Страница 85 от 134 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

Ами не, не значи това. Идеалния случай е когато резолюцията на видео материала е идентична с тази на екрана ти и имаш поредова развивка(р), а не презредова(i). Когато имаш видео материал с по-ниска резолюция, все някой(плейъра или телевизра) ще трябва да прави upscale. В общия случай телевизора ще се справи по-добре от повечето плейъри. Съвременните плоско панелни телевизори по самото си естество на създаване на изображението са поредови. Т.е. телевизора винаги прави деинтерлейс(ако входния сигнал се нуждае) и на екрана ти рисува поредова картина. Друг въпрос е колко добре се справя с това всеки един телевизор, затова е по добре самият видео материал да е поредов, тогава няма как да имаш артефакти от не добър деинтерлейсинг.
    В крайна сметка картината винаги зависи от качеството на изходния видео материал. Ако имаш лошо качество, каквито и устройства да наредиш по веригата, хубава картина няма да получиш.
    Идеята е, че е най-добре на изхода на плейъра да настроиш резолюция, равна на тази на видео материала който гледаш, а телевизора да прави скейлинга до 1920х1080.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от infinitybeta
    Не знам колко добре работи, но току що си свалих Metallica.Orgullo.Pasion.Y.Gloria.2009.x264.BDRip.720p.mkv от арена и не тръгва изобщо. Файла е около 12 ГБ и на компа си върви - т.е. с файла всичко си е наред. Май утре ще го подменям – това не се търпи!!!
    И на PCH A-110 не тръгва. Има нещо сбъркано с файла. Аз си го ремукснах в m2ts и върви като пушка.
    Ако някой има интерес да ми пише на ЛС ще му дам да си го изтегли от плеъра ми по интернет.

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    zlatko това значи ли че дали ще му подам на телевизора 1080p или 480i се ще излезе 1080p и супер качество винаги ще си гледам.
    Точно в твоя случай ако пуснеш SD сигнал /480i, 576i/ е по-добре телевизора ти да прави обработката защото би била малко по-добра.
    Все пак бих ти препоръчал с тоя плеър и телевизор да пускаш файлове поне 720р. Нагласяш си плеъра да подава 1080р и си готов.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ами ресивъра ми,нали и тои може да upscale-вa.при него как стоят нещата.как да го наглася,щото съм вързал както знаеш - WD TV Live - hdmi - RX565 - hdmi - 52W5500

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Когато подаваш 1080р от плеъра ресийвъра нищо не ъпскейлва. От трите устройства май ресийвъра ти е с най-слаб ъпскелинг.

6. Тук е от
    May 2009

Благодаря на всички които коментираха темата „Metallica.Orgullo.Pasion.Y.Gloria.2009.x264.BDRip.720p.mkv”! Засега няма да връщам нищо и да се карам с хората без причина

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@infinitybeta
    Поне дръпна ли си го от lazarus18 да го изгледаш този концерт?;-)

8.  

9. Тук е от
    May 2009

не засега, а ти? ако да - как е?

10. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте и от мен от днес съм притежател на тази джунджурийка и първите ми впечатления са почти идеални Имам обаче едно или две (не знам още) питания, ако може, помагайте. Свързването е - HDMI към ТВ-то, кабел към рутер-а, USB кабел към външния хард (тошиба 500 ГБ). Шернах си една директорийка с филми, как го направих не знам, ама ми виждам и няква чужда, в която не влизам. От медиа плейъра виждам шерната директория с филми и си ги пускам вървят си без накъсване, звук, всичко е ОК. Обаче се появява проблем с копирането. Не мога да си ги прехвърля от РС-то на външния хард чрез медиа плейъра. Опитах по другия начин - от РС-то да отворя външния хард, но не знам дали виждам това, което трябва, а и като дам пейст върху него, ми казва, че няма място... Изобщо питането ми е, как да си видя от компютъра външния хард и как изобщо влизате в торент клиент, за да сваляте от интернет директно?!

11. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@IvanG
    Няма проблем с копирането - от самият плейър избираш какво искаш да копираш и само следваш инструкциите на екрана(стрелка надясно избира файла, ще видиш, че е маркиран, после отиваш на външния диск и натискаш ОК мисля, пита за потвърждение. Прочети си внмателно ръководството - всичко е описано и работи).
    За torrent ти трябва алтернативна версия - за сега е само тази на b-rad. Аз съм с нея и всичко е отлично. Ако не се притесняваш да правиш експерименти ще ти кажа къде да прочетеш как се инсталира и настройва. Хубаво е да си запознат с UNIX/LINUX за да се оправяш лесно с нея.

12. Тук е от
    Dec 2009

Златко, мерси за инфото. За сега няма да бърникам толкова. Намерих как се трансферира, но не става. Оказа се, че май има някъв проблем със самия външен хард. Закачих го директно на РС-то, то го разпозна, отвори, виждам му съдържанието, пише, че е 99% празен, обаче като реша да местя нещо с копи-пейст или по друг начин, ми казва, че няма място?!?!?! Имаш ли идея, ти или някой друг как да го оправя това?

13. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от IvanG
    Златко, мерси за инфото. За сега няма да бърникам толкова. Намерих как се трансферира, но не става. Оказа се, че май има някъв проблем със самия външен хард. Закачих го директно на РС-то, то го разпозна, отвори, виждам му съдържанието, пише, че е 99% празен, обаче като реша да местя нещо с копи-пейст или по друг начин, ми казва, че няма място?!?!?! Имаш ли идея, ти или някой друг как да го оправя това?
    Защото фабрично е форматиран на FAT32, за да можеш да слагаш по-големи файлове трябва да го форматираш в NTFS.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Rockwell, мерси мн за идеята. Изобщо не се сетих, а гледах, че е на ФАТ32 форматирано. Голям съм идиот! Довечера ще пробвам, дано е това само причината.

16. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Когато съм се опитвал да копирам файлове по-големи от 4GB на FAT32 форматиран диск, започва копирането и когато стигне до 4GB дава грешка. Но опитай все пак, за сега това е единствената вероятна причина, която виждам и аз.

17. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте! От няколко дни и аз станах притежател на WD TV Live.
    За сега съм доволен от него като се има предвид, че съм топлотехник по образование и не търся голяма функционалност от плеърчето. Трябваше ми плеър, който да може да пуска през lan филми максимум 720p (понеже телевизора Panasonic TH-42PV80PA ми не може и без това да изкара по-висока разделителна способност), да не разнасям дискове от едната стая в другата, да е много тих така, че да не будим бебока.
    Въпреки, че в критериите за избора му не влизаше работата му с You tube, сега докато го разучавам ми направи впечатление, че не пуска доста клипове от качените там и ми изкарва следното съобщение: „ This video is restricted by the video content owner and it is not available on TV connected devices”. Та въпроса ми е дали това е нормално. Закачил съм към него една 4GB празна флашка, ей така да има, ако му трябва за нещо. Всъщност You тube с плеърчето е доста по удобен за ползване, поне според мен, отколкото с компа.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , явно има ограничения , наложени от авторски права , може би ! Има и по-евтини плеъри за тази цел , но менюто не е така красиво !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 134 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе