Този ''Jukebox'' става ли и за А-200?
Ще става като пуснат ъпдейт за А-200. Сега е само за С-200 и на неговата база правят този за другия модел.
Много добре изглежда интерфейса. Изненадах се, че откри близо на 95 % процента от филмите ми съответните обложки. Леко лагва, на моя хард е почти пълен. /2TB/. Просто първоначалното индексиране и ъпдейтване отне поне 15-16 часа, но в последствие се усетих, че в папката за музикални клипове имам 400 броя и това доведе до забавянето му. Предварително се наложи да разкарам всякакви препинателни знаци от имената на папките с филмите. /Такива са указанията във форума на networkedmediatank/Първоначално публикувано от lazarus18
От лаптопа се опитвам да влезна в с 200 но ми изка име и парола
Благодаря ти- сега само с този торент трябва да се справя
Здравейте,
Ако се поръча С-200 от долния линк излиза към $350 с доставката.
http://www.popcornhour.com/onlinesto...&mainItemId=12
Ще има ли някакви трансконтинентални проблеми с видео кодировката?
Освен тези $350 някакво ДДС ще трябва ли да се плати?
Благодаря
Не само ДДС, но мито.
Погледни назад в темата /или тази за А-200/ имаше описано какво струва да го получиш от там.
Инсталирал съм Transmission Remote GUI но от там нататък не ми е ясно как да го настроя в лаптопа и в с200 и как например от замунда да свалям филми.
gggng, ъпдейтвал ли си торент клиента на плеъра? Защото доколкото помня Remote GUI не бачкаше със фабричния торент клиент.
Трябва да сложиш Transmission 2.1-2.2 за да се свържеш с него.
От каде да го изтегля и инсталирам адонс ли има в приемника или от флашка
Свали този файл:
http://download.nmtinstaller.com/NMT...erPortable.zip
Това е т.нар. CSI - инсталационен пакет, с който може да слагаш десетки допълнителни приложения, от които едно е Transmission.
Свалих го и го разархивирах - това на лаптопа ли се инсталира защото пробвах но даде грешка или се слага в харда на с200
На компютъра се инсталира. Каква грешка ти даде? Може да иска да инсталираш един ъпдейт на Windows-a за да тръгне.