Само, че аз имам проблем с новия EADS.
Форматирах диска и приключих с прехвърлянето. Сега BD заглавията вървят на стария диск, а на новия *.mkv. Тъпо! Според мен 2ТВ са му много на плеъра. Съдя по това, че насича картината, когато битрейта скочи много (сцената с птиците от "Планета Земя"), преди не насичаше. Пре**** се с този HDD! А дали може да се прецакват файловете при такива прехвърляния по няколко пъти напред-назад?
Няма никакво значение колко е голям диска. Ако са прецакани файлове при сваляне/копиране ще насичат на едно и също място.
Няма логика едни файлове да вървят, а други не според модела на диска. Има нещо друго.
Аз ползвах EARS 1ГБ на моя А-200 и нямах грижи.
След като NMT-то си форматира диска го спираш с PWR + DEL, махаш захранването, слагаш го на компютър, boot-ваш с това и му даваш да оптимизира геометрията на всички партишъни:
http://support.wdc.com/product/downl...&type=download
После го слагаш обратно на NMT-то и си свиркаш.
С какви скорости сваляш с торент клиента след тази манипулация? Докато работи торент клиента как се държи плеъра като ровиш из менютата?
Не ползвам торент клиента.
Файловия трансфер посредством SMB (виндовс файл шеринг) е м/у 10 и 12 МБ/с. Плеъра е сетнат на 10/100.
Мисля, че имам отговор на моя проблем. Когато почиствам диска не трябва да слагам отметка на "compress old files"
. Копирах две заглавия на РС-то и ги върнах обратно, вървят без грешка
. В момента треса входа с "Metallica - Orgullo, pasion y gloria. Tres noches en la ciudad de Mexico (2009)"
! Благодаря на отзовалите се
!
Аз съм с 1.5EARS. Нямах никакви проблеми доста време. После, един ден, реших да пробвам гигабита. Не стана, но пък от тогава като свалям с uTorrent-а от компютъра към пуканката редовно ми спира торентите с грешка "network not available"... Не знам какво и как развалих тогава. Много ме е яд, че тръгнах да си експериментирам - преди това си беше добре, само малко бавно, а сега сийда иска постоянни грижи за да върви :/Първоначално публикувано от popcornhour
Странна работа! На две BD заглавия гледам без звук. Интрото и менюто са с звук, а филма не. Опитвах да сменям аудио потоците без резултат. Филмите са X-Men III и Hellboy II. Нека някой, който ги има да сподели как вървят при него. Благодаря предварително.
Гледам, че в новите версии на Transmission има някакъв Webbrowser. Някой пробвал ли го е това какво е?
Проблемите, които имах с WD20EADS са решени! Първо диска беше дефектен и фирмата от, която го купих ми го подмениха, защото е гаранционен
. Работи без грешка! Обаче при почистването на диска от компютъра трябва да се махне отметката от "Compress old files", защото BD заглавията забиват. Хайде
идват отпуски!
Забелязвам напоследък нещо странно.
Докато uTorrent-а на компютъра ми работи и свалям/качвам файлове, имам проблеми с прехвърлянето на по големи филми към пуканката.
Първо скоростта на трансфера е не висока, а по някое си време излиза съобщение, че диска в пуканката не може да бъде намерен. И се налага отново да започна прехвърлянето. Но спра ли uTorrent-а - няма проблеми.
Обяснявам си го донякъде с това, че диска в компютъра където се свалят/качват торентите, от там прехвърлям и към пуканката и вероятно се претоварва. И това по някаква си причина прекъсва връзката между РС-то и пуканката...
Едно нещо ми прави впечатление: тази тема не е от най-развиващите се. Или сме малко собственици на това устройство или нямаме проблеми и си траем angel. Последното не е лошо.
Eremenkov, май наистина си прав че не са много хората закупили си ц-200, ама още по-малко са тези, които имат идея, за какво точно са го купили (едно е ясно - не е заради дизайна.
Имам следния въпрос: Може ли да се достъпва НМТ-то през DLNA-сертифициран телевизор? Успях да си влезна в лаптопа, но пуканката не я открива, въпреки, че е вързана в мрежата. Ако може да стане, кои сървъри трябва да пусна? Мерси на отзовалите се.
Пуснал ли си от NMT Apps UpNp?
Тогава би трябвало да го вижда.