Страница 58 от 61 ПърваПърва ... 8485657585960 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 908

Media Player - Zinwell (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Media Player Zinwell ZP-500 ?

Аз с новия фърм. проблем нямам как го флашна ? Не го флашвай от меню .Изключи го от тока сложи флашка или с каквото там флашваш натисни бутона за пускане на плеера и го задръш около 40 сек. и влкучи адаптора сащевременно драш и бутона за включване докато започне да флашва и процедурата на там е знаеш предполагам и тогава виш как се държи с новия фърм.

2.  

3. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

С риск да предизвикам спорове,но според мен няма значение начина на флашване.
    "Едно нещо щом работи не се бара!".Дори не знам с кой от старите фърмове съм,но всичко ми плейва без бъгове.
    Всичко останало е експерименти!

4. Member
    Тук е от
    Oct 2009

Начина на флашване има значение.
    А аз си ъпдейтвам фирмуера на всички устройства редовно, защото това добавя нови функционалности и подобрява работата им.

Вчера сложих новия фърм на Zinwell-а и засега всичко работи и май наистина го няма досадния бъг със субтитрите при пауза.

5. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от shveb
    С риск да предизвикам спорове,но според мен няма значение начина на флашване.
    "Едно нещо щом работи не се бара!".Дори не знам с кой от старите фърмове съм,но всичко ми плейва без бъгове.
    Всичко останало е експерименти!
    Това е много правилно, щом работи не се бара, ама пуста глава не трай. Вметвам отново въпросът Зинвел или Пуканка, кое да избера.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от niksi70
    Това е много правилно, щом работи не се бара, ама пуста глава не трай. Вметвам отново въпросът Зинвел или Пуканка, кое да избера.
    Това да се бара или не всеки сам решава ,пуканката съвсем друг клас зинвелчето е бюджетен плеер тука става въпрос колко си готов да отделиш от портфела си ако имаш кинти вземи пуканката мое мнение но се огледай добре защото на пазара излязоха доста конкурентни плеери на доста добра цена немога да цитирам точно но във форума има доста инфо.

7. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    Това да се бара или не всеки сам решава ,пуканката съвсем друг клас зинвелчето е бюджетен плеер тука става въпрос колко си готов да отделиш от портфела си ако имаш кинти вземи пуканката мое мнение но се огледай добре защото на пазара излязоха доста конкурентни плеери на доста добра цена немога да цитирам точно но във форума има доста инфо.
    Пуканката ще изкара ли примерно по добро качество н авидеото от зинвела. Звук не търся, нет също.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Пуканката ще изкара ли примерно по добро качество н авидеото от зинвела. Звук не търся, нет също.
    Въпросат ти не е за този форум тук е за зинвел.Но предполагам ,че да .
    Питай колеги от други подраздели на форума.

10. JFC
    JFC е офлайн

Тук е от
    Oct 2010

Пуканката ще изкара ли примерно по добро качество н авидеото от зинвела.
    Ми не знам, имам един HD - вариант на "Аватар" , който Зинвела ми го дава по-хубаво и от киното, на което го гледах. Разбира се, става въпрос за Панасоникова плазма
    Телевизора е нещото, в което първо трябва да инвестираш, щом си фен на видеото.

11. Тук е от
    Oct 2009

Зинвел продължава да ми прави проблеми с външен 500 гига хард Самсунг- Когато си иска харда спира и се рестартира, сякъш губи ток или нещо подобно , две години не ми е правил такъв проблем, това е отскоро. Някакви идей.

12. JFC
    JFC е офлайн

Тук е от
    Oct 2010

По-вероятно проблема да е в харда.
    На мен с един 500 на А-дата си спира понякога, ама май е поради поразбит порт на мини-USB-то. Като му го "пъхна" по-дълбоко, тръгва

13. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от JFC
    По-вероятно проблема да е в харда.
    На мен с един 500 на А-дата си спира понякога, ама май е поради поразбит порт на мини-USB-то. Като му го "пъхна" по-дълбоко, тръгва
    Най вероятно ще е там защото със флашки разни няма проблем. Предложете стабилен хард до терабайт за зинвела.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2009

Защо не пробваш с един Y-образен кабел за USB. На мен в началото ми правеше парчета външния хард на един от портовете на плеъра, но с това кабелче си реших проблема.

16. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от todo1
    Защо не пробваш с един Y-образен кабел за USB. На мен в началото ми правеше парчета външния хард на един от портовете на плеъра, но с това кабелче си реших проблема.
    да това е идея. днес го включих с едно от онези кабелчета дето имат едни цилиндри на тях това са нещо за смущения в тока може би и нямаше проблем , но ще потърся двойно усб.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Колеги,
    Може ли да ми кажете кои модели безжични стикчета работят в безжична мрежа с ZP-500?
    Благодаря!

18. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от exciter101
    Колеги,Може ли да ми кажете кои модели безжични стикчета работят в безжична мрежа с ZP-500?Благодаря!
    Всички които са фирмени на неговия чип.
    Realtek (Repotec)
    Пази се от "подобия":https://forum.setcombg.com/index.php?topic=41803.196

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 61 ПърваПърва ... 8485657585960 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе