Страница 87 от 134 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

Здравейте. днес неочакван проблем. Пускам си медиа плейъра и.... нъцки... "видео форматът не се поддържа" и черен екран. А си гледах няколко филма. Изобщо не зарежда страницата дето си е на плейъра... Помогнете, че днес ще имам гости и исках да го демонстрирам, а ся ще се изложа като кифладжия. Стои си черен екран с тоя надпис отдолу и толкова ((

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@IvanG
    Рестарт!

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Закачаш го с композитен кабел и сменяваш резолюцията.

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2008

Някой ако е пробвал новия фирм да сподели как са субтитрите коригирано ли е положението им и дали има други промени, имате оплаквания че ако плеара се остави на пауза забива, при всички ли го има проблема и след колко минути долу горе се получава?

6. Тук е от
    Feb 2010

Какво е предимството да си с модул на кейбълтел вместо с външен тунер?

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , на този въпрос не му е мястото тук ! Но все пак едно устройство по-малко ! Но трябва да си го купиш , предполагам , едва ли ги дават безплатно като им станеш абонат !

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

109лв е. Казаха, че скоро щели да пускат HD програми, питането ми беше евентуално във връзка с това. Сори за офф топика.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

В новия фърм е корегирана големината на субтитрите - май стига до размер 80 ако не се лъжа , не може да се променя позицията им. Има проблем в мрежа , тръгва много бавно , трябва да се изчака доста докато захапе да пусне филм. С фърмуера на b-rad и prelease-а на WD , няма проблем с мрежата. За проблема с пауза-та , не мога да кажа нищо на колегата , аз я ползвам доста често и нямам грижи - но не съм с оригиналния фърм на WD.

11. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте имам едно теоретично питане понеже както ми отговорихте преди това на Tv-то (Panasonic TH-42PV80PA) мога да подам 1080p сигнал, а предпочитам да гледам фимите без черните ивици затова си зумвам картината от TV-то (така и субтитрите ми стват по големи).
    Въпроса ми е дали карината ще е по добра ако тегля филми 1080p и след това гo зумвам от TV-то отколкото когато съм си изтеглил същия филм но 720p който пак ще се гледа зумнат заради черните ивици и субтитрите. Предполагам че в първия случаи би трябвало да е по добра картината понеже при 1080p има достатъчно точки и като зумна TV-то няма да се налага да прави upscale а даже може би обратното?
    Дайте и съвет как трябва да се настрои WD TV Life колко херца. Сега го държа на 720p 60Hz колкото е и разделителната способност на телевизора. Направих опит и с функцията Deep color 8-bit и 12-bit не виждам разлика, в книжката на телевизора не можах да открия информация дали се поддържа Deep color .

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Настрой плеъра да подава 1080р и ако може пак плеъра да зуумва /не помня имаше ли такава опция/. Тогава има леко, но трудно забележимо подобрение в качеството. Зависи от какво разстояние го гледаш.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Днес качих последния ъпдейт на WD, е аз разлика НЕ намерих с предишния! Ако някой също го е направил, ще се радвам да коментира това.
    Друго, което ме дразни. Не мога да избирам резолюцията (качеството) на клипчетата в youtube.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Rockwell и мен ме дразни това че има клипчета в youtube които може да им се избира по висока резолюция а аз не мога с WD.иначе още съм с фирма c кото купих WD TV Live.

16. Тук е от
    Aug 2008

И аз не намерих никаква разлика.Като започнах да го инсталирам ми изпиаса 1.02.14 а после като го проверих ми показва,че е вверсия1.01.24.Незнам така ли трябва да бъде.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

След като няма нищо ново под слънцето за НАС потребителите на WDTV gen.1 си поиграх малко и ето резултата.Както казах не харесвам 1.03.01 поработих върху версията на B-RAD.CC 0.5.7.2 на основата на 1.02.11 и резултата е версия с наличие на български език в него шрифт от 41 до 50 - всички останали екстри направени от него си остават,за тях може да прочетете тук:
    http://b-rad.cc/wdlxtv/
    моя файл е тук:
    http://search.data.bg/ready/37f6efb5...ont(41-50).rar
    и за да добавим функционалност с това:
    http://titi.wdtv.free.fr/
    и скин Lilibabe_V3:
    http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1414.0
    всички файлове които се качват на флашка ,форматирана в fat32 и постоянно включена в WDTV :
    http://search.data.bg/ready/622bf728...eOSD_v3&bg.rar
    скина на Lilibabe е с вкаран български език.

Ето как изглежда всичко това на моя плеър:
    http://video.data.bg/28/%d0%ba%d0%be...%b8/94631/wdtv

А програми за автоматично правене на folder.jpg и wd_tv.jpg са в този файл:
    http://search.data.bg/ready/feff2109...oft%20WDTV.rar

P.S Тъй като версията на B-rad.cc работи с хъбове,за по качествената работа трябва файла .addMounts да се копира на всички дялове на хардовете и флашки включени към хъба или WDTV !!!

18. Тук е от
    Jan 2009

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

От известно време имам проблем! При филми 1080p, картината започва да накъсва, звука спира, субтитрите изчезват. След STOP и отново PLAY,всичко се възтановява за 10-на секунди и ефекта пак се появява! Това става на едни и същи места във филмите ( места с по-силни звукови и зрителни ефекти ). Някакви идеи ? Мисля, че кабелите не са проблемни!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 134 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе