Така е , но 3.5' ! Xtreamer ползва размер 2.5 ' и там цените са други и най-големия засега е 1ТБ , но цената е над 400лв !
Така е , но 3.5' ! Xtreamer ползва размер 2.5 ' и там цените са други и най-големия засега е 1ТБ , но цената е над 400лв !
привет,
имам нужда от подробно инфо как да подкарам Transmisions. инсталирам мод пака, инсталирам transmisions, но при опит да го стартирам дава грешка - failed ?!?
идеи ?
проблема с торент клиента вероятно е от невъзможността да форматирам вътрешния диск в EXT3 формат. същия успешно се форматира в NTFS, при пускане на мод пака, след няколко опита, успях да го форматирам в ext3 само дето след рестарт устройството спря да вижда изобщо че има наличен диск. някой да се е справил с проблема ? четох по форумите че трябва да копират през телнет някакви файлове, да се пускат някакви скриптове ... някой да сподели на разбираем език как се е справил ?
никой ли не може да ме ориентира как да форматирам диска в EXT3 формат ???![]()
Закачи го към компютъра и си свали някоя boot linux дистрибуция и го форматирай.
Не знам защо са го направили толкова сложно. Преди си се форматираше директно от плеъра, но тогава още нямаше мод пакове и торент клиент.
успях да го форматирам през Win XP с Partition Magic, но до нормална работа на торент клиента така и не стигнах ...Първоначално публикувано от lazarus18
не мога да подкарам торент клиента и не мога. постоянно ми дава грешка:
error: cannot allocate memory - name of torrent folder / torrent file name.avi
да не говорим че при активен торент клиент при опит да вляза в менюто Интернет блокира винаги ! налага се да дръпна шалтера, след включване не
вижда харда, изключвам от бутона, и едва след това пак е наличен твърд диск. и така всеки път ... супер бъглива история !!!
моля за помощ
здравейте,
излезе актуализация на FW
за подробности и сваляне:
http://www.xtreamer.net/downloads/xt.../firmware.aspx
Моля да имате предвид, че при мен след успешна инсталация, устройството вече не вижда вътрешния ми хард диск !!!
Днес и аз се сдобих с Xtreamer pro и първите ми впечатления са доста приятни, първо не се налагат допълнителни плащания при получаване на пратката, излезе ми точно 204 евро с антената, купих 1,5TB HDD Western Digital Caviar Green WD15EARS, който тръгна без проблем. Веднага след форматирането смених фърмуера с 4.2.4 Успях набързо да разгледам интернет забавленията, някои тръгнаха други тепърва ще разучавам, за сега толкова, понеже в момента копирам съдържанието на старият външен диск 1TB, което ще отнеме доста време.
P.S. По време на смяната на фърмуера трябва да се запасите с доста търпение, при мен след запълване на 100% на графиката трябваше доста да изчакам преди устройството да се саморестартира. Първият път неизчаках и го изключих от захранването, след което го включих отново без да вадя флашката и Xtreamer-а си продължи отново с инсталацията, която след третия опит завърши успешно с рестарт, така че търпение...
Здравейте, кажете какво мислите за новия iXtreamer аз лично мисля да поръчвам тези дни но все още се двоумя, няма нито едно ревю за него а изглежда супер обещаващо
Tой излязъл преди седмица,какви отзиви очакваш.Давай-поръчвай и ще си първия![]()
Само външния му вид е нов ! За разлика от стария му е добавена докинг-станция за iPhone , iPad и iPod и има възможност за монтаж на вътрешен 3.5' харддиск . Иначе като мултимедиен плеър - нищо ново !Но пазара се развива и може да има почитатели , особено тези с iP.... играчки !
Мен точно стриймването от iPhone ме блазни иначе и сега имам hd player но все още никой не го е тествал да както дали се справя с всичко което казват за него
Xtreamer много обичат да обещават интересни неща. Лошото е, че им отнема години да ги постигнат.
Стрийването от Iphone не е ядрена физика и не виждам какво може да не се справя.