не. Проблема обаче го реших. Сканирах си моето на компа и ми даде някакви файлове дето не му харесваха. После си тръгна и на плеъра. Мерси все пак за бързия отговор. Хубав ден!
този последният ъпдеит нещо не работи правилно.Ако имате проблем най-добре да се върнете на стара версия.
Да попитам.
Има ли разлика между WD Live и WD Live Hub, освен че втория има вграден диск???
Питам защото имам нужда от външен плеър (понеже на Панасоник плеъра чете само divX (егати куция плеър)), а по принцип си имам 500 GB USB 3.0 диск на WD и ако разликата е само в диска, то няма смисъл да давам 350 лв., като може за 180 лв.
Забелязах, че Live e HDMI 1.3, това проблем ли е за 1080p?
Други смислени разлики тук: http://www.wdc.com/en/products/homee.../mediaplayers/
аз не виидях.
3 неща ме интересуват само:
1. Субтитрите какъв точно им е шрифта? Добре ли се четат? Или поне на какво ви приличат като шрифт: Arial, Verdana, Tahoma? Дали има начин да се смени шрифта, както при Diva?
Ако някой снима с GSM как изглеждат и да качи една снимка, просто нямам думи... направо е златен!
2. Ако в 00-00 часа посред нощ гледате филм при абсолютно тиха стая, силно ли се чува как бучи вентилатора на плеъра? Защото при Diva си кълнех дните и направо го откачих отвътре...
3. Според вас какви са най-сериозните недостатъци на WD TV LIVE HUB?
Щом си имаш вече външен диск и не ти е проблем да подмяташ две кутийки вместо една, по-добре вземи по-ефтиния вариант, тъй като и двата плейъра ползват еднакви чипове. Ако имаш нужда от торент клиент, хората успешно са хакнали фирмуеъра и са го добавили. HDMI 1.3 е напълно достатъчен за всичко което можеш и искаш да гледаш в момента. Успех в избора.Първоначално публикувано от Mean