Страница 24 от 57 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Re:Медиаплеер - Popcorn Hour C-200

Моя го ъпдейтнах преди 5мин. през USB и нямах никакви прблеми. Може би не си направил нещо преди да пуснеш ъпдейта. Прочети внимателно упътването. Моя не е свързан с интернет и го ползвам да гледам филми и концерти само.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Когато машинката е перфектна се чудиш какво още да измислиш! Гледам един стар четец на всякакви карти и реших да го пробвам на пуканката. Сложих му MS Duo от фотоапарата Sony и го боднах в С200. Разпозна си го и снимките веднага на телевизора! Пробвах и една JBOD кутия за два SATA 3.5" диска. През USB на пуканката се виждат и двата!

4. Тук е от
    Jun 2008

Пробвах да сваля торент направо на пуканката с нейния софт. Като резултат всичко блокира и се наложи рестарт от голямото копче. Така няколко пъти. Ограничих даун 1 мб и ъп 0.5 мб - пак същото. Оказа се, че торента се сваля, но блокира цялата функционалност на уреда. Не можеш да видиш нито колко е свалено или остава, нито скорост, нищо. След като е приключило свалянето не се разблокира без рестарт. Видях сред постовете, че се ползва друг софтуер по-успешно. Моля обяснете, кой, откъде и как да го инсталирам. Трябва ли да деактивирам по някакъв начин стария?

5. Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от jezoff
    Пробвах да сваля торент направо на пуканката с нейния софт. Като резултат всичко блокира и се наложи рестарт от голямото копче. Така няколко пъти. Ограничих даун 1 мб и ъп 0.5 мб - пак същото. Оказа се, че торента се сваля, но блокира цялата функционалност на уреда. Не можеш да видиш нито колко е свалено или остава, нито скорост, нищо. След като е приключило свалянето не се разблокира без рестарт. Видях сред постовете, че се ползва друг софтуер по-успешно. Моля обяснете, кой, откъде и как да го инсталирам. Трябва ли да деактивирам по някакъв начин стария?

http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=27251
    Това е форума за допълнителни приложения. Линка води към инсталатора на приложения, който от своя страна изтегля библиотеки с такива. Аз използвам Transmission 1.92 и работи перфектно!

6. Тук е от
    Jun 2008

Благодаря ти, Dobri,
    Инсталирах го, има известно подобрение, но пак забива. Правих няколко рестарта, докато сваля 700 мб. Интерфейсът определено е по-добър, но май ще трябва да ограничавам скорости. Трябва ли и може ли да се деинсталира стария торент клиент. От менюто NMT Applications трябва ли да е включен torrent или това важи за предишния софт? Забелязах, че през myiHome сървъра вече не може да се влезе в торент и дава, че е сменен порта. Мисля, че го четох някъде... Значи ли това, обаче, че стария соф също се зарежда, като се стартира torrent сървъра? Ако е така, той сигурно допълнително товари процесорчето.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А ти като инсталира новия торент не видя ли, че след приключване ти изписва новия адрес, на който е новия торент клиент?
    Трябва да го изпишеш така - http://your_popcorn:9091/transmission/web/ като на "your_popcorn" слагаш или IP адреса на плеъра в мрежата /192.168.1.101/ или пътя до него в мрежата.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

Имаше линк, откъдето се достъпва новия клиент и аз съм си го запомнил във favorites.
    Проблемът ми не е в достъпа до новия клиент, а в това, че дори и с него забиваше и в това, че не знам старият деактивиран ли е или си бичи, което би натоварило процесора. Това, че не мога да го отварям през myiHome не ме притеснява...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мисля,ч е стоят и двата, но това едва ли е проблема.
    Пробва ли да ограничиш броя на връзките в новия торент до 20-30?
    Сложи ли най-новия софтуер?

11. Тук е от
    Jun 2008

Сложил съм новия софт. Не мисля, че видях опция за ограничаване на връзките, според мен има само за скорост на сваляне и качване.

12. Тук е от
    Nov 2003

Връзките се ограничават на пуканката, в менюто на Transmissin има най-горе иконка за настройка. Другия начин е чрез редактиране на файла с настройките, който се намира в \\PCH-C200\share\Apps\Transmission\.transmission и се казва settings.json. За целта чрез NMT инсталатора спираш Transmission, махаш чавката за автоматично стартиране и рестартираш устройството. Файла става достъпен. След редакцията пускаш отново торента и пак рестарт. Аз така съм ограничил уплоуда до коефициент 1.5. Тук са описани параметрите http://trac.transmissionbt.com/wiki/...tionParameters. А това е фотума http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=10662

13. Тук е от
    Nov 2003

Имаше линк, откъдето се достъпва новия клиент и аз съм си го запомнил във favorites.
    Проблемът ми не е в достъпа до новия клиент, а в това, че дори и с него забиваше и в това, че не знам старият деактивиран ли е или си бичи, което би натоварило процесора. Това, че не мога да го отварям през myiHome не ме притеснява...
    Новия деактивира стария като ползва част от нещата на стария. Ако спреш стария спира и новия.
    При мен са пуснати само FTP, Samba и Torrent. Това е за приложенията, кото се пускат от настройките на NMT приложенията на пуканката.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Доколкото разбрах, ftp е необходим предимно при ползване на CSI. Аз съм пуснал и myiHome понеже през samba ми достъпва видеофайлове и др., но не чете субтитри.

16. Тук е от
    Jun 2008

Не разбрах, къде се намира това меню за настройка на transmission. Имам чувството на моменти, че у-вата, за които говорим и интерфейсът на програмите са различни при нас... Да не би да сте инсталирали нещо допълнително от CSI?

17. Тук е от
    Nov 2003

Не разбрах, къде се намира това меню за настройка на transmission. Имам чувството на моменти, че у-вата, за които говорим и интерфейсът на програмите са различни при нас... Да не би да сте инсталирали нещо допълнително от CSI?
    За FTP е така и аз ще го спра, защото не го ползвам за друго освен за CSI.
    Субтитри ми чете когато пускам файл от диска на компютъра.

За Transmission: от WEB приложения избирам Transmission. Най горе на екрана има две иконки - първата е за refresh, с десен бутон заставам на зъбчатото колело и с Enter влизам в меню за настройки. Това е на пуканката.
    Аз имам проблем със скоростта на копиране м/у двата диска на пуканката - адски е бавно. Скоростта с която копирам от устройството на компютъра е по-малка от 4MB. Идеята ми е да свалям торенти на 2.5" диск в плеъра и след това да ги копирам 3.5" диск. Пробвах и Filemanager 1.1.1 но и там е бавно а дори и заби. Сега свалените файлове ги копирам през мрежата на компютъра и само местя харда от едното устройство на другото.

18. Тук е от
    Nov 2003

Инсталирал съм и това http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=10662, но то мисля няма нищо общо с интерфейса на Transmission.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 57 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе