Страница 8 от 11 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 163

Media Player Xtreamer

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Xtreamer медия плеър

Така е , но 3.5' ! Xtreamer ползва размер 2.5 ' и там цените са други и най-големия засега е 1ТБ , но цената е над 400лв !

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Моя грешка.

4. Тук е от
    May 2010

привет,
    имам нужда от подробно инфо как да подкарам Transmisions. инсталирам мод пака, инсталирам transmisions, но при опит да го стартирам дава грешка - failed ?!?
    идеи ?

5. Тук е от
    May 2010

проблема с торент клиента вероятно е от невъзможността да форматирам вътрешния диск в EXT3 формат. същия успешно се форматира в NTFS, при пускане на мод пака, след няколко опита, успях да го форматирам в ext3 само дето след рестарт устройството спря да вижда изобщо че има наличен диск. някой да се е справил с проблема ? четох по форумите че трябва да копират през телнет някакви файлове, да се пускат някакви скриптове ... някой да сподели на разбираем език как се е справил ?

6. Тук е от
    May 2010

никой ли не може да ме ориентира как да форматирам диска в EXT3 формат ???

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Закачи го към компютъра и си свали някоя boot linux дистрибуция и го форматирай.
    Не знам защо са го направили толкова сложно. Преди си се форматираше директно от плеъра, но тогава още нямаше мод пакове и торент клиент.

8.  

9. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Закачи го към компютъра и си свали някоя boot linux дистрибуция и го форматирай.
    Не знам защо са го направили толкова сложно. Преди си се форматираше директно от плеъра, но тогава още нямаше мод пакове и торент клиент.
    успях да го форматирам през Win XP с Partition Magic, но до нормална работа на торент клиента така и не стигнах ...

10. Тук е от
    May 2010

не мога да подкарам торент клиента и не мога. постоянно ми дава грешка:

error: cannot allocate memory - name of torrent folder / torrent file name.avi

да не говорим че при активен торент клиент при опит да вляза в менюто Интернет блокира винаги ! налага се да дръпна шалтера, след включване не
    вижда харда, изключвам от бутона, и едва след това пак е наличен твърд диск. и така всеки път ... супер бъглива история !!!

моля за помощ

11. Тук е от
    May 2010

нов FW !!!

здравейте,
    излезе актуализация на FW

за подробности и сваляне:

http://www.xtreamer.net/downloads/xt.../firmware.aspx

Моля да имате предвид, че при мен след успешна инсталация, устройството вече не вижда вътрешния ми хард диск !!!

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Re:Media Player Xtreamer

Днес и аз се сдобих с Xtreamer pro и първите ми впечатления са доста приятни, първо не се налагат допълнителни плащания при получаване на пратката, излезе ми точно 204 евро с антената, купих 1,5TB HDD Western Digital Caviar Green WD15EARS, който тръгна без проблем. Веднага след форматирането смених фърмуера с 4.2.4 Успях набързо да разгледам интернет забавленията, някои тръгнаха други тепърва ще разучавам, за сега толкова, понеже в момента копирам съдържанието на старият външен диск 1TB, което ще отнеме доста време.
    P.S. По време на смяната на фърмуера трябва да се запасите с доста търпение, при мен след запълване на 100% на графиката трябваше доста да изчакам преди устройството да се саморестартира. Първият път неизчаках и го изключих от захранването, след което го включих отново без да вадя флашката и Xtreamer-а си продължи отново с инсталацията, която след третия опит завърши успешно с рестарт, така че търпение...

13. Тук е от
    Nov 2005

Здравейте, кажете какво мислите за новия iXtreamer аз лично мисля да поръчвам тези дни но все още се двоумя, няма нито едно ревю за него а изглежда супер обещаващо

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Tой излязъл преди седмица,какви отзиви очакваш.Давай-поръчвай и ще си първия

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Само външния му вид е нов ! За разлика от стария му е добавена докинг-станция за iPhone , iPad и iPod и има възможност за монтаж на вътрешен 3.5' харддиск . Иначе като мултимедиен плеър - нищо ново !Но пазара се развива и може да има почитатели , особено тези с iP.... играчки !

17. Тук е от
    Nov 2005

Мен точно стриймването от iPhone ме блазни иначе и сега имам hd player но все още никой не го е тествал да както дали се справя с всичко което казват за него

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Xtreamer много обичат да обещават интересни неща. Лошото е, че им отнема години да ги постигнат.
    Стрийването от Iphone не е ядрена физика и не виждам какво може да не се справя.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 11 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 09-12-11, 09:46
  2. WD HD Media Player
    От katalino във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 09-08-10, 17:07
  3. Отговори: 2
    Последно: 17-05-10, 18:53
  4. Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
    От MrMyr във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 13-08-07, 16:34
  5. MEDIA PLAYER-SUB
    От Ivoo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 18-12-03, 22:28

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе