Всичко разбрах ,само това не мога да разбера сак да направя.
Кои файлове трябва да сваля от тук предполагам http://titi.wdtv.free.fr/Download/,и какво да направя с тях.Къде точно да ги сложа ,че да ги подкарам?
Всичко разбрах ,само това не мога да разбера сак да направя.
Кои файлове трябва да сваля от тук предполагам http://titi.wdtv.free.fr/Download/,и какво да направя с тях.Къде точно да ги сложа ,че да ги подкарам?
Малко помощ, моля...
Наскоро си взех wdtv2 и вс си тръгна нормално но не мога да вържа WiFi / с d-link nano/, a рутера е wrt54gl
USA - bestbuy!
А сигурен ли си, че wi-fi-то се разпознава от плеъра? При мен не иска да разпознае един wireless-usb на tp-link. Ако не се разпознава няма шанс да го вържеш, това са официално поддържаните usb wi-fi от плеъра - http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc....p?p_faqid=3805Първоначално публикувано от krasunger
Колега , това цена с доставка до Бг ли е ? Ако не е , то сделката ми се струва неизгодна ! Има и други варианти за около 200 лв !Първоначално публикувано от tottenham
Функцията "Auto" просто пуска сигнала на най-високата резолюция, която телевизора съобщи че поддържа. Т.е. Ако телевизора поддържа 1080р/60, WDTV ще поддаде такъв сигнал, въпреки че материала е например 720р/24. За най-добри резултати трябва да проверите параметрите на видеото и да настроите съответно плейъра.Първоначално публикувано от venci79
Като цяло повечето HD филми са с кадрова скорост 23.976, WDTV има и такава настройка. Най-лесно разминаването между кадровата скорост на видеото и сигнала се забелязва при бавно движещи се панорамни сцени - има едно характерно придърпване. То трябва да ви подскаже, че има несъотвествие.
Явно е това проблема...мисля, че има нещо гадничко в това, да ти обясняват(производители и търговци) на ляво и дясно за wi-fi - възможностите на плеера, а някъде дълбоко в сайта да е заровена инф, че всъщност става дума за десетина антикварни адаптераПървоначално публикувано от Rockwell
това е цена без доставка. не съм се интересувал за цена-доставка понеже .. имам човек който може да ми го донесе от там.
Благодаря!
Искам да попитам, понеже версията на B-RAD.CC поддържа net.config може ли във твоя вариант да се използва също?
Т.е ако добавя файла net.config в една директория с твоите wdtv.bin wdtv.ver и тогава флашна ще стане ли номера?
Искам да добавя това:
net.config:
Code:
#Configuring HDMI
echo video_out=2,video_out_res=7 > /tmp/real_video_out_type
echo HDMI_1080i59 > /tmp/hdmi_standard
Във връзка с явно често срещания проблем - описан тук:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=351.0
(WDTV преминава в режим Composite след стартиране, независимо че съм дал HDMI и ръчно съм избрал да речем 720р50HZ).
Мерси за информацията...
Първоначално публикувано от azrado
Няма никакъв проблем - понеже това го бях правил за мен и не ползвам lan ,netconfig файла съм го махнал,но не е проблем да се сложи на флашката със съответните параметри,но поддържани от тази версия и трябва да ти е ясно че флашката с файла трябва да стои постоянно включена в плеъра.А за проблема ти дали не е нужно само да поизрежеш малко от пластмасата на буксата - това доста го обсъждаха в руския форум.
Оф, изрязох доста, ама нищо не ставаПървоначално публикувано от azrado
Като му задам да мине в HDMI винаги минава в Composite и сега по най-идиотски начин се оправям:
- Включен е само ХДМИ кабел, 'на тъмно' натискам дистанционното на WDTV UP-ENTER-ENTER и т.н (т.е отивам на HDMI output->720p50Hz и така става
Но хич, хич не е удобно..
Да питам още понеже си спец в областа:
- тези файлове S00custom-options,net.config и т.н се слагат на флашката ПРЕДИ да се инсталира новия firmware (btw сложих точно твоята версия - прекрасно изглежда с тези обложки и инфо и най-вече размер на шрифта>40!) ИЛИ се слагат след като е инсталирано вече всичко?
Т.е сега на флашката имам записано само това MSheet_2.1&LilibabeOSD_v3&bg (файловете).
Ако добавя S00custom-options,net.config те ще се изпълняват ли?
Благодаря предварително!
Да !!! , а конфиг файловете можеш да ги сложиш и после,но е важно да бъдат там ,преди включването на плеъра в тока(тоест да стартира със тях).Ако добавя S00custom-options,net.config те ще се изпълняват ли?
МерсиПървоначално публикувано от azrado
Значи почвам да пробвам със всички резолюции...
Проблема е че при зареждане се появява за 2 сек логото на WD, после явно се изпълнява custom file-a, пак се появява за секунда образ и дотам, пак минава в composite mode. Егаси, ако мога да разбера каква е идеята
Най-странното е че на 'тъмно' с Up-Enter-Enter (от дистанционното на WD) минавам във 720p50Hz и си работи прекрасно, но ако задам в custom файла тази стойност...не работи...
Бих искал да попитам
Понеже си направил модификация в която шрифта може да се увеличава над 40...има ли шанс да се направи да се сложи друг шрифт (Arial, outlined)?