Страница 9 от 11 ПърваПърва ... 7891011 ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 163

Media Player Xtreamer

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Re:Media Player Xtreamer

Искам да споделя някои впечатления от Xtreamer Pro, от хубавите неща е относително бързото скролиране по папките, което беше доста бавно при WD TV, качеството на аудио сигнала е доста по-добро в сравнение с WD TV, говоря за оптичен изход. Като възпроизвеждане на видео сигнала нямам забележки, до сега не е имало файл, който да откаже да възпроизведе. Имам големи забележки към изображението от фотографии, също има проблем с просвирването на DTS audio CD през оптичният изход, при положение, че филмите с DTS си вървят без проблем. Модераторите по точно един от модераторите на форума се държи като български милиционер от средата на 80-те. Няма никакво желание за сътрудничество, може да видите колко теми са закрити и неможеш да го надговориш, разбирай надпишеш...
    С две думи съм доволен, но съм сигурен, че устрийството има голям потенциал с лоша подръжка, поддържа USB CD но немогат да направят gapless audio playback, което според мен е доста смешно. Всеки евтин CD го има!
    Според мен iXtreamer е само за хора, които много държат на iPhone или iPad, възможностите му са по слаби в сравнение с Xtreamer Pro. Пазара на подобни устройства се развива доста динамично и се появяват доста интересни предложения, също не е за подценяване покупката на net-top и връзването му към телевизора през HDMI, така със сигурност ще може да просвирите всичко, което ви е необходимо!
    Успех!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Един приятел се запали по Xtreamer-а и видях,че се продава и в България http://xtreamerbg.com/ и то на близка до цената в официалния им сайт.И без това се очаква Xtreamer Ultra ,който си е направо HTPC ,ще е хубаво и тук да пристигне с ненадута цена.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

http://www.iboum.com/pr/xtultra.php и http://www.xtreamer.net/Ultra/
    Екстриймър Ултра се очаква на цена от 200 euro ( http://shop.xtreamer.net/Support/que...+Ultra+cost%3F ) и дали няма да постави началото на края на ХД плеърите ?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не виждам за какъв край може да се говори. И сега има куп решения от тоя род.
    В крайна сметка човек иска или плеър, или РС, или и двете.
    Вместо да се концентрират и да направят един перфектен плеър, Xtreamer, както и повечето други производители, залитат да правят многофункционални устройства, в които нищо не работи като хората.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Не мога да повярвам, че цената е 200 Евро.....

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не виждам за какъв край може да се говори. И сега има куп решения от тоя род.
    В крайна сметка човек иска или плеър, или РС, или и двете.
    Вместо да се концентрират и да направят един перфектен плеър, Xtreamer, както и повечето други производители, залитат да правят многофункционални устройства, в които нищо не работи като хората.
    Може и така да се окаже.Но се забелязва и тенденцията ХД плеърите да имат все повече уеб услуги,фейсбуци и т.н. Ще видим...

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Мисля, че комбинацията от плейър и компютър ще си намери фенове. Цената е атрактивна, и свободата човек сам да си оправя нещата е голяма Задължително ще го пробвам, поне аз....

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от plashilo
    Мисля, че комбинацията от плейър и компютър ще си намери фенове. Цената е атрактивна, и свободата човек сам да си оправя нещата е голяма Задължително ще го пробвам, поне аз....
    За тази цена и аз мисля да го пробвам.....
    Дори можем да се организираме с една доставка да ги получим......

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Чакайте да излезе,малко отзиви да се появят...може и аз да участвам,ако отговори на нуждите ми.Пък може да се появи и тук на посочения преди това сайт,знам ли.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

От опита ми с тази марка бих ви посъветвал да изчакате да излезне, да минат поне няколко ъпдейта на софтуера и тогава евентуално да мислите за поръчка.
    Xtreamer са много щедри на обещания. Вярно е, че софтуера им става добър в някакъв момент, но за първия им модел това отне повече от година.
    Този Ultra сега ще е с изцяло нов хардуер и софтуер. Представям си колко време ще им е нужно да заработят основни неща.
    Ако успеят да му боцнат направо Boxee например ще е доста добре.

13. Тук е от
    Jul 2009

Моят опит показва друго, не съм имал проблем от ден 1 със стария вече модел, ползвам го всеки ден...
    Аз съм потребител, или консуматор по-скоро, за мен е важно не да е фрашкано с джаджи а да работи, е не съм имал проблем, чудно ми е като се каже да чакаме, всеки сам си решава

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз моя го поръчах от възможно най-първите, които излезнаха. Писал съм ревю за него преди година и половина.
    Човека, за който го взехме много му се радва също. Обаче за да стигне до това ниво трябваше да излезнат доста ъпдейти. Месеци преди излизането на модела тръбяха и обещаваха някакви неща, някои от които не оправиха до последно /поне не съм чул да са ги оправили/.
    Иначе наистина всеки се преценява за себе си.

16. Тук е от
    Jul 2009

Как да разбирам това, че коментираш изделие, което дори не ползваш? То от тогава много вода изтече и е доста по-различна картината, новия модел от 2010 е поне двойно по бърз като памет и флаш...

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Следя всичките им модели. Чета форума им почти всеки ден. 2-3 пъти в месеца съм на гости у моя приятел, който още ползва първия плеър. Момчето разчита изцяло на мен за поддръжката му и настройването.
    Говоря за принципа на работа на Xtreamer - гръмки обещания в началото, с които да предизвикат огромен интерес, съчетано с ниски цени и после месеци наред чакане на ъпдейти за основни неща.
    За съжаление това е практиката почти при всички останали. Те поне с времето си изчистват нещата.

За въпросния Ultra подхождам скептично защото е нов модел, с нов чипсет, с неясно какъв софтуер. Да поръчаш нещо такова на този етап е огромен риск.
    За тези пари и в момента има перфектно работещи плеъри.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Следя всичките им модели. Чета форума им почти всеки ден. 2-3 пъти в месеца съм на гости у моя приятел, който още ползва първия плеър. Момчето разчита изцяло на мен за поддръжката му и настройването.
    Говоря за принципа на работа на Xtreamer - гръмки обещания в началото, с които да предизвикат огромен интерес, съчетано с ниски цени и после месеци наред чакане на ъпдейти за основни неща.
    За съжаление това е практиката почти при всички останали. Те поне с времето си изчистват нещата.

За въпросния Ultra подхождам скептично защото е нов модел, с нов чипсет, с неясно какъв софтуер. Да поръчаш нещо такова на този етап е огромен риск.
    За тези пари и в момента има перфектно работещи плеъри.
    Съгласен съм с теб за риска, но за това и цената е такава. Аз лично не се сещам за устройство с такива характеристика на цена от 400 лв.....Говоря за хардуера.

Иначе и аз следях техният форум за новият им ъпдейт, който позволяваше 7,1 HD звук....хората бяха меко казано изнервени

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 11 ПърваПърва ... 7891011 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 09-12-11, 09:46
  2. WD HD Media Player
    От katalino във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 09-08-10, 17:07
  3. Отговори: 2
    Последно: 17-05-10, 18:53
  4. Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
    От MrMyr във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 13-08-07, 16:34
  5. MEDIA PLAYER-SUB
    От Ivoo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 18-12-03, 22:28

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе