Сваляш си отнякъде български субтитри в .srt или .ass файл, именуваш го като филма и си гледаш. Понякога се иска да си оправиш малко синхронизацията.Първоначално публикувано от venci79
Сваляш си отнякъде български субтитри в .srt или .ass файл, именуваш го като филма и си гледаш. Понякога се иска да си оправиш малко синхронизацията.Първоначално публикувано от venci79
да мисълта ми е че това е един голям недостатък.
Флашнах преди час и половина с най-новия фърмуеър. Вече има избор на големина над 40 за субтитрите, ако не се лъжа стига до 68, което са си огромни субтитри. Могат да се местят, даваш пауза по време на филма и ги местиш със стрелките. Сега остана само да може да се избират и по-високи резолюции (HD и FullHD) при гледане на клипчета от Youtube и моите забележки са удовлетворени!![]()
абсолютно съм съгласен с теб за Youtube че много е дразнещо това да знаеш че има по висока резолюция дадeният клип а пък да не можиш да я пуснеш.
А има ли вече подръжка на СУБ формат?
Ползвам WD HD TV от лятото на миналата година. Мина доста време от тогава и нямам спомен дали плеяра има гаранционна карта. Въпроса ми е дали се продават с гаранция или аз съм изгубил моята? Закупх го от JAR. Ще си купувам WD TV Live и искам да попитам, доколко от значение е HDMI кабела. Трябва ли да купя 1.3 или да ползвам стария за който в интерес на истината нямам спомен от кой вид е? Как се разбира кабела дали е 1.2 или 1.3?
Щом плеъра е купен от БГ , трябва да има гаранция и то 2 години ! За кабела , на външен вид нямат разлика ! Пробвай с стария и ако нещо не е наред / примерно HD аудиото / си вземи тогава hdmi 1.3 !
Аудиото го пускам през оптичен кабел към logitech z 5500. Благодаря за бързия отговор, Ще отида до магазина на JAR за да попитам за гаранцията.
Само да добавя, субтитрите се местят нагоре надолу и без пауза, по време на филма просто натискаш стрелките за нагоре надолу. Със стрелките за наляво -надясно можеш да забавяш или забързваш субтитрите с по 100мс на натискане.![]()
Мисля, че още не чете .суб, но пък аз си конвертирах всичко в .срт и не мога да съм 100% сигурен.
Много моля за помощ .Плеара беше с оригиналният фърмуер дълго време и тези дни синът ми е качил 1.03.01 .
Почна много бавно да изпълнява командите от дистанционното,понякога даже не иска да се гаси.Когато си иска работят бутоните нагоре ,надолу и встрани.Все едно зависва.
Може ли да се върне оригиналният фърмуер или да се качи някоя финална версия от 1.02 серията.Как става това и дали ще приеме по- стара версия на софтуера.Ако има някоя която е проверена и стабилна да опитам с нея.
Дали не е от батериите на дистанционното?
Евентуално може и от прегряване да е...
Имам няколко въпроса:
1. Има ли възможност да закъча External DVD или Blue Ray CD към USB-то?
2. Как мога да си изведа 5.1 звука от това нещо към съраунда при положение, че съраунда ми няма HDMI и Optical порт за звука?
3. Мога ли да закача външен Hard 1,5 TB?
1. Не.Първоначално публикувано от goshotosho
2. Не можеш. Ползваш стерео през изхода за слушалките на телевизора.
3. Да.
Темата за този плеар се поизчерпа та реших да споделя един маловажен проблем с който се сблъсках.Към плеара съм закачил 1 тв хард диск със богата колекция от филми.Менюто ми е настроено да показва икони при всеки торент копирам и снимката към филма та да си излиза като икона но ноловината не излизат.Преднолагам че е от размера някой зна е ли как да оправя този проблем.![]()