Просто даваш Start на FTP server в менюто на плеъра и си готов. Пак в менюто има поле за дефиниране на паролата.
Други настройки не са ти нужни. Поне по плеъра де. В рутера ще трябва да си пренасочиш порта към вътрешния IP адрес.
Просто даваш Start на FTP server в менюто на плеъра и си готов. Пак в менюто има поле за дефиниране на паролата.
Други настройки не са ти нужни. Поне по плеъра де. В рутера ще трябва да си пренасочиш порта към вътрешния IP адрес.
Благодаря за отговора. Не ми е съвсем ясно как ще си задам адреса на FTP-то, като искам да получа достъп отвън нали трябва да набера ФТП адрес? Та проблемът е, че ФТП адресът се базира на ИП-то, което ми дава доставчикът на Интернет, ама то при всяка сесия е различно, нямам фиксирано ИП.![]()
Да взема да вдигна темата с вече преки впечатления от около седмица.
В началото имаше разни странни проблеми, но няма да коментирам, защото с новия форумен фирм, нещата засега изглеждат напълно задоволителни:
- прословутата сцена с птиците в Planet earth минава гладко и без проблеми, като гледах и инфото че "вдига" около 43 Mbps
- днес изгледах два пълни blu-ray филма без нито едно насичане
Всичко това през 1Gbps мрежа.
Все още даже не съм закачил и вътрешен диск.
Аз това търсех и съм напълно задоволен.
Ако имате някакво питане или файлове за тестове съм насреща, но без 3Д, защото не съм фен и затова нямам и подходящ ТВ
Понеже има въпроси и за купуването - от сайта на производителя, за цената посочена там, доставят до БГ, тука митници и ДДС, което повече забавя от самата доставка
Между другото пробвах WiFi донгъла от другия ми плеър DIVA FULLHD - разпозна се и се върза към мрежата..
Този пост е редактиран от georgebg; 20-01-13 в 21:49.
Честита придобивка.Би ли споделил от къде и срещу каква сума закупи А-400?
Снощи пробвах и сампълите JellyFish na 110 Мbps и 120 Mbps пак по мрежата - също никакъв проблем.
ето оттук за сваляне: Jellyfish Bitrate Test Files
кутията загрява ли доста?
Цената в официалния сайт (popcornhour.com) на устройството е 250 долара, и като сложиш ддс, не качва особено цената, сравнено с това от немския сайт. Въпроса е ще ти начислят ли мито...
250$ * 1.46 = 365 + 12,5% мито (45 лв) = 410 лв * 20% ддс (82лв) +25 лв митнически такси = около 520 лв, по инфо от твоя линк. Мисля че пак е изгодно!
сега да обясня и аз:
цена в сайта : 249 $, шипинг 38$ TNT - пристига за 3 дена !
мито нямаше, само ДДС но е върху цялата стойност вкл. шипинга...
т.е. излезе около 500 лв.
кутията е 2/3 празно място за 3.5" диск , който се слага напреки - чекмеджето е отстрани.
дъното е изцяло долната част, като на снимките в темата може да видите че отдолу кутията е по-масивна и оребрена, точно там загрява кутията , но не сериозно, затова има и крачета,
задната част е заета изцяло заради конекторите.
Няма хардуерни бутони, има два диода - червен и бял, чиято светлина е доста семпла и недразнеща.
Без майтап, но ако спестят място за диск, конекторите ги преразгледат т.е. махнат компонентните сигнали, за апликейшъните се слага една SD карта, и устойството може да е дебело под 12мм.
Днес ми пристина ресийвъра и съм много уплашен, защото е 7 до 10 пъти обема на плеъра и това дет се казва за един звук
...
То един от най-големите плюсове е мястото за твърд диск. Колкото и да е бърза мрежата си трябва твърд диск. Удобно е.
Здравейте колеги !! Някой знае ли кой е вносител за България на тази марка плеъри??
Като им гледам цените в сайта, трябва да си твърде изтрещял, за да си поръчаш. На цената на А-300 се взима А-400 в момента.