Още като сложих 1.72 ми се стори, че дистанционното не винаги действа, обаче се оказа, че пробите ги правя от 20 см и това беше причината. Над 1 метър си хваща идеално. Не е от фърмуера.
Още като сложих 1.72 ми се стори, че дистанционното не винаги действа, обаче се оказа, че пробите ги правя от 20 см и това беше причината. Над 1 метър си хваща идеално. Не е от фърмуера.
питане към по вещите съфорумци знаете ли дали плеера ще можеда подържа интернет радио или нещо подобно в смисъл тв.
Да , ще може когато софтуера го позволява !
Още един донгъл, който не става EnGenius(Senao) EUB-9701 (1T2R)-тествано - оказа се с Ralink чипсет. Иначе е един много добър адаптер.
Споделете впечатления как се държи плеера с външен USB диск. Има ли проблеми с разпознаването на диска, който се захранва само от USB, т.е. няма външно захранване. Гледам от утре пускат в Метро Transcend 500 ГБ за 154 лв. Идеята е плеера да си сваля сам торенти а освен това диска да се ползва и за backup.
Какво се случва със свалящите се торенти ако спреш плеера и го пуснеш отново? Изключва ли се захранването на диска или не? И т.н.
По това, което съм прочел за плеъра торент клиента е неизползваем. Не ми се мисли какво ще се случи ако докато сваляш/сийдваш торент разкачиш диска.
lazarus18,
това за торентите не е толкова важно. Въпросът е да не би да има някакви проблеми с разпознаването на диска, т.е. дали плеера може да го захрани. 5 W на 5 V са си 1 ампер отгоре.
@KTT -> предполагам си прочел този пост -> http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg377530
Засега не разчитайте на Битторента и тегленето със ZP-500, защото има софтуерно ограничение на дънлоуда на 25-30Kbit-a, което е смешно и казват, че ще го премахнат в скорошните фирмуери ... а да видим кога !
Най-безпроблемна е работата с USB HDD, аз даже чрез 2х4port USB Hub-a вързах 2 външни, но не трябва да се превишава консумацията на USB портовете (по спецификация 1000мА), защото не се разпознават хардовете. Пробвал съм с USB 500Gb Hitachi и USB 250Gb Toshiba поотделно и заедно, но когато са заедно втория се наложи да му свържа допълнителният вход за захранване към USB-то на лаптопа ми. Все пак захранващият адаптер е 1.5А ! Само с USB 500Gb никакъв проблем с плеъра. Когато се изключи плеърът и USB-то се гаси след 3-4 сек.
Съгласен съм ,че ти си съгласен да се съгласиш с колегата HELL , но се съгласи , че другия колега не получи никаква информация от твоето съгласие !
civica,
ako имаш мен в предвид - от написаното от Hell разбрах, че е вързвал 2 външни диска и захранването на плеера е устисквало, т.е. с 1 не би имал проблеми. Нали?
Относно торента съм наясно с възможностите му към момента. Беше споменато, че в следващите версии на фърмуера ще е по-пъргав. Тук http://www.shadowandy.net/2009/09/bi...n-playonhd.htm попаднах на малко информация за оптимизирането му, но не съм го пробвал. Хората твърдят че от 10Kb/s са го докарали до 650Kb/s.
Не , нямам впредвид теб колега КТТ !Съжалявам, ако си ме разбрал така !
@КТТ - благодаря за инфото и ще трябва да го пробваме. Никак не е малък прираста в трансфера по думите на колегите от този сайт
Ето таблица за стрийминга и битрейта на основните медийни формати през LAN/WiFi благодарение на CinemaTube:
Този USB донгъл със сигурност ще стане: http://bg.farnell.com/lm-technologie...usb/dp/1716034
Дават го с RealTek RTL8192 + RTL8256 и трябва да стане, ако някой има възможност да го пробва и да каже.Първоначално публикувано от eximels