Страница 6 от 11 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 163

Media Player Xtreamer

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Xtreamer медия плеър

Xtreamer - а е супер.Нищо от това в рекламите му не е трик или измислица http://www.xtreamer.net/ , единственото лошо което мога да кажа за него е охлаждането му. Стандартно идва с малък вентилатор който само на максимални обороти върши работа ,а повярвайте тогава е хипер шумен. Решение на проблема е закупуването на кит от производителя за подмяна на охлаждащите радиатори. Цена 20Е поръчвате и след седмица максимално се наслаждавате на тишината. Инсталацията е изключително лесна тъй като xtreamera няма едно болче ) http://igmicha.blogspot.com/ тук ще напиша малко по подробно ревю за устройството, а и за тези които го конкурират.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Някой знае ли къде в БГ се предлага този продукт, освен в Плесио /там са изчерпани количествата и не очакват доставка/

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо ти е в БГ? Поръчвай смело от сайта им. Идва от Европа и ти го карат до у вас. Даже ще излезне по-евтино от Плесио.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2008

видях им сайта, така е но няма ли да го чакам като теб 30-40 дни:-)
    А и гаранцията при този тип устройства ми се струва задължителна. Така поне мисля

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С гаранцията проблема е само, че трябва да го пращаш до там при дефект.
    Чакането е досадно наистина. Ползват DHL/немските пощи, които са по-бавни от българските.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Странно ми е, че не се прадлагат от друг в БГ....

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В момента на пазара има близо 100 модела от тоя род. Нужно ли е всички да се предлагат у нас.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от omax
    Странно ми е, че не се прадлагат от друг в БГ....
    Кое му е странното ? Те го продават / Плесио / , защото са част от гръцка верига за продажба на електроника , а тя си го продава в Гърция ! А и скоро излиза новия модел , може и затова да го нямат !

Цитат Първоначално публикувано от omax
    видях им сайта, така е но няма ли да го чакам като теб 30-40 дни:-)
    А и гаранцията при този тип устройства ми се струва задължителна. Така поне мисля
    Вече не се чака толкова , защото идва от склад в Германия , а не както преди от Хонг Конг или Китай ! С гаранцията наистина е досадно , че се праща , но и да го купиш от БГ и ако има хардуерен проблем пак го пращат на изток , само дето ти не плащаш транспорта / около 19 лв до 1 кг , препоръчано / !

11. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Така, току що направих поръчка за Xtreamer с WiFi антена - 99 евро + 20 евро доставака.
    Дано съм направил правилния избор:-)

В момента тече промоция на Xtreamer PRO с WiFi за стари клиенти на 119 евро+20 евро доставака. Така, че ако някой иска да се възполва може през моя акаунт да го поръчаме. Или някой ако желае само Xtreamera може да му го дам на доставната му цена, а аз ще закупя PRO версията.

Просто предлагам за да съм в помощ на някой от форума, защото само добро отношение съм получавал тук от всички.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По-добре да не се избързва с новия модел. Като излезна първия им модел Xtreamer беше с доста бъгове. Трябваше да изкарат няколко ъпдейта да го подобрят и да стане използваем.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Дано наистина се окаже добра машинка за цената си, която в момента наистина е доста примамлива :-)

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Машинката е добра и цената също , няма от какво да се притесняваш !

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Стигнахте ли до някакъв извод при употребата и само с външен диск, дали е необходимо вентилатора да е на максимални обороти?

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Външен диск въобще не съм ползвал - монтирах си един 2.5' вътре и съм ползвам и флашка ! Вентилатора на средни , но може и без него , плеъра не загрява толкова , но все пак е хубаво да има охлаждане !

18. Тук е от
    May 2010

здравейте,
    от няколко дена имам Xtreamer и съм изключително доволен. държи се прилично и работи без грешка. имам възможност да поработя с Дивата, и мога спокойно да кажа, че е по добър от нея. Има богат набор от онлайн-скриптове - Xtreamer Live, вкл филми, детски, еротика, музика. Възможност за торент клиент, която не съм пробвал още защото нямам вътрешен 2.5 хард. Чете безпроблем файловете по мрежата до 720, при 1080 вече вижда зор. Работи безшумно. Изобщо за парите си е супер.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 11 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 09-12-11, 10:46
  2. WD HD Media Player
    От katalino във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 09-08-10, 18:07
  3. Отговори: 2
    Последно: 17-05-10, 19:53
  4. Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
    От MrMyr във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 13-08-07, 17:34
  5. MEDIA PLAYER-SUB
    От Ivoo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 18-12-03, 23:28

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе