Това "адаптерче' е с Ralink RT2870 и няма как да работи "идеално" с ZP-500. Що не го накара да го пробвате там на място ?Първоначално публикувано от desiiiii
И пиши на кирилица, не сме в Албания !
Това "адаптерче' е с Ralink RT2870 и няма как да работи "идеално" с ZP-500. Що не го накара да го пробвате там на място ?Първоначално публикувано от desiiiii
И пиши на кирилица, не сме в Албания !
А демонстрираха ли ти го тия от Метро? Накарай ги да го направят - да го мушнат в един от USB-входовете на плейъра и...Първоначално публикувано от desiiiii
ако не излезе съобщение "Incompatible device" - купи веднага и един за мен!!!
Нали знаеш - око да види...
Ако излезе обаче това съобщение - кажи им, че са тъпани от клaс N!!!
Ей, всеки иска да си притиква стоката без да го интересува дали върши работа ... За Метро в кой град говориш, че да знаем да се пазим ;-)Първоначално публикувано от stekyman
А съобщението на плеърът ще бъде "Can't find device" !
аз като си купувах плеера като ги попитах дали подържа (1251) незнаеха камоли за адаптера там са като фанати от гората с извинение ама си е така
Някои пробвал ли е Firmware на Icy Box MP 305 който е на база RTD1073. На сайта им има даже и сорс кодовете.
http://www.raidsonic.de/de/data/driv...C_BLUE_USB.rar
Може и да уцелим този път
Много ти е постно съобщението...Първоначално публикувано от Berg666
Дай малко линкове за инфо за туй чудо дето го предлагаш, на мен ми е напълно непознато.
Интересно!
Освен в некомпетентното обкръжение в Метро магазините, машинката я има и тук:
http://www.steltcomputers.com/e/zinw...00-p-2149.html
Даже е и по-евтина! Ще вкара и wireless тапите също.
Правилно ли виждам, че във видео-настройките няма 1080р 24Hz? Или софтуера е стар?
Правилно виждаш. .Първоначално публикувано от lazarus18
А версията на фърмуера е ZA 1.BR.1.1.1 090525, очевидно от 25 май т.г. и струва ми се не е от последните.
Нищо не предлагам, че не съм магазин. Icy Box е продукт на фирма Raidsonic.de продаван от Reset computers и модела MP 305 е със същия чипсет като ZP 500. Колеги от форума са експериментирали с доста Firmwer-и и попитах дали някои е пробвал този, който има интернет радио и торрент клиент и по вероятно може да тръгне и на ZP 500. Google ще ти отговори доста по изчерпателно от мен по въпроса - "линкове за инфо ".Първоначално публикувано от stekyman
Още във версия 1.6 има 1080p 24HzПървоначално публикувано от lazarus18
Ти нещо май обидено го подаваш... Регистрираш се, мяташ една бомба, пардон линк, който не съдържа нищо друго освен имидж на някакъв фърмуер и казвашПървоначално публикувано от Berg666
Демек пари нема, действайте !!!Първоначално публикувано от Berg666
Колеги от форума били експериментирали... От кой форум, нашия ли, на Сетком? Ако е така - ти като се пишеш колега от втория си пост да те попитам - с какво подпомогна развитието на темата??? И с какво подпомогна колегите си тук?
На твое място бих дал линковете, които са ми попаднали - и на други форуми и на инфо за продукта - а не да казваш ровни в Гугъл! Най-малкото време щеше да ни спестиш...
Нещо ми се чиниш неколегиален, колега Berg666.
END of
@lazarus18 и Hell : Според мен версия 1.6 е по-нова от тази от клипчето
Не става, положението е както при CinemaTube -> чеква какъв е плеъра и не се инсталираПървоначално публикувано от Berg666
За кое клипче става на въпрос и кое не e наред във фирмуера 1.6 (стандартния за нашите ZP-500) ?Първоначално публикувано от stekyman
Има един клип в youtube, нещо като ревю и разцъкват из менютата.Първоначално публикувано от Hell
А откъде се свалят ъпдейти за това чудо и кой в крайна сметка отговаря за съпорта му?
На сайта на производителя даже технически параметри няма.