Страница 43 от 134 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Харда ми е сий гейт 1тб,без бутон ОН-ОФФ .Като изключа от дистанционното плеъра след време харда е студен,но плеъра е топъл,като не му светът 2 диода.Какъв може да е проблема за да е топъл?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защото плеъра напрактика не се изключва, а си работи.
    Не му пречи да стои така.

4. Тук е от
    May 2008

Не го разбрах това,че не изключва ама карай,мерси все пак.(нали свеодиодите гаснат)

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да, точно диодите гаснат. Иначе реално си работи. Ако искаш да го изключиш от контакта.

6. Тук е от
    May 2008

Свалих от нета да гледам мача Manchester United V Barcelona,но се гледа квадратна картината,не се разпъва на цял екран.ТВ-то ми е 46" и при други ТВ рипове е същото.Някой да знае да ли е нормално това?

7. Тук е от
    Feb 2009

Едно въпросче - Не съм на ти засега с това устройство, та накратко едно инфо да получа :
    - става ли плеъра за следното- от камерата свалям филмчета, правя ги в мпег 2 , или ги оставям в суров вид "не знам формата на mini dv /12 гб за час което е/ , после качвам на на твърд диск - външен носител като архив и после да се гледат чрез това плеърче. Без сложнотии. Там субтитри няма, така че не би трябвало да има проблем. За филми не ми трябва. Камерата е стандарт дефинишън, но снимам в 16/9.

8.  

9. Тук е от
    May 2008

Сред поддържаните видео формати са Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MK
    Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
    Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264), MTS, TP, TS
    Playlist - PLS, M3U, WPL
    Subtitle -SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA. Освен това плеърът поддържа графически файлове.Сам си отговори какво можеш да гледаш.
    http://hd-bg.com/Multimedia-Players/...-TV/WD-TV.html

10. Тук е от
    Apr 2009

Би трябвало да нямаш проблеми аз правя същата процедура но камерата ми е с HDD от него на компа ,там обработвам суровия материал с Cyberlink power director пробвай много добра програма и готовия файл-mpeg 2 прехвърлям на външния HDD .WD-то го чете без проблем

11. Тук е от
    Apr 2003

И аз правя така от камера с HDD моята ги прави с разширения .mov и пак ги чете и като сменя писмено само разширението пак ги чете. Успех в покупката заслужава си!!!

12. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от zaks
    Свалих от нета да гледам мача Manchester United V Barcelona,но се гледа квадратна картината,не се разпъва на цял екран.ТВ-то ми е 46" и при други ТВ рипове е същото.Някой да знае да ли е нормално това?
    И аз съм с 46". Това обаче не зависи от ТВ и от инчовете му. Подобен проблем видях при гледането на Туин Пийкс. Проблема се разрешава от ТВ с бутон от дистанционното Aspect. От там пробваш вичко и трчбва да стане.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от marcam
    Едно въпросче - Не съм на ти засега с това устройство, та накратко едно инфо да получа :
    - става ли плеъра за следното- от камерата свалям филмчета, правя ги в мпег 2 , или ги оставям в суров вид "не знам формата на mini dv /12 гб за час което е/ , после качвам на на твърд диск - външен носител като архив и после да се гледат чрез това плеърче. Без сложнотии. Там субтитри няма, така че не би трябвало да има проблем. За филми не ми трябва. Камерата е стандарт дефинишън, но снимам в 16/9.
    С конвертиране нямаш проблеми, но некомпресирания avi файл няма да тръгне.
    Просто си намери подходящата програма и настройки за правенето до mpeg2 или даже Н.264 и нямаш проблеми.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Просто си намери подходящата програма и настройки за правенето до mpeg2 или даже Н.264 и нямаш проблеми.
    За Ulead 11 ли става въпрос. Аз това ползвам. А този некромпресиран avi защо не може да се произведе Или спец. този плеър не го подържа.
    Значи в чист "суров вид" само на комп ще се гледа.

16. Тук е от
    Nov 2008

Много добро плейърче си е WD TV-то, само че неговото дистанционно се оказа шестото поредно дистанционно в хола ми - телевизор + цифров кабелен ресиревър + ресивър + субуфер + DVD + WD TV. Малко множко, а? Особено за жена ми, която почти вдигна вече революция. Като Соломоновско решение донесох седмо дистанционно в къщи, което да замени всичките 6 - програмируемо "обучаващо" се. Спрях се на сравнително бюджетно решение - Genius Remote 600, защото в момента нямам излишни няколкостотин лева за Logitech Harmony примерно. Трява да ви кажа, че се справи отлично с обучението, като успях да запълня и шестте му слота за 6 различни устройства. Така няма опасност и да загубя някъде между пръстите си свръхдребното дистанционно на плейъра. Ако някой има свръхнаселеност с дистанционни, може спокойно да го пробва - аз поне не открих нито една команда от шестте дистанционни, която да не може да научи.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от marcam
    За Ulead 11 ли става въпрос. Аз това ползвам. А този некромпресиран avi защо не може да се произведе Или спец. този плеър не го подържа.
    Значи в чист "суров вид" само на комп ще се гледа.
    Няма нужните кодеци за да го плейва, а и записването и съхраняването на суровия файл е пълно безумие. Може да направиш компресиран файл от него, който да е в пъти по-малък без видима загуба на качеството.
    Не, не говоря за Ulead.

18. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от dwd
    И аз съм с 46". Това обаче не зависи от ТВ и от инчовете му. Подобен проблем видях при гледането на Туин Пийкс. Проблема се разрешава от ТВ с бутон от дистанционното Aspect. От там пробваш вичко и трчбва да стане.
    Опитах,но не става когато работи плеъра.
    Когато гледам кабелна или сат,имам 6 опций да сменявам в какъв вид да гледам,но когато е на плеър-а не мога да разпъвам на цял екран
    Искам да попитам има ли някакъв начин да се гледа на бавен каданс от плеъра?
    Има и груго нещо,като превъртам пр. напред и като дам плей,стои около 5 секунди на пауза и след това тръгва филма при мкв файловете,това нормално ли е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 134 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе