мерси! 08 бета версия ли е?
мерси! 08 бета версия ли е?
даПървоначално публикувано от infinitybeta
Относно сеченето. И при мен е така. На някой релиизи сече яко. Не става за гледане. Проблема не е в битрейта а при правенето на самото mkv, аудио и видео кодеци. Споменатия по-горе релииз е:      Two Lovers 2008 720p HDTV x264-CtrlHD
За насичането, не за пикселизиране , при 1080 , пробвайте да върнете на фирмуер 1.01.02 за проба, мисля , че там няма да ви насича.
Май си прав, но там има други проблеми.Най големите са 2:Първоначално публикувано от PROTEL
1. Не изкарва някой букви от вградените субтитри;
2. Не изключва харда след спиране на устройството от on/off на дистанционото.
2 не ми пречи, но 1 дразни. Размазах се от кеф на филма TWILIGHT, но питай ме как съм чел субтитрите. Нямаше у и др. букви
Преди малко видях това: http://www.seagate.com/docs/pdf/data...fa_theater.pdf
Дали е по – добро от нашите играчки? Ако има отделен форум за него, моля за линк.
Здравейте всички! Вчера си купих WD TV и останах очарован - не е идеалния плеър, но цената е особено примамлива. Не ползвам DTS така че липсата на downstreaming също не ми кой-знае какъв проблем.
Реших да взема да преведа плеъра на български, защото няма да съм единствения който ще го ползва. А също и част от хората които ще го ползват не "вдяват" нищо от английски, така че на който му трябва фърмуеър на български може да си го свали от тук: http://wdtv.dotfusion.net/
Все пак сме българи, в България. Надявам се че ще ви свърши работа
Не само, че не е по-добро ами изобщо не става.Първоначално публикувано от infinitybeta
Няма 1080р и не плейва mkv.
Да !
Благодаря!
А и няма HDMI интерфейс!
Вече съм по-спокоен!
Първоначално публикувано от wishmaker
Само да попитам след като редактирам версията на 1.02.08 примерно после, като излезе 08 нея пък да я преименувам 09!? Правилно ли съм разбрал?
Браво бе пич.Това работи ли наистина и аз като съм с 1.02.08 как ще разпознае това...като нов ли или да му променям номера примерно на 1.02.09Първоначално публикувано от wishmaker
This unit can decode the surround signals received through cable TV box, digital broadcasting or satellite broadcasts. Refer to your equipment’s operating instructions for details. Only Dolby Digital and PCM can be played with this connection.Първоначално публикувано от lazarus18
Прав си, не става, явно ще трябва да ги convert-вам с някаква програма предварително. Лош късмет. ;((
Иначе ще си поиграя тези дни с output настройките, ще пробвам 1080 и т.н., за да видя дали ще се промени лекото засичане.
Някой знае ли как става превъртането с 10 мин?
Извинявам се предварително ,знам че не му е тук мястото, но споделете мнение за този плеър/
http://www.comelsoft.com/cmm/userfil..._309_v2_A4.pdf
Това е NMT плеър на базата на Popcorn Hour. Ползва същия хардуер и софтуер в друга, малко по-красива кутия.Първоначално публикувано от pgssi
Има и коаксиален изход освен оптичен. Няма HDMI кабел в комплекта.
Най-голямата разлика е наличието на вентилатор в кутията. Това е добре за охлаждането, но според мен още като чисто нов е шумен, а пък след няколко месеца като се набие с прах още повече.
Този плеър изглежда много прилично. Колко парички струва?
Иначе поддържа всичко, което и нашите WD, но не знам каква му цената.
Като преимущество има лан все пак, както и торент клиент и малко повече екстри и функционалности.
Не съм му разглеждал менюто и не съм го тествал да кажа как се държи....
Към 500 лева е и менютата и екстрите са като на Popcorn Hour A-110. Разликите са коментирани многократно.