Харда ми е сий гейт 1тб,без бутон ОН-ОФФ .Като изключа от дистанционното плеъра след време харда е студен,но плеъра е топъл,като не му светът 2 диода.Какъв може да е проблема за да е топъл?
Харда ми е сий гейт 1тб,без бутон ОН-ОФФ .Като изключа от дистанционното плеъра след време харда е студен,но плеъра е топъл,като не му светът 2 диода.Какъв може да е проблема за да е топъл?
Защото плеъра напрактика не се изключва, а си работи.
Не му пречи да стои така.
Не го разбрах това,че не изключва ама карай,мерси все пак.(нали свеодиодите гаснат)
Да, точно диодите гаснат. Иначе реално си работи. Ако искаш да го изключиш от контакта.
Свалих от нета да гледам мача Manchester United V Barcelona,но се гледа квадратна картината,не се разпъва на цял екран.ТВ-то ми е 46" и при други ТВ рипове е същото.Някой да знае да ли е нормално това?
Едно въпросче - Не съм на ти засега с това устройство, та накратко едно инфо да получа :
- става ли плеъра за следното- от камерата свалям филмчета, правя ги в мпег 2 , или ги оставям в суров вид "не знам формата на mini dv /12 гб за час което е/ , после качвам на на твърд диск - външен носител като архив и после да се гледат чрез това плеърче. Без сложнотии. Там субтитри няма, така че не би трябвало да има проблем. За филми не ми трябва. Камерата е стандарт дефинишън, но снимам в 16/9.
Сред поддържаните видео формати са Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MK
Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264), MTS, TP, TS
Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle -SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA. Освен това плеърът поддържа графически файлове.Сам си отговори какво можеш да гледаш.
http://hd-bg.com/Multimedia-Players/...-TV/WD-TV.html
Би трябвало да нямаш проблеми аз правя същата процедура но камерата ми е с HDD от него на компа ,там обработвам суровия материал с Cyberlink power director пробвай много добра програма и готовия файл-mpeg 2 прехвърлям на външния HDD .WD-то го чете без проблем
И аз правя така от камера с HDD моята ги прави с разширения .mov и пак ги чете и като сменя писмено само разширението пак ги чете. Успех в покупката заслужава си!!!
И аз съм с 46". Това обаче не зависи от ТВ и от инчовете му. Подобен проблем видях при гледането на Туин Пийкс. Проблема се разрешава от ТВ с бутон от дистанционното Aspect. От там пробваш вичко и трчбва да стане.Първоначално публикувано от zaks
С конвертиране нямаш проблеми, но некомпресирания avi файл няма да тръгне.Първоначално публикувано от marcam
Просто си намери подходящата програма и настройки за правенето до mpeg2 или даже Н.264 и нямаш проблеми.
За Ulead 11 ли става въпрос. Аз това ползвам. А този некромпресиран avi защо не може да се произведе Или спец. този плеър не го подържа.Първоначално публикувано от lazarus18
Значи в чист "суров вид" само на комп ще се гледа.
Много добро плейърче си е WD TV-то, само че неговото дистанционно се оказа шестото поредно дистанционно в хола ми - телевизор + цифров кабелен ресиревър + ресивър + субуфер + DVD + WD TV. Малко множко, а? Особено за жена ми, която почти вдигна вече революция. Като Соломоновско решение донесох седмо дистанционно в къщи, което да замени всичките 6 - програмируемо "обучаващо" се. Спрях се на сравнително бюджетно решение - Genius Remote 600, защото в момента нямам излишни няколкостотин лева за Logitech Harmony примерно. Трява да ви кажа, че се справи отлично с обучението, като успях да запълня и шестте му слота за 6 различни устройства. Така няма опасност и да загубя някъде между пръстите си свръхдребното дистанционно на плейъра. Ако някой има свръхнаселеност с дистанционни, може спокойно да го пробва - аз поне не открих нито една команда от шестте дистанционни, която да не може да научи.
Няма нужните кодеци за да го плейва, а и записването и съхраняването на суровия файл е пълно безумие. Може да направиш компресиран файл от него, който да е в пъти по-малък без видима загуба на качеството.Първоначално публикувано от marcam
Не, не говоря за Ulead.
Опитах,но не става когато работи плеъра.Първоначално публикувано от dwd
Когато гледам кабелна или сат,имам 6 опций да сменявам в какъв вид да гледам,но когато е на плеър-а не мога да разпъвам на цял екран
Искам да попитам има ли някакъв начин да се гледа на бавен каданс от плеъра?
Има и груго нещо,като превъртам пр. напред и като дам плей,стои около 5 секунди на пауза и след това тръгва филма при мкв файловете,това нормално ли е?