You Tube драстично ограничи ползването си от много устройства. Затова изчезна от Popcorn Hour менюто и други устройства.
You Tube драстично ограничи ползването си от много устройства. Затова изчезна от Popcorn Hour менюто и други устройства.
Вече две седмици ползване и след помощта да се оправя с външния хард, мога да кажа, че плейърчето е перфектно. Обмислям да взема едно и за родителите ми да се забавляват и те. Много се колебах кой от всички варианти да взема, но мисля, че уцелих![]()
Здравейте ,имам проблем,не ми излизат субтитри на български,филма е 2012 HD формат.На компютъра ми излизат само на BS Player,на другите плеяри и на WD TV не искат.WD TV-то ми е по-новия модел с LAN,с други филми до сега не съм имал проблеми.
Ако имате идеи моля споделете.
Благодаря предварително!
Колега , първо за WD TV Live си има отделна тема и второ името на филма и субтитрите еднакви ли са ? Тези субтитри вградени ли са в филма или са външни ?
Да еднакви са .Всъщност вградени са MKV.
Плеяра не чете вградени субтитри.
Искам да попитам само така ли може да превърта х2,х4,х8 и х16 ,има ли по-бърз начин например да стигна до някоя сцена към края на филма?
@pichifox
Докато превърташ напред или назад с бутоните PREV&NEXT можеш да прескачаш -/+ 10 минути. Доста по-бързо е от постепенното превъртане.
Панасоникът поддържа 1080р.Първоначално публикувано от bobivg
Чете вградени в mkv субтитри.
Prerelease 1.02.14 (includes all previously released updates)
Resolved Issues:
* Added Windows 7 support
* Added European language input for keyboard
* Fixed issues with subtitle support with font size and sync adjustment
* Fixed various issues with Samba connection
* Resolved issues with new WLAN dongles from Belkin, Linksys, and Zyxel
* Fixed various playback related issues. See release notes for details.
![]()
Rockwell има ли по значими промени
Не знам, мързи ме да прекарвам лан-а до него сега, че да ъпдейтна фирм-а. Ползвам си го с външен хард, надявам се някой др да сподели как е, но ми се струва, че промените са най-значителни от пусканите до сега ъпдейти. Особено за субтитрите, ако могат да се нагласят.Първоначално публикувано от venci79
zlatko благодаря ти много ,не бях се сетил ,че трябва първо да пусна да превърта и тогава да натискам PREV&NEXT.Мислех,че бутоните PREV&NEXT не ми работят.Първоначално публикувано от zlatko