Страница 48 от 57 ПърваПърва ... 384647484950 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: Media Player Popcorn Hour A-400 (with Sigma8911 and VXP processing )

Цитат Първоначално публикувано от jankos Виж публикацията
    Като им гледам цените в сайта, трябва да си твърде изтрещял, за да си поръчаш. На цената на А-300 се взима А-400 в момента.
    А ще споделиш ли от къде мога да поръчам А-400? Защото при официалния вносител все още го няма или аз не го намерих(благодаря за линка колега Murrey).
    И един малко страничен въпрос: кой плеър е по-добър според вас - Popcorn Hour A.... , Dune....Mede8er... или Diva...? Коментирам само такива с 3D подръжка и понеже са много вариациите вече се оплетох. До колкото разбирам май само за Попкорн не се предлага "алтернативен" фирмуер.Иначе за другите плеъри има такъв и то доста разработки. Вашето мнение по въпросите ми очаквам с нетърпение.!!..
    Този пост е редактиран от frizera; 08-02-13 в 00:55.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от jankos Виж публикацията
    Като им гледам цените в сайта, трябва да си твърде изтрещял, за да си поръчаш. На цената на А-300 се взима А-400 в момента.
    Цената в България ще бъде точно толкова колкото във цяла Европа. Ясно е, че цената в долари винаги излиза малко по-евтина. Причините а тов аса коментирани тук многократно. Всеки си поема риска да закупи дадена стока отвън и да рискува да няма гаранция на местно ниво.

frizera, A-400 е модел с най-висок клас чип и с най-много потенциал. За момента Dune имат по-изчистени като софтуер модели, но и двете марки са се наложили и доказали като поддръжка на продуктите си.
    Наличието на "алтернативни" фърмуери при Realtek никога не съм го смятал за предимство, а за недостатък.

4. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Благодаря за отговора колега popcornhour!!! За сега още се занимавам със сравнение между Popcorn Hour и Dune, но все още не мога да ги "претегля" на кантара кой тежи по-вече на мястото си. За сега май пуканката леко накланя везната ама не съм убеден все още. Хубав ден на всички и не забравяйте , че днес е Петък - Ден на майстора .............:D

5. Member
    Тук е от
    May 2003

Колега, A-400 като наистина много нов модел, малко се изложиха със софтуера като начало и направо ги разпориха по форумите. Затова сега обаче работят усилено и постоянно изчистват проблемите, все пак това е първа разработка с новия чип на Сигма.
    За себе си мога да кажа че съм доволен, моето търсене беше в посока всичко да върви през мрежа - това го прави безпроблемно и това ми е достатъчно. Но 3D не ме вълнува по никакъв начин и затова в тази посока нищо не мога да кажа ....

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour Виж публикацията
    Цената в България ще бъде точно толкова колкото във цяла Европа. Ясно е, че цената в долари винаги излиза малко по-евтина. Причините а тов аса коментирани тук многократно. Всеки си поема риска да закупи дадена стока отвън и да рискува да няма гаранция на местно ниво.
    Не искам да се заяждам, нито искам да влизам в полемика с търговците, просто коментирам. А относно гаранционните условия на територията на България и как те се изпълняват от някой фирми мисля, че е не е нуждо да говорим, мисля че и Вие добре го знаете, така че не съм сигурен, че закупена стока от България ще има по-добро гаранционно покритие от такава от e-bay, особено при малки фирми вносители с твърде наясна търговска политика по отношение на ДДС и тн. Брал съм доста ядове, особено с телефони, така че тези "гаранции" са малко замазване на очите на клиента.

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията
    А ще споделиш ли от къде мога да поръчам А-400? Защото при официалния вносител все още го няма или аз не го намерих(благодаря за линка колега Murrey).
    от официални сайт на Пуканките. Има доставка за България за 3 дни. По-назад е коментирано в темата. Излиза чисто около 500лв. Даже по-евтино от цената на А-300 в момента. Пък нека да няма гаранция

7. Member
    Тук е от
    Apr 2008

jankos, може да коментираш нашия съпорт единствено ако си имал пряк достъп до него. Тук в този форум има стотици наши потребители и няма да намериш никой, който да е недоволен от обслужването на гаранцията му.
    И понеже едва ли си наясно, ще ти обърна внимание, че закупувайки Popcorn от ebay, amazon или друг европейски дилър, те няма да ти поемат гаранцията, а просто те препращат да се бориш със съпорта на Popcorn Hour. Регистрираш се в сайта им, изплакваш си болката и чакаш. След това си изпращаш за своя сметка плеъра до Китай /струва 45 лв. с българските пощи/ и пак чакаш. На нашите клиенти това главоболие и разходи са им спестени.
    Колкото и да са сполучливи и рядко дефектиращи плеърите им, не пожелавам на никой да минава по този път сам.
    Иначе не оспорвам правото на никой да търси по-добра цена и условия за покупката си. Аз също бих се радвал много ако можем да си позволим да продаваме на по-ниска цена, но такава е родната действителност.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Радвам се, че сте коректни. Дай Боже повече като вас да има. Аз коментирах като цяло, не съм визирал вас конкретно.

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте.
    Аз обикновенно само следя темите, но този път не можах да се сдържа.
    Някои хора не мога да ги разбера. За някакви си 60-80лв. са в състояние да си причинят такива главоболия и рискове, при положение, че има представителство у нас за даден продукт. Отделен е въпроса, че има много некоректни такива. Но според мен не е особено трудно, ако се понапънеш малко да разбереш с какви хора ще си имаш работа.
    А сега по въпроса: до сега съм купувал от popcornhour няколко плеара, като ми се наложи да ползвам един път гаранцията и един път ми ремонтираха плеара извънгаранционно..... всичко си беше абсолютно точно.
    И накрая да спомена, че не съм им рекламен агент и който им ползва услугите сам ще се убеди в това.
    Е ..... аз продължавам с нетърпение да чакам да им доставят A-400 .
    portokala123 одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    May 2010

Абсолютно съм съгласен с горното мнение. И аз съм единия от чакащите за A-400 въпреки, че не ми беше проблем да си го купя директно от popcornhour. Не си заслужава според мен занимавката и нервите при евнтуален проблем, а и винаги има риск на митницата да те изгледат на криво и да се наложи да платиш ДДС + мито върху цялата сума.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от portokala123 Виж публикацията
    Абсолютно съм съгласен с горното мнение. И аз съм единия от чакащите за A-400 въпреки, че не ми беше проблем да си го купя директно от popcornhour. Не си заслужава според мен занимавката и нервите при евнтуален проблем, а и винаги има риск на митницата да те изгледат на криво и да се наложи да платиш ДДС + мито върху цялата сума.
    Това ми звучи малко като гроздето е кисело щото е високо
    Цената С ДДС-то излиза 500лв. В митницата няма как да те изгледат "на криво", просто си плащаш ДДС-то и си взимаш стоката. Мито не се плаща. Прочети кога се плаща мито и за кои стоки.
    Просто уточнявам за тези, които искат да купуват от чужбина, за да не става объркване. Избора е строго индивидуален. Нека мнението ми не се превръща в повод за нови спорове. Просто казвам как стоят нещата.
    asenv одобрява това.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За стоки над 150 евро се плаща мито. Естествено зависи от продукта и откъде идва.
    Обикновено за такива пратки, изпратени до частни лица го спестяват, но ми се е случвало да плащам и мито.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

Мито се плаща за определен тип стоки. Аз си поръчах моя А400 от производителя и когато отидох на митница, служителката, която ми попълни документите (в бараката до митницата) ми каза ,че е възможно да ми поискат мито. Примерно за ДВД плейър се дължи мито, но тя ми го тарифира по позиция , която нямаше мито, но ме предупреди, че е възможно митничарят да се "заяде". В моя случай митничарят ме разпитваше какво е това и използвайки термини като "стриймване, DLNA, HD, MKV " но не и плейър успях да мина без мито. Но ми поиска разпечатка от пейпал (може би ми се ядоса ,че му говоря неразбираеми неща). Покрай тази покупка си извадих и постоянен EORI номер (безплатно е, от митницата). Така цялата процедура ми отне около 2 часа. Вече един месец му се наслаждавам на животинчето.

16. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Media Player Popcorn Hour A-300

Здравейте, какъв софт бихте препоръчали за А 300 за айфон/айпад? Освен айфонът/падът да се използва като дистанционно, може ли да се пуска директно нещо да върви на айпада да речем, и да се стриймва през попкорна към телевизора? А също може ли нещо от харда на попкорна пък да се пусне да се гледа на айпада?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

https://itunes.apple.com/us/app/smar...10280827?mt=8#
    Това би трябвало да ти върши работа и да стриймва по мрежата съдържанието на iPad/iPhone към Попкорна.
    За обратното може би има някакво друго приложение, което да приема uPnP от Попкорна.

18. Тук е от
    Jan 2013

Благодаря за отговора, ще го пробвам туй нещо, да видя как е.

Друг въпрос - единственото нещо, което не ми харесва на пуканката засега е, че няма бутон включ/изключ и забелязвам, че на моменти, в стендбай режим продължава да върти харда вътре, което не е много гот. Значи въпросът е - има ли някъде по менютата настройка за това, да изключва харда след определени минути?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 57 ПърваПърва ... 384647484950 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе