@Lazarus18 -> Имам впечатлението, че четеш темите както трябва. Моля те, не ни карай да ти пишем отново тази информация, знаеш колко е гадно ...Първоначално публикувано от lazarus18
@Lazarus18 -> Имам впечатлението, че четеш темите както трябва. Моля те, не ни карай да ти пишем отново тази информация, знаеш колко е гадно ...Първоначално публикувано от lazarus18
@Hell: Аз имам предвид клипчето от линка в последния пост на wkris - който води към сайта на Стелткомпютърс, където в края на страницата като влязох вчера следобед за сефте, имаше вградено клипче с указания за настройки. Именно от там съм взел номера на версията, която съм цитирал в по-преден мой пост. Странното е, че сега това клипче го няма...
Имам един въпрос към всички, които са си закупили плейъра, на който е посветена темата да напишат дали отгоре на кутията пише ZINWELL, както ми се стори, че пише на снимката от сайта на Стелткомпютърс и както пишеше в каталога на Метро?
Защото на моя, купен от Метро - Варна не пише нищо. И на картонената кутия - опаковка, също няма никъде да пише ZINWELL. Пише само 1080p HD Multimedia Player. Даже като питах по телефона имат ли налични бройки медиа плейър ZINWELL отговорът беше: нямаме такъв, след допълнителен въпрос се изясни, че имат ZP-500.
Малко странно ми изглежда това... какво сме купили всъщност ???
Zinwell са OEM производителите на плеъра. Това че нищо не пише да не те притеснява изобщо. Всички бройки в Метро сигурно са без надпис. Просто вносителите "Диджи Електроникс" АД не са имали желание да им бъде написано някакво име на плеъра. Тяхна си работа ;-) Най-вероятно така е по-евтиноПървоначално публикувано от stekyman
Мерси за отговора, ако те интересува там има и сорскодовете които може да са полезни по отношение на разработване на драйвери за WIFI.Първоначално публикувано от Hell
Аз тези "сорсове" ги имам отдавна, но това е средата и средствата за програмиране, не е сорс кода на фирмуера. С тези инструменти ще се опитаме да направим добавки за плеъра, но ще видим какво ще се получи.Първоначално публикувано от Berg666
Аз бих ви препоръчал да синтезирате цялата налична информация в един стегнат пост с характеристики, линкове за ъпдейти, преки наблюдения върху работата му и да помолите hristoslav2 да го сложи в първия пост на темата.Първоначално публикувано от Hell
От опит знам, че никой няма да седне да чете 15 страници с постове, от които 5 съществени.
Така темата ще е много по-полезна.
Препоръката ти е добра, но кой ще я свърши тази работа ? Информацията за един нов продукт не може да се синтезира в един пост, нещата се появяват постепенно, нали и ти си участник във всичко това и знаеш много добре как става. Темата за Popcorn A-100/110 само един стегнат пост ли съдържа с важна информация ? А модерите що не изтриват безсмислените постове, които са ~50% от съдържанието на темите ? Как да стане всичко това само с препоръки ... А който го интересува нещо трябва да чете, 15, 150 поста ако трябва, но най-лесно всеки да иска сдъвкана, смляна и изплюта готовата информация и ако може и да му се налее с фуния в кратунката и то докато спи, че иначе си е чиста загуба на време ...Първоначално публикувано от lazarus18
Виж първия пост на темата за PCH и ще видиш какво имам предвид. Не е толкова сложно да с направи. Така ще си спестиш да обясняваш на всеки втори, който пише тука.
Видял съм го, добре е направено, но не съм аз създателят на тази тема. Аз ли трябва да синтезирам информацията която е написана тук ? А тези дето създават темите и остават само с този си пост ?Първоначално публикувано от lazarus18
Обърнах се към тебе като към най-активен участник тук. Дали ще го направиш си е твое решение. Аз сериозен интерес към тая джаджа нямам.
ОК, благодаря ! Аз също сериозен интерес към тази джаджа нямам, но гледам да помагам с каквото мога.Първоначално публикувано от lazarus18
Въпросния плейър поддържа ли функцията ****LINK на дистанционното на телевизорите за свързаните през HDMI устройства( изчетах темата ,но не срещнах този въпрос ,може да съм пропуснал) ?
Някой пробвал ли е дали този плеар ще възпроизведе BDMV съдържание, т.е. копие на Blu-ray, но както би трябвало да се гледа на блурей плеар- меню и т.н...?
За картината не знам , но все още софтуерно не поддържа HD звук , характерен за блу-рей дисковете.Но какъв е смисъла от релийзи от 20-30GB ?При mkv качеството е достатъчно за гледане , това е лично мнение !
С менютата няма да може да го възпроизведе. Бяха писали в тази тема, че от Realtek ще работят да пуснат поддръжка поне за субтитрите, които са в Blu-ray филма.
Иначе наистина разликата между качествен рип в mkv и оригиналния m2ts файл е малка. Заслужава си най-вече за доста големи екрани. Все пак се убедете, че сваляте най-качествения релийз защото поне половината, които излизат в mkv са осрани здраво.